"Ο Τελευταίος Θεός" : Το βιβλίο που αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στην ανθρωπότητα στα χρόνια που έρχονται! ΒΡΕΣ ΤΟ με ένα Click/Tap ΕΔΩ

μεγάλη επανεκκίνηση & 4η Βιομηχανική Επανάσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είναι η μεγάλη επανεκκίνηση και πως θα αλλάξει τη ζωή μας; Πως συνδέεται με την 4η βιομηχανική επανάσταση και τον υπερανθρωπισμό;

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πλέον πως η πανδημία έφερε ένα νέο καταπιεστικό τρόπο ζωής στο σύνολο της ανθρωπότητας. Μέτρα καταστολής, περιορισμοί, απαγόρευση κυκλοφορίας.

Μέσα σε αυτό το χαμό κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο The Great Reset (η μεγάλη επανεκκίνηση), αν και ο σωστός τίτλος θα ήταν η μεγάλη επαναφορά. Αυτό το βιβλίο είναι μάλλον η βίβλος των ηγετών του κόσμου ώστε να αλλάξουν όλα όσα ξέραμε για την ζωή και την ελευθερία μας μία και καλή.

Τι ακριβώς είναι όμως η μεγάλη επανεκκίνηση και τι αντίκτυπο θα έχει στις ζωές μας; Πως συνδέεται με την 4η βιομηχανική επανάσταση και την επικράτηση της τεχνητής νοημοσύνης έναντι των ανθρώπων; Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον live σχετικά με το θέμα που θα μας απασχολήσει όλους ανεξαιρέτως!

Περισσότερα άρθρα
Το Ταξιδι στον Χρονο Απο την Μυθολογια στην Επιστημη