ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Weirdo: Το Παράξενο και το ανεξήγητο στην οθόνη σου

Η Σελίδα για την εναλλακτική αναζήτηση στην Ελλάδα: Ανεξήγητο, μεταφυσική, παράξενα νέα & ειδήσεις, αποκρυφισμός. Βρείτε τα όλα στο Weirdo! Εκατοντάδες άρθρα για το παραφυσικό και ένα κανάλι στο youtube με πάνω από 98.000 συνδρομητές. Μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη για το παράξενο.

Αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, σε ευχαριστώ πολύ που επέλεξες να επισκεφθείς το Weirdo! Από τις αρχές της ενασχόλησής μου με την εναλλακτική αναζήτηση, ήθελα να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα που να έχει συσσωρευμένα άρθρα για όλα όσα με ενδιαφέρουν: Υπερβατισμός, αποκρυφισμός, ανεξήγητο, μεταφυσική, εσωτερισμός, όλα αρχικά υπό την μορφή άρθρων.

Η αρχή έγινε με την δημιουργία του πρώτου website, του mindhack.gr. Η σελίδα γρήγορα έγινε δημοφιλές ανάμεσα στους φίλους που αγαπούν την αναζήτηση και το εναλλακτικό. Όμως πάντα μία ιδέα αλλάζει και αναδιαμορφώνεται, και σύντομα τα άρθρα μετατράπηκαν σε μία αγαπημένη ασχολία. το κανάλι Weirdo στο youtube που μετέτρεψαν τα άρθρα σε εικόνα και ήχο. Μία προσπάθεια που αγκαλιάσατε από την αρχή και πλέον μετά από τρία χρόνια αριθμεί πάνω από 98 χιλιάδες συνδρομητές.

Όμως πλέον, όλα τα άρθρα του mindhack.gr αλλά και τα videos του Weirdo βρίσκονται μαζεμένα εδώ, σε μία σελίδα αφιερωμένη στο παράξενο, αφιερωμένη για τους λάτρεις της αναζήτησης όπως εξάλλου είμαι και εγώ. Ελπίζω να απολάυσετε και εσείς μαζί μου το ταξίδι στον κόσμο της εναλλακτικής ενημέρωσης. Γιατί μαζί με εσάς το Weirdo θα γίνεται ολοένα καλύτερο. Σας ευχαριστώ.