ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
πνευματική αφύπνιση

Ξυπνάς μέσα στην νύχτα; Ίσως αυτό που “έχεις” λέγεται πνευματική αφύπνιση!

Αν ξυπνάς μεταξύ 3 και 5 μέσα στην νύχτα χωρίς να ξέρεις γιατί, τότε ίσως έχει έρθει η στιγμή για την προσωπική σου πνευματική αφύπνιση!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να ξυπνάς μέσα στην νύχτα και να μην μπορείς να συνεχίσεις τον ύπνο σου. Ειδικότερα από τη στιγμή που εργάζεσαι την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με αρκετές πνευματικές παραδόσεις, όπως η κινεζική, κάθε φορά που δεν μπορείς να κοιμηθείς την νύχτα, υπάρχει ένα εσωτερικό όργανο του σώματός σου αναδιοργανώνεται. Η αυπνία σε συγκεκριμένες ώρες μπορεί επίσης να προκληθεί από εφιάλτες ή συναισθηματικό στρες. Ίσως όμως είναι και ένα σημάδι που δείχνει πως ξεκινά η προσωπική σου πνευματική αφύπνιση!

πνευματική αφύπνιση

Με ένα πνευματικό τρόπο αυτή η νυχτερινή αυπνία δεν θα έπρεπε να αγνοείται από καννενα. Αν ξυπνάς μεταξύ 3 και πέντε τη νύχτα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως μία ανώτερη πνευματική δύναμη επιχειρεί να επικοινωνήσει μαζί σου, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει στα πρώτα βήματα για μία σωστή πνευματική αφύπνιση. Αυτές τις ώρες το μυαλό βρίσκεται συνήθως στον βαθύ ύπνο των ονείρων.

Αν ξυπνήσεις μεταξύ 3-5, τότε προσπάθησε να αναβιώσεις το όνειρο που έβλεπες (αν φυσικά μπορείς να το θυμηθείς). Ίσως μέσα στο όνειρο να υπήρχε κάποιο σημαντικό μήνυμα που προέρχεται από τον πνευματικό κόσμο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως το χρονικό διάστημα 3-4 το ξημέρωμα είναι η ώρα του διαβόλου (witchin hour στα αγλλικά που θα έπρεπε να μεταφράζεται ως “ώρα του μαγέματος”). Εκείνη την ώρα λέγεται πως πραγματοποιείται το αποκορύφωμα των ανεξήγητων και παραφυσικών φαινομένων, και είναι μία ώρα όπου οι ανώτερες δυνάμεις βρίσκονται στην πιο δυνατή τους φάση.

Τι να κάνεις όταν ξεκινάει η πνευματική αφύπνιση

Όπως είπαμε κ πριν, αν ξυπνάς μεταξύ 3-5 τότε ίσως βρίσκεσαι στο μονοπάτι προς την πνευματική αφύπνιση. Προσπάθησε να ενσωματώσεις το συναίσθημα σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Αυτή η περίοδος ίσως είναι η ιδανική για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, αφού τα όνειρα μπορεί να παρέχουν αξία δίνοντας σημαντικά μηνύματα που θα σε οδηγήσουν σε αυτή την αφύπνιση.

Υπάρχουν επίσης ασκήσεις που βοηθούν την πνευματική αφύπνιση όπως ο Διαλογισμός και η Γιόγκα. Οι ασκήσεις αναπνοής βοηθούν εξάλλου στην καταπολέμηση του άγχους, και παρέχουν την δυνατότητα να διατηρείς καθαρότερες σκέψεις για όσα έχουν σημασία στη ζωή σου.

Αν το new age και οι πρακτικές που υπάρχουν σε αυτό όπως ο διαλογισμός, δεν είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει, τότε μπορείς να προσευχηθείς, επικοινωνόντας έτσι με ανώτερες θεικές δυνάμεις. Άφησε τα συναισθήματά σου να σε κατακλύσουν και απόθεσε τους προβληματισμούς και τα άγχη σου στην προσευχή. Η προσευχή με βαθύ αίσθημα πίστης βοηθάει στην πνευματική ηρεμία του ανθρώπου και την γαλήνη του.

Τι συμβαίνει στην πνευματική αφύπνιση αν ξυπνάς διαφορετικές ώρες

9–11 : Αν κοιμάσαι συνήθως νωρίς αλλά πλέον έχεις πρόβλημα να κοιμηθείς, τότε μάλλον έχεις να αντιμετωπίσεις το στρες, την ένταση και το άγχος. Προσπάθησε να το αποβάλλεις τρώγωντας σωστό φαγητό ενώ καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με το σώμα σου.

11–1 : Η αυπνία αυτές τις ώρες ίσως σηματοδοτεί πως περνάς φάση συναισθηματικής απογοήτευσης και θλίψης. Το να συγχωρέσεις οτιδήποτε σου προκάλεσε πόνο, άσχετα αν αξίζει συγχώρεση, ίσως βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος και την έναρξη της πνευματικής αφύπνισης.

1–3 : Αν είσαι ξύπνιος/α εκείνες τις ώρες, ίσως συσσωρεύεις μέσα σου θυμό και απαξίωση για τα πάντα γύρω.Ένα ήρεμο περιβάλλον, ο διαλογισμός ή η προσευχή θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα και να προχωρήσεις.

Έτσι έστω και αν δεν έρθει η πνευματική αφύπνιση, αν κατανοήσεις τα μηνύματα και τα σημάδια που δίνει το σώμα σου, σίγουρα θα αποκτήσεις μία ουσιαστική και γεμάτη νόημα καθημερινότητα. 

Πηγή άρθρου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
πλακες της τζωρτζια
Υπήρχε χρονοκάψουλα στις πλακες της τζωρτζια ;