ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
myst

Μυστήρια στην Ελλάδα: Η Εκκλησία & τα Κολοσσόσπιτα!

Τα Μυστήρια στην Ελλάδα όπως προφανώς θα γνωρίζετε οι περισσότεροι είναι πάρα πολλά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά σε μία χώρα που μετράει χιλιάδες χρόνια πολιτισμού. Ένας πολιτισμός που είναι γεμάτος μυσταγωγία, φιλοσοφία και Εσωτερισμό.

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση που ασχολήθηκαν με αυτά τα Μυστήρια. Έτσι θα ήταν κρίμα να μην διασωθούν από όσους συνεχίζουμε αυτή την ενασχόληση με την εναλλακτική αναζήτηση.

Κάντε εγγραφή ? στο κανάλι Weirdo στο youtube πατώντας τον σύνδεσμο ► εδώ .Έτσι δεν θα χάνετε κανένα νέο βίντεο της Εναλλακτικής Αναζήτησης

Οπότε αποφάσισα να δημιουργήσω στο κανάλι του Weirdo μία σειρά στην οποία θα παρακολουθούμε μαζί και θα σχολιάζουμε παλιές αξιόλογες εναλλακτικές εκπομπές. Για αρχή ξεκινάμε με το 1ο επεισόδιο της σειράς “Μυστήρια στην Ελλάδα” η οποία προβλήθηκε στις αρχές του 90 στην Ελληνική Τηλεόραση με παρουσιαστή τον αείμνηστο Γ.Μπαλάνο!

Η Σειρά αυτή είχε αρκετά επεισόδια και στόχος μου είναι (αν σας αρέσει και την απολαμβάνετε) να την παρουσιάσουμε ολόκληρη αλλά σε διαφορετικά βίντεο. Γιατί αξίζει ο κόπος να διατηρήσουμε στο youtube τα οπτικά αρχεία τέτοιων εκπομπών. Που μετέδωσαν σε εμάς τους νεότερους το μεράκι της αναζήτησης. Αποδίδοντας έτσι ένα ελάχιστο φόρο τιμής στους μεγάλους ερευνητές που πέρασαν από τον τόπο μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
fyl
Η εικονική πραγματικότητα θα γίνει η εικονική φυλακή του ανθρώπου;