"Ο Τελευταίος Θεός" : Το βιβλίο που αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στην ανθρωπότητα στα χρόνια που έρχονται! ΒΡΕΣ ΤΟ με ένα Click/Tap ΕΔΩ
Little Steps to Hell

Giveaway : 2 Αντίτυπα του Βιβλίου Little Steps to Hell!!

Μια που το weirdo.gr μετράει μόλις μερικές ημέρες ύπαρξης, σκέφτηκα να κάνω στους επισκέπτες του κάποια δωράκια ως ανταπόδωση για την αγάπη που δείχνετε σε μένα, την σελίδα αλλά και το κανάλι στο Youtube!

Κάπως έτσι τo Weirdo.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Λυκόφως σας κάνουν δώρο 2 αντίτυπα του Βιβλίου Little Steps to Hell των Francine Queen και Melissa Harlloween!! Δείτε πως μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε το Βιβλίο!


Όροι διαγωνισμού Little Steps to Hell

1: Θα πρέπει να είστε συνδρομητές στο κανάλι του Weirdo στο Youtube. Αν δεν είστε ήδη συνδρομητές μπορείτε να κάνετε Subscribe πατώντας εδώ!
ε

2: Να κάνετε Like στην σελίδα των Εκδόσεων Λυκόφως στο Facebook εδώ

3: Να κάνετε δημόσια κοινοποίηση αυτό το άρθρο στο Facebook με Hashtag #weirdolittlesteps

Ο Διαγωνισμός για τα δύο αντίτυπα του Little Steps to Hell θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και οι 2 νικητές θα παραλάβουν τα αντίτυπά τους από τον εκδοτικό Οίκο.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά την λήξη του Διαγωνισμού στην σελίδα του Weirdo στο Facebook. Καλή επιτυχία σε όλους

Λίγα λόγια για το Little Steps to Hell

Φωνές από το σκοτάδι σαλεύουν στο μυαλό. 
Δαίμονες και πάθη χορεύουν μέσα σε ψυχές που λιώνουν σαν κεριά.
Τα αμαρτήματα είναι θανάσιμα, γιατί καραδοκούν πυρακτωμένα να κάψουν τον ίδιο τον φορέα τους. Και αυτά μένουν αιωνίως ζωντανά, καθώς με τη χάρη του απόκοσμου ξεγλιστρούν και στήνονται σε μια απόμερη γωνιά, γελώντας υποχθόνια και παρακολουθώντας, με τα σατανικά τους μάτια, τους ανυποψίαστους να διαβαίνουν αμέριμνοι.
Ποιοι θα κάνουν τα επόμενα μικρά βήματα προς την κόλαση;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο εδώ

Περισσότερα άρθρα
Σεμιναριο Εσωτερικης Φιλοσοφιας
Σεμιναριο Εσωτερικης Φιλοσοφιας