ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

συμβάν του Ρόσγουελ: Όταν ο Αινστάιν εξέτασε το UFO στο πιο διάσημο περιστατικό εξωγήινων

θα μπορούσε ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά στην ιστορία της ανθρωπότητας να έχει εξετάσει από κοντά την περίφημη πτώση UFO στο Ρόσγουελ αλλά και τους εξωγήινους που ήταν μέσα στο σκάφος; 

συμβάν του Ρόσγουελ

Μία από τις μαθήτριες αλλά και βοηθούς του Αϊνστάιν ισχυρίστηκε πως ο μεγάλος επιστήμονας δέχθηκε αυτή την πρόσκληση και εξέτασε την πτώση του UFO, αποκαλύπτοντας πολλές πληροφορίες όχι μόνο για το εξωγήινο σκάφος, αλλά και για τα σώματα των εξωγήινων που είδαν μαζί στο Ρόσγουελ.

Ο περισσότερος κόσμος βέβαια δεν πιστεύει πως υπήρξε καν πτώση ufo στο Ροσγουελ και πως δεν εξετάστηκαν εξωγήινοι που είχαν χάσει τη ζωή τους εκεί, αλλά υπάρχουν αρκετοί πρώην αξιωματούχοι της τότε κυβέρνησης και ερευνητές που ισχυρίζονται πως το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πριν δούμε τι έκανε ο Αϊνστάιν στο Νέο μεξικό με τους εξωγήινους, ας δούμε τι συνέβη περιληπτικά στο Ρόσγουελ.

Το UFO και οι εξωγήινοι στο συμβάν του Ρόσγουελ

Στις 7 Ιουλίου του 1947, ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο έπεσε απ’ τον ουρανό και συνετρίβη στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικό στις ΗΠΑ. Την επόμενη μέρα η τοπική εφημερίδα της μικρής πόλης, η Roswell Daily Record, ανέφερε ότι στα χέρια των υπευθύνων του στρατιωτικού αεροδρομίου του Ρόσγουελ είχε πέσει ένας ιπτάμενος δίσκος, δίνοντας έτσι τη λαβή να γεννηθεί μια από τις πιο επίμονες και ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου θεωρίες συνωμοσίας περί UFO όλων των εποχών.

svg%3E

Βέβαια ενώ υπήρξαν αναφορές πως τα συντρίμμια αφορούσαν μέρη ενός αγνώστου αντικειμένου, η επίσημη εξήγηση ήταν πως στο σημείο κατέπεσε ένα τεράστιο αερόστατο του άκρως απόρρητου Project Mogul της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο απέβλεπε στην ανίχνευση πυρηνικών δοκιμών της ΕΣΣΔ με τη χρήση ειδικών αερόστατων, που πετούσαν σε ύψος 30.000-40.000 ποδών.

Υπάρχουν όμως κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων που ανέφεραν πως όντως το συμβάν του Ρόσγουελ ήταν πολύ παράξενο. Για παράδειγμα ο Δρ. Edgar Mitchel του Απόλλο 14 είχε αναφέρει κάποτε “πως το συμβάν του Ρόσγουελ συνέβη στην πραγματικότητα και πως όντως υπήρχαν σώματα εξωγήινων στο σημείο της πτώσης.” Ο Eric W. Davis, ένας αξιοσέβαστος Αστροφυσικός που εργαζόταν με το πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου, είχε αναφέρει πως έδωσε μία απόρρητη αναφορά στο Υπουργείο Αμύνης γύρω στον Μάρτιο του 2020 σχετικά με απομεινάρια από σκάφη που δεν είχαν δημιουργηθεί στον πλανήτη μας.

svg%3E

Πήγε ο Αινστάιν στο συμβάν του Ρόσγουελ; Η ενδιαφέρουσα μαρτυρία

Έτσι αν μία κυβέρνηση είχε στην κατοχή της ένα ιπτάμενο αντικείμενο με ανεπτυγμένη τεχνολογία τι θα έκανε; Πολλοί πιστεύουν πως θα συγκάλυπτε το γεγονός και θα προσπαθούσε να κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας του, ή να οικειοποιηθεί την τεχνολογία αυτή ώστε μετά να την χρησιμοποιήσει. Αν όντως συνέβη αυτό, που κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη γιατί είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας, τότε η τεχνολογία αυτή θα ήταν ακατανόητη για τους απλούς ανθρώπους.  Οπότε ίσως αν όντως συνέβη, να απευθύνθηκε στους διασημότερους μηχανικούς και επιστήμονες ώστε να κατανοήσει τα πάντα σχετικά με το συμβάν του Ρόσγουελ. 

Για παράδειγμα η CIA επιχείρησε να στρατολογήσει τον Φυσικό Δρ. John A. Wheeler ώστε να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις για το ζήτημα των UFO. Ο Χέρμαν Όμπερτ που θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας των πυραύλων και της αστροναυτικής, είχε δηλώσει πως τέτοια αντικείμενα είχαν ως επιβάτες, επισκέπτες από άλλους κόσμους.  

svg%3E

Έτσι εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα μαρτυρία από μία γυναίκα που δεν βρίσκεται πια στη ζωή αφού απεβίωσε τον Ιούλιο του 2015, την Δρ. Shirley Wright. Αυτή η μαρτυρία αναφέρει πως ο Αϊνστάιν επισκέφθηκε το Ρόσγουελ για να εξετάσει το ufo και τους εξωγήινους. 

Η Wright ήταν Επιστήμονας με διδακτορικά στην Φυσικοχημεία και τις Φυσικές επιστήμες. Ήταν Καθηγήτρια χημείας στο Κολέγιο του Μισισίπι για πάνω από πενήντα χρόνια και εκτός των άλλων, ήταν μαθήτρια του Άλμπερτ Αϊνστάιν στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον.Αν αναλογιστούμε πως η Shirley Wright ήταν διακεκριμένη ακαδημαικός για δεκαετίες, τότε είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως κατασκεύασε μία τέτοια μαρτυρία, έστω και αν κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη.

Η ιστορία αυτή βγήκε στην επιφάνεια από τον Ερευνητή UFO Anthony Bragalia, ο οποίος αποκάλυψε τις πληροφορίες και εξήγησε πως η ιστορία της Wright για το Ρόσγουελ και τον Αϊνστάιν αποκαλύφθηκε αρχικά από τον Leonard Stringfield σε καταχωρήσεις του στο “Status Report – Ufo Crash Retrievals”. Εκείνος έδωσε στην Wright που ήταν και βοηθός του Αϊνστάιν το ψευδώνυμο ‘Edith Simpson” για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της.Όμως ο Stringfield ανέφερε στο βιβλίο του το όνομα μιας γυναίκας που συναντήθηκε με την Δρ. Wright για να της πάρει συνέντευξη, την Sheila Franklin. 

Αυτοί οι δύο συνεργάστηκαν για να καταγράψουν όλα όσα είχε να πει η Δρ. Wright, και ηχογράφησαν την μαρτυρία της για το συμβάν του Ρόσγουελ τον Νοέμβριο του 1993. Η Wright ανέφερε πως είχε επιλεχθεί να εργαστεί για τον Αϊνστάιν το καλοκαίρι του 1947. Είχε περάσει από εκτενείς ελέγχους ασφάλειας, γιατί η δουλεία της θα περιείχε “ευαίσθητα δεδομένα”. Τον Ιούλιο εκείνου του έτους τον είχε συνοδεύσει σε μία “κρίσιμη συνέλευση” που έγινε σε μία κρυφή αεροπορική βάση, μαζί με άλλους επιστήμονες και Στρατιωτικούς. Αυτό που θυμόταν από εκείνη την συνάντηση ήταν η επανάληψη της λέξης Ρόσγουελ.

Το ηχητικό ντοκουμέντο

Η Wright περιέγραψε στο ηχητικό ντοκουμέντο που μπορείτε να ακούσετε εδώ, πως το σκάφος ήταν άσχημα χτυπημένο, αλλά και το πως όλοι οι επιστήμονες ήταν περίεργοι να δουν από τι υλικά ήταν κατασκευασμένο. Το περιέγραψε ως αντανακλαστικό υλικό, όμως όταν κάποιος στεκόταν κοντά του  τότε θόλωνε. Ανέφερε επίσης πως ήταν σε σχήμα δίσκου και πως δεν της επετράπη να μπει στο εσωτερικό του.

Οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένου και του Αϊνστάιν ενδιαφέρθηκαν έντονα  για τις μεθόδους πρόωσης του σκάφους, που είναι η διαδικασία ώθησης και έλξης αλλά και τον συνολικό τρόπο λειτουργίας του. Σύμφωνα με την Wright, το ufo του Ρόσγουελ είχε μέσα του ακατανόητο για την γη εξοπλισμό, και ιδιαίτερα για την εποχή εκείνη.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην μαρτυρία της για τα πλάσματα που ήταν μέσα στο σκάφος, τα οποία δέχθηκαν πολλές ερωτήσεις από τους επιστήμονες. Η Wright ανέφερε πως και τα όντα αυτά έκαναν με την σειρά τους πολλές ερωτήσεις στους επιστήμονες.

Τα όντα ήθελαν να μάθουν πόσα χρόνια ζουν οι άνθρωποι, και αν υπήρχαν συνθηκες που τερμάτιζαν τη ζωή μας, όπως για παράδειγμα οι ασθένειες. H Wright εξήγησε πως οι εξωγήινοι έκαναν ερωτήσεις για τον καλύτερο τρόπο ώστε να βγουν με ασφάλεια στην ατμόσφαιρα, κάτι που υποδηλώνει πως ενδιαφέρονταν για το ανθρώπινο είδος αλλά και για την τεχνολογία μας. Επίσης ενημέρωσαν τους επιστήμονες πως οι γνώσεις των ανθρώπων είναι σχεδόν μηδαμινές.

svg%3E

Η μαρτυρία της συνεχίστηκε αναφέροντας πως τα όντα αυτά έψαχναν για νέο κατοικήσιμο πλανήτη αφού είχαν θέματα με τον δικό τους. Αυτή η επικοινωνία συνέβη όταν τα πλάσματα αυτά πέθαιναν από τα τραύματα της πτώσης. Φαίνεται πως υπήρχαν συνολικά οκτώ σκάφη, με το ένα να πέφτει στο Ρόσγουελ και το άλλο (σύμφωνα πάντα με την Wright) στην Σιβηρία.

Μερικοί επιστήμονες είχαν έγκριση να εξετάσουν από κοντά τα ευρήματα και τα όντα, συμπεριλαμβανομένου του Αινστάιν. Φαίνεται πως τα πλάσματα ήταν πέντε και δεν είχαν μαλλιά, ενώ είχαν μεγάλα κεφάλια και σκοτεινά μαύρα μάτια. Το δέρμα τους ήταν γκρι με ένα ελαφρύ πράσινο τόνο αλλά κατά κύριο λόγο τα σώματά τους δεν ήταν εκτεθειμένα αφού ήταν ντυμένα με ολόσωμες στενές στολές.

Η ίδια  υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επιβεβαιωθεί η μαρτυρία της, όμως για όσους ερευνούν τα ufo και το συμβάν του Ρόσγουελ, τα όσα είπε συμφωνούν με μαρτυρίες άλλων ανθρώπων για το περιστατικό.

Τελικά εξέτασε ο Αϊνστάιν το συμβάν του Ρόσγουελ;

‘Εστω όμως και αν η Wright άφησε το ηχητικό αποτύπωμα του ταξιδιού στο Ρόσγουελ, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν. Όμως έχουν γίνει προσπάθειες για να βρεθούν κάποιες λεπτομέρειες που ίσως να αποδεικνύουν το ταξίδι. 

Τα Αρχεία Άλμπερτ Αινστάιν στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ έδωσαν κάποιες ενδείξεις για το τι συνέβη στον επιστήμονα κατά την διάρκεια της περιόδου 7 – 20 ιουλίου του 1947 (την περίοδο μετά το συμβάν). 

Έτσι τα αρχεία παρείχαν ένα γράμμα από τις 21 ιουλίου του 1947 που δεν μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς την άδεια του πανεπιστημίου, από ένα συνεργάτη που κατέγραφε πως ο Αινσταιν την περίοδο εκείνη έλαβε προσφορά για να πάει μία κρουαζιέρα. Η απάντηση ήταν πως μετανιώνει που δεν μπορεί να παρευρεθεί, λόγω συμπτωμάτων έλκους. Το γεγονός αυτό για πολλούς αποτελεί ένδειξη πως ίσως υπέφερε από έλκος λόγω του στρες από την εξέταση των ευρημάτων στο συμβάν του Ρόσγουελ δύο εβδομάδες πριν.

Οι υπόλοιπες μαρτυρίες για τον Αϊνστάιν και το συμβάν του Ρόσγουελ

Μία άλλη ενδιαφέρουσα μαρτυρία έρχεται από τον Frank Edwards, ο οποίος ήταν συγγραφέας αρκετών βιβλίων UFO κατά την δεκαετία του 1950 και του 1960. Σε μία διάλεξή του το 1956 στο Ντιτρόιτ ανέφερε πως ο Αινσταιν τέσσερα χρόνια πριν το συμβάν είχε παραδώσει ένα επείγον μήνυμα στον τότε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Harry  Truman. Ο Επιστήμονας είχε προειδοποιήσει πως έπρεπε να δουν πιο στενά το θέμα των ufo χωρίς να προσπαθούν να τα βλάψουν. Το ηχητικό υπάρχει, είναι διάρκειας δύο λεπτών και μπορείτε να το ακούσετε εδώ .

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρούμαν είχε αναφέρει κάποτε πως το ζήτημα των ufo ήταν αντικείμενο συζήτησης σε κάθε συνεδρίαση της κυβέρνησής του με τον στρατό εκείνη την επόχή, άρα η μαρτυρία αυτή ίσως είναι μία παράξενη σύμπτωση ή απόδειξη πως όντως υπήρχαν επισκέψεις στον κόσμο μας. Έστω όμως και αν τέτοιες μαρτυρίες από επιφανείς ανθρώπους ρίχνουν λίγο περισσότερο φως σε διάσημα περιστατικά, δυστυχώς κανείς από εμάς δεν θα μπορέσει ποτέ να επιβεβαιώσει αν κάτι από όλα αυτά συνέβη πραγματικά, ή αν τελικά ο αινστάιν εξέτασε το συμβάν του Ρόσγουελ και συνομίλησε με τους εξωγήινους που επέβαιναν στο σκάφος…

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μούμια
Η μούμια που ανοιγοκλείνει τα μάτια της