ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ελέγχουν τον κόσμο
οικογενειες που ελεγχουν τον κοσμο

Ποιές είναι οι οικογένειες που ελέγχουν τον κόσμο ;

οικογένειες που ελέγχουν  τον κόσμο : Ποιές είναι πραγματικά οι πιο ισχυρές οικογένειες που με την σκοτεινή επιρροή τους ελέγχουν τον πλανήτη; Είναι γεγονός πως ανάμεσά μας βρίσκονται άνθρωποι με εξέχουσα ισχύ, που μπορούν ανα πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξουν ή να καθορίσουν τις τύχες της ανθρωπότητας. Οικογένειες με τεράστιες περιουσίες που έδρασαν και δρουν στο παρασκήνιο, πραγματοποιώντας τρομερές πράξεις για να φτάσουν στην κορυφή έτσι ώστε να μπορούν να ελέγξουν την ανθρωπότητα και την παγκόσμια σκηνή. Ποιές είναι αυτές οι οικογένειες που ελέγχουν τον κόσμο;

οικογένειες που ελέγχουν τον κόσμο: Rothchild

Η Οικογένεια Rothchild λέγεται πως είναι μία από τις πλουσιότερες του πλανήτη μας με πάνω από 500 δις προσωπική περιουσία και 100 τρις σε χρηματιστηριακή αξία.Η ιστορία των Ρότσιλντ είναι μια ιστορία χρήματος που ξεκίνησε κατά το 18ο αιώνα. Ο αντισημιτισμός που επικρατούσε για αιώνες στην Ευρώπη, πιθανότατα «βοήθησε» τους Εβραίους να εξελιχθούν οικονομικά. Η απαγόρευση συμμετοχής σε δημόσια αξιώματα, τους οδήγησε να ασχοληθούν με το εμπόριο και τα οικονομικά γενικότερα, διακινώντας χρήματα και κάνοντας περιουσίες.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ήταν ο Mayer Amschel Rothschild, γεννηθείς το 1744, σε μια παραγκούπολη της Φρανκφούρτης. Ήταν ένας από τους δεκάδες χιλιάδες περιθωριοποιημένους της εποχής. Μεγαλώνοντας έγινε υπάλληλος σε μια μικρή τράπεζα του Αμβούργου, όπου έμαθε την «τέχνη». Επιστρέφοντας στη Φρανκφούρτη, σε ηλικία 19 ετών, άρχισε να ασχολείται με «μικροτραπεζική», διακινώντας και ανταλλάσσοντας σπάνια νομίσματα και σχετικές επενδύσεις.

Ήταν σε αυτό το σημείο που το όνομα Ρότσιλντ ενεπλάκη σε σενάριο χειρισμού χρημάτων στο παρασκήνιο πολέμων. Ο Meyer ήταν πιστός στην παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης και επέμεινε οι 5 γιοι του να γίνουν συνεταίροι. Αυτό που έκανε στη συνέχεια, αποτέλεσε παράδειγμα για πολλούς πλούσιους Εβραίους που ακολούθησαν. Έστειλε τους γιους του ως αντιπροσώπους στα 5 μεγάλα οικονομικά κέντρα της εποχής (Φρανκφούρτη, Βιέννη, Λονδίνο, Νάπολη και Παρίσι). 

Σήμερα λέγεται πως η οικογένεια Rothchild ελέγχει την παγκόσμια σκηνή μέσα από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

οικογένειες που ελέγχουν τον κόσμο: Rockefeller

Η Αυτοκρατορία της Οικογένειας Rockefeller ξεκίνησε όταν το 1870 o John Rockefeller ίδρυσε την εταιρεία Standard Oil, κάτι που τον έκανε ένα από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη με περιουσία 400 δις. Μάλιστα ο Ρουσβελτ αναγνωρίζοντας πως τέτοιος πλούτος έχει μεγάλη ισχύ προειδοποίησε πως ο Ροκφελερ είχε δημιουργήσει μία σκιώδη κυβέρνηση που λειτουργούσε πίσω από τις κουρτίνες.. Η Δράση της οικογένειας Rockefeller λέγεται πως είναι η χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την προώθηση συμφερόντων, αλλά και της λέσχης Μπίλτελμπεργκ, του συνεδρίου της παγκόσμιας ελιτ, εκεί όπου παίρνονται αποφάσεις πίσω από την πλάτη του πληθυσμού.

Morgan

Η οικογένεια Morgan ξεκίνησε την παγκόσμια ισχύ της όταν μαζί με την οικογένεια Rothchild παραχώρησε στην Αμερικανική κυβέρνηση μία τεράστια ποσότητα χρυσού, κατά την διάρκεια του μεγάλου πανικού του 1893, μίας θλιβερής οικονομικής περιόδου των ΗΠΑ που διήρκησε ως το 1897. Έτσι διατηρώντας τον έλεγχο πάνω στο χρυσό της χώρας η Morgan χρηματοδότησε αρκετές εταιρείες, μεταξύ άλλων της General Electric. Φυσικά πλέον διατηρούν την περίφημη J.P Morgan ενώ λέγεται πως θησαύρισαν σπρώχνωντας τις ΗΠΑ σε διάφορες πολεμικές διαμάχες με σκοπό την υπερφορολόγηση πολεμικών δανείων.

Οι Μπαρούχ

Αυτοί έχουν λιγότερα χρήματα από τους Ρότσιλντς και τους Ροκφέλερς, αλλά σίγουρα έχουν περισσότερη επιρροή. Ο Μπέρναρντ Μπαρούχ, ο άνθρωπος που ξεκίνησε αυτή την οικογένεια υπήρξε σύμβουλος 5 προέδρων των ΗΠΑ και στενός φίλος του Σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ. Ήταν ο άνθρωπος που εφηύρε τον όρο “Ψυχρός Πόλεμος” και είχε τον έλεγχο της ατομικής βόμβας. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν το πρόσωπο που δημιούργησε την παγκόσμια κυβέρνηση.

Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας Μπαρούχ.. Είχε 2 κόρες και ένα γιο. Ο γιος του, Μπέρναρντ Μπαρούχ ο νεώτερος πέθανε στη δεκαετία του ’90. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα εγγόνια του Μπέρναρντ. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι κρυμμένα και ότι εξακολουθούν να ελέγχουν την αμερικανική κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
νερο στο συμπαν
νερο στο συμπαν: Επιστήμονες εντόπισαν νερό σε ένα πολύ μακρινό γαλαξία