ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

σκοτεινά μυστικά του Βατικανού που…δεν θέλουν να ξέρεις!

Ποιά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Βατικανού που η Καθολική Εκκλησία δεν θα ήθελε να γνωρίζουμε γιατί θα μας σοκάρουν;

Δύναμη, επιρροή, εξουσία, πλούτος. Το Βατικανό, που είναι η έδρα της καθολικής πίστης και εκκλησίας διαθέτει τα πάντα και κινεί τα νήματα με το δικό του σκοτεινό πολλές φορές τρόπο. Γιατί είναι ταυτόχρονα το σημαντικότερο και αγιότερο σημείο της καθολικής εκκλησίας και ένα τεράστιο πολιτιστικό κέντρο αλλά ταυτόχρονα και ένα μέρος γεμάτο σκοτεινά μυστικά που πηγαίνουν πίσω και μέχρι το μεσαίωνα. Το μενού τα έχει όλα.

Σκάνδαλα, κρυφές τελετές, και ζητήματα που ακόμα και σήμερα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Σε αυτό crypt λοιπόν, που είναι το δεύτερο σχετικό επεισόδιο, θα δούμε μερικά ακόμα σκοτεινά μυστικά που το βατικανό θα ήθελε να μην ξέρουμε!Ποιά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Βατικανού που η Καθολική Εκκλησία δεν θα ήθελε να γνωρίζουμε γιατί θα μας σοκάρουν;

Τα σκοτεινά μυστικά του Βατικανού

1. Oι 160.000 εξορκισμοί

Γνωρίζατε πως κάθε χρόνο πάνω από 200 καθολικοί ιερείς από ολόκληρο τον πλανήτη επισκέπτονται το Βατικανό για τα ετήσια συνέδρια εξορκισμού; Η καθολική εκκλησία δεν έχει εγκαταλείψει την πρακτική του εξορκισμού, έστω και αν η νευροεπιστήμη έχει αναπτυχθεί ιδιαιτερα στις μέρες μας και θα μπορούσε να εξηγήσει πολλά τέτοια φαινόμενα.

svg%3E

Λέγεται μάλιστα πως ο Επικεφαλής εξορκιστής του Βατικανού Γκαμπριέλε Άμορτ που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, είχε  πραγματοποιήσει  πραγματοποιήσει περίπου 160.000 εξορκισμούς. Υπήρξαν στο παρελθόν ακόμη και Πάπες που συμμετείχαν σε τελετές εξορκισμών σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν ανθρώπους που νόμιζαν πως είχαν καταληφθεί από δαίμονες. 

2. Κε΄ρδη από το Ολοκαύτωμα

Στο πρώτο επεισόδιο είχαμε αναφέρει πως το Βατικανό είχε βοηθήσει στην διαφυγή χιλιάδων ναζί από την Ευρώπη. Όμως φαίνεται πως βοήθησαν στην λαθραία μετακίνηση αντικειμένων τέχνης και άλλων αντικειμένων. 

svg%3E

Αμερικανοί δημοσιογράφοι αποκάλυψαν πως ο Bernandino Nogara, ο οικονομικός σύμβουλος του Βατικανού φαίνεται πως ήταν κατάσκοπος των Ναζί, και θεωρείται πως με δική του σκευωρία επέτρεψε στο βατικανό να επενδύσει χρήματα σε ιταλικές ασφαλιστικές εταιρείες που διατηρούσαν τις περιουσίες ανθρώπων που είχαν χάσει τη ζωή τους στο Ολοκαύτωμα. Από τη στιγμή που το βατικανό έκανε επενδυτική κίνηση δεν χρειάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα αυτά ποτέ.

3. Vatileaks : Τα σκάνδαλα

Το 2010 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “His Holiness” που βασίστηκε σε μυστικά έγγραφα του Πάπα Βενέδικτου που είχαν διαρρεύσει. Αυτά τα έγγραφα διέρρευσαν από τον μπάτλερ του Πάπα στον συγγραφέα Gianluigi Nuzzi.

svg%3E

Έπειτα από τη διαρροή πραγματοποιήθηκε μία εσωτερική έρευνα στο Βατικανό που αποκάλυψε πως υπήρξαν εκβιασμοί σε γκέι επισκόπους που είχαν σπάσει τον όρκο τους. Μέσα σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτεται επίσης το γεγονός πως το Βατικανό αποτελεί πυρήνα για σκοτεινές πολιτικές σκοπιμότητες και τεράστια εξαπάτηση.

Το 2013 μάλιστα ο Πάπας αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το αξίωμά του εξαιτίας αυτού του σκανδάλου. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως πρόσφατα υπήρξαν και αποκαλύψεις για εκμετάλλευση παιδιών από επισκόπους και ιερείς του Βατικανού, κάτι που αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο.

4. Το μυστικό της Φατιμά

Το αμφιλεγόμενο τρίτο μυστικό της φατιμά λέγεται πως είναι ένα μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στην βιβλιοθήκη του βατικανού. Σύμφωνα με αυτό το 1917 τρία παιδιά από την Πορτογαλία δέχθηκαν κάποιες προφητείες που καταγράφηκαν στο έγγραφο. 

svg%3E

Το Βατικανό το απέκρυψε γιατί υποτίθεται πως το αποκαλούμενο μυστικό της φατιμά αποκαλύπτει μέσα από την προφητεία και τα παιδιά ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα και μία τεράστια φυσική καταστροφή. Το έγγραφο διέρρευσε το 2000 και από τότε αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σχετικά με το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβει.

5. Η πτωματική δίκη

Το 897 μ.χ η Καθολική εκκλησία δίκασε ένα άντρα που δεν βρισκόταν στη ζωή. Η πτωματική δίκη ή σύνοδος όπως είναι ευρύτερα γνωστή αφορά την  μεταθανάτια εκκλησιαστική δίκη του Πάπα Φορμόζου, που διεξήχθη στην Βασιλική του Αγίου Ιωάννη Λατερανού στη Ρώμη. Ο Φορμόζος είχε κατηγορηθεί πως σφετερίστηκε  τον παπισμό  παρότι ήταν νεκρός για 7 μήνες ώσπου να κατηγορηθεί.

μυστικά του Βατικανού

Έτσι πραγματοποιήθηκε εκταφή, έντυσαν το άψυχο κορμί με εκκλησιαστικά άμφια και το μετέφεραν στο Παπικό δικαστήριο ώστε να κριθεί. Μάλιστα ένας διάκονος είχε την υποχρέωση να μιλήσει εκ μέρους του νεκρού Πάπα που κρίθηκε ένοχος. Τότε του αφαίρεσαν κάθε ένδυμα και τον έντυσαν με κουρέλια, ενώ του έκοψαν τα τρία δάχτυλα του χεριού. πριν ρίξουν το κορμί του στον ποταμό Τίβερη, εκεί όπου οι Αρχαίοι Ρωμαίοι πετούσαν τα άψυχα κορμιά των εγκληματιών για αιώνες.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ιπτάμενα αυτοκίνητα
Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα είναι εδώ και μοιάζουν σαν ιπτάμενοι δίσκοι