ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Οι Θεωρίες Συνωμοσίας

Ποιες είναι οι πιο σκοτεινές θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με την Νέα Τάξη πραγμάτων;

Η Νέα τάξη Πραγμάτων λέγεται πως είναι ένας μυστικός οργανισμός που εξουσιάζει, ή προσπαθεί με διάφορους τρόπους να εξουσιάσει ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Φυσικά κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να γνωρίζει πως η Νέα τάξη πραγμάτων υπάρχει στην πραγματικότητα, όμως υπάρχουν αρκετά στοιχεία και θεωρίες συνωμοσίας που ίσως να επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους, καθώς και τις τρομερές προσπάθειες τους να μας υποδουλώσουν.Ας δούμε λοιπόν χ σκοτεινές θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Τα Μαύρα Ελικόπτερα

Τα μαύρα ελικόπτερα έκαναν σιγά σιγά την εμφάνισή τους στις αρχές της δεκαετίας του 1970 όταν δίαφοροι άνθρωποι άρχισαν να τα εντοπίζουν αρχικά στον Ουρανό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτά τα παράξενα ελικόπτερα συσχετίστηκαν επίσης με άλλες θεωρίες συνωμοσίας όπως οι Men in Black αλλά και τα UFO, όμως σύντομα οι ιστορίες σχετικά με τα ελικόπτερα άρχισαν να αναφέρουν πως μετέφεραν πράκτορες των Ηνωμένων εθνών και διαφόρων μυστικών υπηρεσιών που υπηρετούν τον σκοπό της Νέας τάξης πραγμάτων.

Νέα Τάξη Πραγμάτων
Τα μαύρα ελικόπτερα

Φυσικά σύμφωνα με την θεωρία συνωμοσίας τα Μαύρα Ελικόπτερα κατασκοπεύουν τους πολίτες από ψηλά, ώστε να γνωρίζουν ανα πάσα στιγμή τι συμβαίνει στον χώρο που περιπολούν, ώστε να ενημερώνουν την Νέα Τάξη πραγμάτων για τυχόν ύποπτες κινήσεις. Αν και αυτή η θεωρία δεν στέκει τόσο πολύ αφού υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικές τεχνικές παρακολούθησης, αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούντα για ποιό λόγο πετούν αυτά τα μαύρα ελικόπτερα πάνω από τα κεφάλια μας…

Κλιματική Αλλαγή

Παρόλο που η Κλιματική αλλαγή πραγματοποιείτα αργά αλλά σταθερά με φυσιολογικό τρόπο, πολλοί πιστεύουν πως δεν πρόκειται για μία φυσική διαδικασία που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μία στοχευμένη προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να αφανίσουν ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας μέσα από φυσικές καταστροφές. Αυτή η Θεωρία Συνωμοσίας υποστηρίζει πως η Νέα Τάξη πραγμάτων έχει στα χέρια της την Κατάλληλη τεχνολογία για να διαμορφώνει τον καιρό, και να ωφελείται από καταστροφές.

svg%3E
η κλιματική αλλαγή αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για την ανθρωπότητα

Αυτή η τεχνολογία σύμφωνα πάντα με τους Συνωμοσιολόγους προέρχεται από την Darpa, που είναι μία υπηρεσία ανάπτυξης προηγμένων αμυντικών συστημάτων. Μέσα από αυτή την τεχνολογία η Νέα Τάξη πραγμάτων μπορεί να προκαλέσει σεισμούς με ραδιοσυχνότητες, αλλά και πολλές ακόμη αλλαγές στον καιρό προκαλώντας ανείπωτες φυσικές καταστροφές που βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και ολόκληρες χώρες.

Το Τέλος του Κόσμου

Μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων χειραγωγεί την ανθρωπότητα ώστε να ολοκληρώσει την προφητεία που μιλάει για την καταστροφή του κόσμου. Αυτή η θεωρία έχει υποστηρικτές που θεωρούν πως η Νέα Τάξη πραγμάτων είναι ένας θρησκόληπτος οργανισμός που έχει ως σκοπό να τελέσει το έργο εκπληρώνοντας την υπέρτατη προφητεία για τον αφανισμό της ανθρωπότητας, και άλλους που αναφέρουν πως η σκοτεινή μυστική οργάνωση έχει συμφωνήσει με τον Διάβολο για να επιφέρει το απόλυτο χάος στον πλανήτη με αντάλλαγμα αμύθητα πλούτη και εξουσία επι της Γης χωρίς τέλος…

Παγκοσμιοποίηση

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της Νέας Τάξης πραγμάτων σύμφωνα με τους Συνωμοσιολόγους είναι η Παγκοσμιοποίηση και η Πανθρησκεία. Αν κάποιος παρατηρήσει μάλιστα τα γεγονότα και την ίδρυση οργανισμών όπως ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ή ακόμα και η Ευρωπαική Ένωση που κατέχει ένα ενιαίο νόμισμα, ίσως πεισθεί πως κάτι τέτοιο μπορεί και να βρίσκεται ήδη στο στάδιο της πραγματοποίησης. Υπέρτατος σκοπός της Νέας Τάξης πραγμάτων είναι να υπάρχει μία ενιαία θρησκεία και ένα νόμισμα ώστε να μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να ελέγξει την Ανθρωπότητα. Αυτή η θεωρία συνωμοσίας προχωράει ακόμη παραπέρα, αφού η Αστάνα, η πρωτεύουσα του Καζακστάν έχει δώσει πολλές αφορμές στους Συνωμοσιολόγους να πεισθούν πως τα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων Βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία. Στην Αστάνα βλέπετε, που είναι μία πολύ νέα πόλη με κτίσματα που παραπέμπουν σε λατρεία στον Σατανά αλλά και την ύπαρξη των Ιλουμινάτι, συναντιούνται οι θρησκευτικοί ηγέτες του κόσμου. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να αναπτυχθούν φήμες για τον σχεδιασμό της Πανθρησκείας, αλλά και του νέου παγκόσμιου νομίσματος, του Globo. Όλα αυτά φυσικά, με εντολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μετανθρωπισμός

Ο Μετανθρωπισμός είναι μία θεωρία που υποστηρίζει πως σύντομα οι άνθρωποι θα ενσωματώσουν την τεχνολογία στο σώμα τους με τέτοιο τρόπο ώστε να αναπτυχθούν σε ένα εντελώς νέο αθάνατο είδος. Και η αλήθεια είναι πως αυτό το κίνημα ήδη μετράει πολλούς υποστηρικτές, όπως θα δούμε σε ένα αφιερωμένο επεισόδιο στον Μετανθρωπισμό. Μέσα από αυτό το κίνημα οι λάτρεις του πιστεύουν πως θα καταφέρουν να μετατραπούν σε πανίσχυρα πλάσματα που θα είναι μάλιστα αθάνατα αφού η συνείδησή τους θα μεταφέρεται σε κάποιο υπολογιστή που θα λειτουργει ως μυαλό, ενώ το σώμα τους θα σταματήσει να φθείρεται αφού θα αποτελείται από μηχανικά μέλη. Που κολλάει όμως η Νέα Τάξη πραγμάτων με αυτή την θεωρία; Οι Συνωμοσιολόγοι πιστεύουν πως ο Μετανθρωπισμός προωθείται από την Νέα Τάξη πραγμάτων, η οποία θα δημιουργήσει συγκεκριμένους ανθρώπους Ρομπότ, μόνο και μόνο για να μπορεί να ελέγχει και να περιορίζει την ανθρωπότητα με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Και άν κρίνουμε από πρόσφατα άρθρα που υποστηρίζουν πως ο Αμερικάνικος Στρατός και η Αστυνομία δημιουργεί Εξωσκελετούς για να ενισχύσει την Δύναμή της απέναντι στον απλό άνθρωπο, τότε ίσως να βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση αυτής της τρελής θεωρίας συνωμοσίας.

Όλες αυτές οι τρελές θεωρίες συνωμοσίας αλλά και η ίδια η Νέα Τάξη πραγμάτων γίνονται αποδεκτές από πολλούς ανθρώπους εκει έξω που πιστεύουν πως μία σκοτεινή μυστική οργάνωση έχει τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στην ανθρωπότητα. Εσείς τι πιστεύετε; Υπάρχει η Νέα τάξη πραγμάτων; Ποιά από αυτές τις θεωρίες Συνωμοσίας θα μπορούσε να είναι αληθινή;;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
end of the world Recovered
6 τρομακτικές προφητείες για το τέλος του κόσμου