ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

6 αληθινές εμφανίσεις UFO : Όταν μας επισκέφθηκαν Α.Τ.Ι.Α

Έχουν καταγραφεί ποτέ αληθινές εμφανίσεις UFO; 

Είτε κάποιος πιστεύει σε εξωγήινους ή εμφανίσεις ufo στον πλανήτη μας,δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί πως  οι αναφορές για τέτοιου τύπου επαφές ή θεάσεις πληθαίνουν διαρκώς. Αρχικά οι θεάσεις ufo των τελευταίων δεκαετιών ήταν κυρίως γραπτές αναφορές είτε στην καλύτερη περίπτωση φωτογραφίες αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Όμως τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αυξημένες αναφορές για αληθινές εμφανίσεις ufo που μάλιστα πραγματοποιούνται παντού στον κόσμο. 

αληθινές εμφανίσεις UFO

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν πως ενώ εμείς γνωρίζουμε και ασχολούμαστε συνεχώς με διάσημες αλλά παλιές περιπτώσεις ufo όπως το περιστατικό του Roswell, στην πραγματικότητα οι πιο συνταρακτικές αληθινές εμφανίσεις ufo έχουν καταγραφεί κατά την διάρκεια της  τελευταίας δεκαετίας!

Σε αυτό ίσως συμβάλλει και το γεγονός πως στην σύγχρονη εποχή οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν άμεση πρόσβαση σε κάμερες λόγω των κινητών και έτσι καταγράφουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτές τις θεάσεις. Έτσι σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που θεωρήθηκαν αληθινές εμφανίσεις UFO.

1. UFO πάνω από την Καλιφόρνια – Νοέμβριος 2015 

Τον νοέμβριο του 2015 χιλιάδες μάρτυρες της νότιας Καλιφόρνια ανέφεραν μία παράξενη εμφάνιση ufo. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε τώρα, που είναι ένα από τα χιλιάδες εκείνης της εμφάνισης, φαίνεται ένα φως που παρέμεινε στον ουρανό για αρκετά λεπτά προτού εκραγεί και επεκταθεί σε μία μπλε λάμψη!

Η επίσημη θέση του ναυτικού ήταν πως το περιστατικό αφορούσε την εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου κατά την διάρκεια δοκιμών στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τον αξιωματικό αυτές οι δοκιμές πάντα ήταν μυστικές αλλά η αλήθεια είναι πως οι εκτοξεύσεις ανακοινώνονται μήνες πριν την πραγματοποίησή τους.Επιπλέον οι μάρτυρες αναφέρουν πως η συμπεριφορά του αντικειμένου στον αέρα δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με εκεινη ενός πυραύλου.

2. Τριγωνικό UFO παρενοχλεί πλοίο του Αμερικανικού στόλου

Πρόσφατα διέρρευσε ένα βίντεο που κατέγραψε το αμερικανικό Ναυτικό που αποκαλύπτει ένα φαινομενικά τριγωνικό UFO. Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησαν άρθρα που είχαν αναφέρει ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο του 2019, και το βίντεο που θα δείτε καταγράφηκε εκείνη ακριβώς την περίοδο. 

Μερικές μέρες μετά την διαρροή του, υπήρξε και επίσημη επιβεβαίωση από το Πεντάγωνο πως το βίντεο είναι πραγματικό. Δεν υπήρξε πληροφόρηση σχετικά με την προέλευση του αντικειμένου, όμως φαίνεται πως διεξήχθη έρευνα για να ανακαλύψουν τι ήταν.

3. Μπλε  UFO πάνω από την Χαβάη – Δεκέμβριος 2020

Μία από τις θεωρητικά αληθινές εμφανίσεις ufo της τελευταίας δεκαετίας που είναι υποσχόμενη σχετικά με την αυθεντικότητά της, παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες του 2020 στο τρίτο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης Οάχου. Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν και ανέφεραν ένα μπλε φως στον νυχτερινό ουρανό που παρέμεινε ορατό για αρκετά λεπτά προτού πέσει στον ωκεανό.

Για την ώρα η ταυτότητα του αντικειμένου παραμένει άγνωστη και θα μπορέσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα μέσα από το αυθεντικό βίντεο που θα δούμε τώρα (παρακάτω).

4. UFO αιωρείται πάνω από αεροδρόμιο στο Πουέρτο Ρίκο – Απρίλιος 2013

Αυτή η περίπτωση που ανήκει στις αληθινες εμφανισεις UFO από το 2013 αποτελεί μία πολύ σημαντική καταγραφή, ίσως τη σημαντικότερη εδώ και δεκαετίες σύμφωνα με πολλούς ερευνητές των εξωγήινων. Ένα παράξενο αντικείμενο καταγράφηκε για αρκετά λεπτά από το Ναυτικό καθώς αιωρούταν πάνω από το αεροδρόμιο Rafael Hernandez του Πουέρτο Ρίκο. 

Το υποτιθέμενο UFO διέσχισε δύο φορές τον αέρα πάνω από το σημείο και στη συνέχεια επέστρεψε στον ωκεανό, όπου και εξαφανίστηκε.

5. Πιλότοι του Αμερικανικού Ναυτικού καταγράφουν UFO (αποχαρακτηρισμένα βίντεο) – Νοέμβριος 2004 / Ιανουάριος 2015 

Αυτή είναι μία από τις πλέον γνωστές αληθινές εμφανίσεις UFO των τελευταίων ετών και τα βίντεο κυκλοφόρησαν ακόμα και σε δημοφιλή μέσα ή ιστοσελίδες. Παρά το γεγονός πως η μία καταγραφή συνέβη το 2004, μπορείτε να βρείτε και τα τρία βίντεο γιατί αποχαρακτηρίστηκαν από το Ναυτικό την ίδια στιγμή. Και οι τρεις καταγραφές πραγματοποιήθηκαν από πιλότους μαχητικών Hornet.

Τα βίντεο αυτά κυκλοφόρησαν αρκετά χρόνια πριν, αλλά ο αποχαρακτηρισμός τους και η επίσημη κυκλοφορία τους συνέβη τον απρίλιο του 2020. Σύμφωνα με το πεντάγωνο, τα αρχεία αποκαλύφθηκαν μόνο και μόνο επειδή δεν περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες. θυμηθείτε μέσα από το απόσπασμα τα περιστατικά αυτά.

6. Η Χιλιανή εμφάνιση UFO – Νοέμβριος 2014 

Η κυβέρνηση της Χιλής πάντα αποκάλυπτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες που έκανε πάνω στα UFO. Έτσι το 2017 δημοσίευσε ένα απίστευτο εννιάλεπτο βίντεο ενός UFO που κατέγραψε ένα ελικόπτερο.

Το ελικόπτερο παρατήρησε ένα παράξενο αντικείμενο που πετούσε πάνω από τον ωκεανό με παρόμοια ταχύτητα. Το υποτιθέμενο UFO δεν αναγνωρίστηκε από κανένα σταθμό ραντάρ, παρότι το ελικόπτερο φαινόταν στις ανιχνεύσεις των σταθμών. Όλη η παρατήρηση κράτησε περίπου δέκα λεπτά, όταν το αντικείμενο εξαφανίστηκε και το ελικόπτερο κλήθηκε να επιστρέψει στη βάση.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
James Webb
James Webb: Ο Ελον Μασκ… τρολάρει τη NASA για την βαθύτερη φωτογραφία του διαστήματος