ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κοσμικος Ενεργειακος Επιταχυντης στο Συμπαν

Κοσμικές Ακτίνες και σωματίδια Υψηλής Ενέργειας “βομβαρδίζουν” συνεχώς την Γη, φορτίζοντας ηλεκτρικά την ατμόσφαιρά μας και αντιδρώντας με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που περικυκλώνουν τον Πλανήτη. Οι επιστήμονες αναζητούν για την κύρια πηγή αυτής της ενέργειας για δεκαετίες τώρα και ανακάλυψαν πως υπάρχει ένας Κοσμικος Ενεργειακος Επιταχυντης στο Κεντρο του Συμπαντος.

Κοσμικος Ενεργειακος Επιταχυντης στο Κεντρο του Συμπαντος

Η Κοινότητα της νέας εποχής προσάπτει μία εξελιγκτική σημασία σε αυτές τις ενέργειες, αναφέροντας πως η στιγμή κατά την οποία θα αποκτήσουμε πλήρη πρόσβαση σε αυτή την ενέργεια θα είναι μία στιγμή – κλειδί για την ανθρώπινη ιστορία.

Επικρατεί λοιπόν μία βαθιά περιέργεια στους Επιστήμονες αλλά και τους Αποκρυφιστές, σε σχέση με το τι συμβαίνει στα θαθύτερα σημεία του Γαλαξία μας.

Σε μία πρωτοφανή επιστημονική ανακάλυψη, οι ερευνητές επιβεβαίωσαν πλέον πως η μαύρη τρύπα που βρίσκεται στο κέντρο του Γαλαξία μας συμπεριφέρεται σαν ένας έντονος Ενεργειακος Επιταχυντης. Το Παρατηρητήριο Στερεοσκοπικού Συστήματος Υψηλής Ενέργειας H.E.S.S (High Energy Steroscopic System) που βρίσκεται στην Ναμίμπια της Αφρικής λειτουργεί από μία Διεθνή Συλλογική ομάδα που αποτελείται από 42 Οργανώσεις και 12 χώρες, και έχει δεκαετίες χαρτογράφησης αυτών των Ακτίνων Γάμμα Υψηλής Ενέργειας που απορρέουν από το κέντρο του Σύμπαντός μας.

“Μία λεπτομερής ανάλυση των τελευταίων δεδομένων του H.E.S.S που δημοσιεύτηκαν στις 16 Μαρτίου του 2016 στο Nature αποκαλύπτουν για πρώτη φορά μία πηγή Κοσμικής Ακτινοβολίας με ενέργειες που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ ξανά στον Γαλαξία: Η Τιτάνια μαύρη τρύπα στο κέντρο του Γαλαξία πιθανόν να επιταχύνει κοσμικές ακτίνες σε ενέργειες εκατό φορές μεγαλύτερες από εκείνες που επιτεύχθηκαν στον Μεγαλύτερο Επίγειο Επιταχυντή, τον LHC του CERN. [Πηγή]

Η Νέα χαρτογράφηση τέτοιων φαινομένων αναγνωρίζουν μία σχετικά μικρή συσσώρευση  Ακτίνων Γάμμα Υπερυψηλής Ενέργειας που επικεντρώνονται στο ίδιο το κέντρο του Γαλαξία σημαδεύοντας σε ένα σύνδεσμο μεταξύ του Ενεργειακού Επιταχυντή και αρκετά αντικείμενα – κλειδιά που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο της δραστηριότητας.

Κοσμική Ενέργεια & Ανθρώπινη Συνειδητότητα

Αρκετοί πνευματιστές και Οραματιστές έχουν προσδώσει ένα σημαντικό νόημα στην Κοσμική Ακτινοβολία που πηγάζει από το κέντρο του Σύμπαντός μας, συσχετίζοντας συχνά την Εξέλιξη της ανθρώπινης Συνειδητότητας με την παροδική σχέση της Γης με την πηγή τέτοιων ενεργειών. Για αρκετούς το έτος 2012 υποτίθεται πως ήταν ένα σημείο μεταστροφής για την Ανθρωπότητα καθώς η Γη θα ξεκινούσε την μετακίνησή της κοντύτερα στο Γαλαξιακό Κέντρο, αυξάνοντας έτσι την “πρόσβασή” μας στην Κοσμική Ακτινοβολία που θα “έθρεφε” την Συνειδητότητά μας και θα μας οδηγούσε στην Εξέλιξη.

“Η Γη οδηγεί την Ανύψωση της Ανθρωπότητας. Και βρίσκεται πλέον σε τέτοια θέση ούτως ώστε να απορροφά άμεσες πληροφορίες από τον Κεντρικό Ήλιο. Χωρίς την εξαιρετικά προσεκτική Αστρονομική Μετατόπιση, οι Συμπαντικές πληροφορίες θα παρέμεναν περιορισμένες σε αυτή τη γραμμική πραγματικότητα που υπάρχει προσωρινά.”

Στις 21 Δεκεμβρίου αποκτήσαμε ξαφνικά πρόσβαση σε όλα τα σημεία του Σύμπαντος. Αυτό αυτόματα άνοιξε στον κόσμο μας την πρόσβαση για την Νοημοσύνη και την πληροφορία που βρίσκεται παρούσα σε αυτούς τους άλλους κόσμους από τις αρχές των χρόνων. Άνοιξε τις πόρτες για την αέναη προοπτική μας.

Και ενώ μία τέτοια θεώρηση δεν είναι εντελώς επιστημονική, αυτή η οπτική δεν εμποδίζει την φαντασία να αναρωτηθεί τι κρύβεται στο κέντρο του Γαλαξία μας, και ποιά είναι αυτή η κεντρική Ζωτική ενέργεια έντονης ακτινοβολίας. Και ακόμη πιο σημαντικά, πως αυτή η πληροφορία επηρρεάζει την ανθρώπινη Συνειδητότητα;

Πηγή Άρθρου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
πνευματική αφύπνιση
Ξυπνάς μέσα στην νύχτα; Ίσως αυτό που “έχεις” λέγεται πνευματική αφύπνιση!