Καλώς ήρθατε στο Weirdo.gr

Η ιστοσελίδα Weirdo.gr είναι η εξέλιξη μίας προσπάθειας που μετράει ήδη πάνω από 15 χρόνια ζωής, τουλάχιστον στον χώρο του Ελληνικού διαδικτύου. Οι ηλεκτρονικές σελίδες του Weirdo που είναι η συνέχεια του παλιού paranormal.gr αλλά και του mindhack.gr  παρουσιάζουν άρθρα  του ανεξήγητου, του υπερφυσικού, και ευρύτερα της εναλλακτικής αναζήτησης . Φυσικά από την θεματολογία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παράξενες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Η εξέλιξη των κειμένων της σελίδας ήταν το κανάλι Weirdo στο Youtube  που ανέβασε το πρώτο του βίντεο τον Φεβρουάριο του 2016. Εδώ και 6 χρόνια και μετά από 480 και πλέον βίντεο η παρέα του καναλιού αριθμεί πάνω από 140.000 Συνδρομητές. Το κανάλι εμπλουτίζει συνεχώς την θεματολογία του με αφιερώματα στο ανεξήγητο, τις θεωρίες συνωμοσίας, τον εσωτερισμό, τον αποκρυφισμό και οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον κόσμο μας μέσα από την επικαιρότητα που πολλές φορές μας εκπλήσσει περισσότερο από κάθε φαντασία. Η συνέχεια έφερε δύο ακόμα κανάλια, το Nyctophobia στο οποίο μοιράζομαι μαζί σας το αγαπημένο μου χόμπι, τα παιχνίδια τρόμου, και το The Seeker που είναι ένα κανάλι με τις προσωπικές μου απόψεις  πάνω στα θέματα της επικαιρότητας!

Μπείτε και εσείς στην παρέα του Weirdo

Το κανάλι weirdo έχει ως σκοπό την εξερεύνηση του ανεξήγητου και την έρευνα όλων των θεωριών που ίσως βρίσκονται πίσω και πέρα από την δική μας πραγματικότητα. Ιστορίες τρόμου, υπερφυσικές μαρτυρίες, παράξενα γεγονότα.. Μελετά όμως και θεωρίες ή ειδήσεις που έχουν να κάνουν με την δική μας καθημερινότητα αλλά παραμένουν αθέατα στον μέσο άνθρωπο. Συμπληρωματικά τα δύο ακόμα κανάλια συνεισφέρουν στην θεματολογία είτε μέσω προβληματισμών και τοποθέτησης στα κοινά που μας προβληματίζουν όλους, είτε μέσω της διασκέδασης, της ψυχαγωγία και του “τρόμου” μέσα από τα πολύ ενδιαφέροντα (παλιά και νέα) παιχνίδια τρόμου που αγγίζουν το υπερφυσικό. Αν ενδιαφέρεστε για όλα τα παραπάνω, καθώς και για το ανεξήγητο, το απόκρυφο, το μυστήριο και το παράξενο, μπορείτε να γίνετε συνδρομητές σε όποιο κανάλι επιθυμείτε στους παρακάτω συνδέσμους. Επίσης μπορείτε να μπείτε στην κοινότητα του Weirdo στο Viber για να βλέπετε πότε ανεβαίνουν όλα τα νέα επεισόδια καθώς και τα άρθρα της σελίδας πατώντας εδώ.

adbanner