ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Πως θα ενεργοποιήσεις το τρίτο μάτι;

Για να μπορέσουμε να βιώσουμε τα βαθύτερα  επίπεδα της διαίσθησης, της ευφυίας και της πνευματικής αφύπνισης, θα πρέπει να ξελειδώσουμε και να ενεργοποιήσουμε την Επίφυση του Νου, που είναι ευρύτερα γνωστή ως τρίτο μάτι.

Το τρίτο μάτι είναι βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου μεταξύ του δεξιού και αριστερού ημισφαίριου, και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή νευροδιαβιβαστών όπως η Σεροτονίνη και η Μελατονίνη. Διάβασε περισσότερα για το τρίτο μάτι εδώ.

 Πως θα ενεργοποιησεις το Τριτο ματι;

Μία αρκετά καλή πρακτική για να αφυπνίσουμε το τρίτο μάτι, ανεξάρτητα από το αν είμαστε έμπειροι σε ζητήματα εσωτερισμού ή όχι, είναι ο διαλογισμός. Η Τέχνη του διαλογισμού λειτουργεί έτσι ώστε να διεγείρει το σύστημα των τσάκρα που υπάρχουν στο σώμα αλλά και τον νου, ένα σύστημα που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία και τον διαμοιρασμό της ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου. Ο Διαλογισμός ειδικότερα οδηγεί την βιοηλεκτρική ενέργεια προς την επίφυση ή αλλιώς τρίτο μάτι, επιτρέποντας την ανάπτυξη μεγαλύτερης πνευματικής διαύγειας και δυνάμεων που είναι βαθιά κρυμμένες μέσα μας.

Έπειτα από την εξάσκηση του κλασικού Διαλογισμού μπορούμε να περάσουμε σε ένα πιο εξειδικευμένο πλαίσιο άσκησης το οποίο επιταχύνει την αφύπνιση της επίφυσης. Κάτι τέτοιο θα γίνει ευκολότερα με την εξάσκηση της Γιόγκα Κουνταλίνι. Η Ενέργεια Κουνταλίνι που βρίσκεται στο τσάκρα της σπονδυλικής στήλης είναι ο “ενισχυτής” της ενέργειας που ανεβαίνει προς τα επάνω στο ενεργειακό σώμα μας μέσα από τις πρακτικές Κουνταλίνι, μεγαλώνοντας την ενεργειακή ισχύ του πνευματικού μας εαυτού. Μέσα από αυτές τις πρακτικές το άτομο μπορεί να έρθει σε επαφή με την πανίσχυρη αλλά για τους αρχάριους επικίνδυνη Συμπαντική ενέργεια, που ενεργοποιεί τα 33 σημεία δόνησης του ενεργειακού μας σώματος, επιτρέποντας την προσέγγιση μίας ανώτερης πνευματικής διαύγειας και πραγματικότητας. Διάβασε περισσότερα για την Κουνταλίνι Γιόγκα εδώ.

Διατροφη για την αναπτυξη του τριτου ματιου

Φυσικά μπορούμε να συνδυάσουμε τις τεχνικές Διαλογισμού με Διατροφή, αφού έχουμε διαθέσιμες πολλές διατροφικές επιλογές που επιταχύνουν την ανάπτυξη των πνευματικών ιδιοτήτων και της αφύπνισης του τρίτου ματιού. Έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε βασίζοντας την διατροφή περισσότερο σε οργανικές τροφές και λιγότερο σε ζωικές τροφές.

Η οργανική διατροφή προστατεύει από τις χημικές ουσίες που πιθανόν περιέχονται στο κρέας που καταναλώνουμε και έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση διαταραχών στην πνευματική αλλά και την φυσική μας υγεία.Τα φαγητά που ενισχύουν και ενεργοποιούν συγκεκριμένα το τρίτο μάτι είναι οι κόκκοι κακάο, όλα τα Λαχανικά και τα χόρτα, τα μανιτάρια, οι χυμοί των εσπεριδοειδών, το μηλόξυδο και άλλα.

Όλες οι παραπάνω διαδικασίες βοηθούν στην ανάπτυξη των διαισθητικών δυνατοτήτων και εν τέλει την ικανότητα αφύπνισης του τρίτου ματιού, που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πνευματική μας εγρήγορση, κάτι που βοηθά ακόμη και στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
fyl
Η εικονική πραγματικότητα θα γίνει η εικονική φυλακή του ανθρώπου;