ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
meditation 3963013 960 720

Εναλλαγη Συνειδησης: 5 Ντοκιμαντερ για να “δεις” αλλιως

Μέσα στον αχανή χώρο του διαδικτύου οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, τα viral videos τοποθετούνται με τρομακτικές ταχύτητες στο Youtube και τις άλλες ιστοσελίδες και μας κάνουν να αναζητούμε με τις ώρες τις πληροφορίες που θα εμπλουτίσουν το γνωσιακό μας επίπεδο. Και για τους ανθρώπους που αγαπούν την μελέτη του παράξενου και του παραφυσικού, γίνεται ακόμη δυσκολότερο να ανακαλύψουν κάτι που αξίζει της προσοχής τους, λόγω της αναξιοπιστίας πολλών από τις πληροφορίες – βίντεο που βρίσκονται εκει έξω.

Σαφώς όμως υπάρχουν και πράγματα στο διαδίκτυο που θα πάνε τον τρόπο σκέψης μας ένα βήμα παραπέρα και θα “ξεκλειδώσουν” την διαδικασία της σκέψης μας. Σας παρουσιάζουμε 5 Ντοκιμαντερ που αξίζουν το χρόνο που θα περάσετε για να τα παρακολουθήσετε:

Ντοκιμαντερ 1. Where science and Buddhism meet

Το πρώτο Ντοκιμαντερ “Where Science and Buddhism Meet ερευνά τις ομοιότητες μεταξύ της Κβαντικής Φυσικής και του Βουδισμού. Αφού κατηγορήθηκε πως προσπάθησε να “θολώσει” την λεπτή γραμμή μεταξύ επιστήμης και Θρησκείας, το Ντοκιμαντες επικεντρώνεται στην κατανόηση του γεγονότος πως μερικές Επιστημονικές Θεωριές όπως η διασυνδεσιμότητα (Inter-Connectivity) η δυαδική ένωση με τον Βουδισμό και η περιγραφή του σύμπαντος γίνονται με τον ίδιο τρόπο που τα προσεγγίζει και ο Βουδισμός.

Ένα ντοκιμαντερ που αξιζει να δει κάποιος που ενδιαφέρετε για τους παράλληλους συσχετισμούς της Επιστήμης και της Θρησκείας.

2. Reality and the extended mind

Το Reality and the Extendend Mind ερευνά τα φαινόμενα Ψ με φαινομενικά αποτελέσματα σε πειράματα που διεξήχθησαν πάνω σε ζητήματα όπως η Τηλεπάθεια, η δυνατότητα επικοινωνίας με τους  Νεκρούς, η πρόβλεψη του Μέλλοντος και γενικώς τις Ψυχικές Δυνάμεις του ανθρώπου. Το Ντοκιμαντέρ επίσης αναζητάει την αλήθεια πίσω από το διάβασμα του νου, την ψυχική ίαση και την Ψυχοκίνηση. Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δει οποιοσδήποτε ενδιεφέρεται να ανακαλύψει τα μυστικά του παράδοξου..

3. Athene’s theory of everything

Το Athene’s Theory of everything είναι ενα ντοκιμαντερ για τον Επαγγελματια παικτη Ποκερ Bachir Chiren Boumaaza και την θεωρία του πως η Συνειδητοτητα ανέρχεται από το Νου του ανθρώπου,και πως οι σκέψεις δεν αλληλεπιδρούν με τον Πραγματικό φυσικό Κόσμο. Ένα ντοκιμαντερ που προκαλει την διαδικασία της σκέψης και το ενδιαφέρον στο μάτι του Θεατή.

4. Man’s right to know

Το Man’s right to know – Wilhelm Reich & Orgone Energy είναι ένα Ντοκιμαντερ που προκαλεί δέος στον θεατή και του αποκαλύπτει το δικαίωμα του ανθρώπου να γνωρίζει, να μαθαίνει, να αναζητά και να κάνει λάθη πάνω στην αναζήτηση και την κατανόηση της “Ελευθερίας”. Το Ντοκιμαντερ ερευνά τον Φυσικό επιστήμονα Wilhelm Reich και την θεραπεία Κοσμικής ζωής, την οποία χρησιμοποιούσε για να θεραπεύει τους ανθρώπους. ο Reich απεβίωσε στην Φυλακή το 1957 αρνούμενος να διακόψει την έρευνά του. Αξίζει να το δείς.

 5. The global brain

Τελευταίο αλλά όχι αμελητέο το The Global Brain, ένα Ντοκιμαντερ που εξερευνά τους τρόπους με τους οποίους το Ίντερνετ συνδέει την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια κοινότητα, ένα Παγκόσμιο νου. Ένα ενδιαφέρον ζήτημα που ερευνά τις επιστημονικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στον κόσμο μας τώρα.

Πηγή Άρθρου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Νίκολα Τεσλα
Ελεύθερα τα έγγραφα που έκλεψε το FBI με τις χαμένες εφευρεύσεις του Νίκολα Τέσλα