"Ο Τελευταίος Θεός" : Το βιβλίο που αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στην ανθρωπότητα στα χρόνια που έρχονται! ΒΡΕΣ ΤΟ με ένα Click/Tap ΕΔΩ
Νυχθημερον

Νυχθημερον Απολλωνιου Τυανεα

Το Lectorium Rosicrucianum Hellas, την Πέμπτη 26 και ώρα 18:30 παρουσιάζει στον Πύρινο Κόσμο  «Το Νυχθημερον Του Απολλώνιου Του Τυανέα» ερμηνευμένο από τον Jan van Rijckenborgh.

Νυχθημερον Απολλωνιου Τυανεα

Νυχθημερον

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΩΡΑ

«Μέσω διττότητας, οι ιχθύες του Ζωδιακού δοξολογούν εγκωμιάζουν τον Θεό, οι πύρινοι όφεις τυλίγονται γύρω από το Κηρύκειο και ο κεραυνός γίνεται αρμονικός».

….Θα έχετε ίσως ήδη ακούσει για την εξισορρόπηση των αντιθέτων,ίσως μάλιστα να είχατε μάθει γι’αυτά όταν είσασταν ακόμη νέοι ή ακόμα και να πήρατε τον πρώτο βαθμό στα μαθηματικά.

Να εφαρμόζετε όμως στην πράξη αυτή την αρχή και να ζείτε από αυτήν, είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα που μπορεί να σας βάλει αντιμέτωπους με μεγάλα και σοβαρά προβλήματα.

Είθε να σας διδάξει το Νυχθημερόν, με ποιον τρόπο μπορείτε να λύνετε αυτά τα προβλήματα κατά την Δεύτερη Ωρα της μαθητείας σας,…..

Ο Απολλώνιος o Τυανέας έζησε την ίδια εποχή με τον Ιησού της Ναζαρέτ. Και οι δύο είχαν τη δική τους ιδιαίτερη αποστολή στον κόσμο. Ενώ ο Ιησούς απευθυνόταν κυρίως με παραβολές στους κλητούς του μέλλοντος, ο Απολλώνιος μιλούσε σε όσους ήταν ήδη ώριμοι και αναζητούσαν συνειδητά την απελευθέρωση.

Το «Νυχθημερόν» αναφέρεται στην «Ημέρα του Θεού που λάμπει στο Σκοτάδι». Η Νύχτα αυτής της Ημέρας που λάμπει στο «Σκοτάδι» διαιρείται σε δώδεκα ώρες, που περιγράφονται με δώδεκα σύντομους αφορισμούς, φαινομενικά δυσνόητους και αινιγματικούς.

Η νέα έκδοση του Lectorium Rosicrucianum Hellas επιχειρεί να φωτίσει αυτό το σχετικά άγνωστο κείμενο και τη διδασκαλία του Απολλώνιου του Τυανέα, κάνοντας προσιτό το βάθος και τη γνωστική ουσία του. Έτσι κάθε οδοιπόρος που βαδίζει σήμερα τη διαχρονική αυτή ατραπό μπορεί να γνωρίζει σε ποια ώρα βρίσκεται η είσοδος είναι ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Είσοδος Ελεύθερη

Επίσημη Σελίδα Εκδήλωσης | Επίσημη Σελίδα Διοργανωτών

Περισσότερα άρθρα
Το Πρόγραμμα Stargate & οι Κατάσκοποι Ψ