ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
τα πιο τρομακτικά βίντεο στο Youtube

Ποια είναι τα πιο τρομακτικά βίντεο στο Youtube

Ποιά είναι Τα πιο τρομακτικά βίντεο στο Youtube;

Όσοι έχει τύχει να παρακολουθήσετε το κανάλι στο Youtube γνωρίζετε πως πλησιάζει τους 100 χιλιάδες συνδρομητές. Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε κοντά στους 98.000. Οπότε όσοι δεν είστε συνδρομητές, ή όσοι δεν έχει τύχει να δείτε το κανάλι, κάντε μία δωρεάν εγγραφή πατώντας εδώ!

Ας δούμε λοιπόν μερικά από Τα πιο τρομακτικά βίντεο στο Youtube!

Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε, ειδικότερα οι νεότεροι στην παρέα του Weirdo είναι το εξής: Το 1ο βίντεο είχε θέμα Τα πιο τρομακτικά βίντεο στο Youtube! Σκέφτηκα λοιπόν πως τώρα που η παρέα του καναλιού έχει ξεπεράσει αρκετά τους εκατό χιλιάδες συνδρομητές , να αφιερώσουμε ένα άρθρο ειδικά αφιερωμένο σε εκείνο το ξεκίνημα του καναλιού.

Agamemnon Counterpart

Το συγκεκριμένο βίντεο ονομάζεται Agamemnon Counterpart και η περιγραφή του είναι αν μη τι άλλο παράξενη! Ρίξτε μία ματιά παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ.

“Το 2571 ανάμεσα σε λόφους που είναι φτιαγμένοι από παράξενες πέτρες σε ένα μπλε πλανήτη ανακαλύφθηκε αυτό το βίντεο. Αν και θα το παρακολουθήσετε σίγουρα, το βίντεο είναι πολύ διαφορετικό από ότι φαντάζεστε!”

τα πιο τρομακτικά βίντεο στο Youtube: Cooking Idol

Η κούκλα που μαγειρεύει. Ένα βίντεο για το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές πληροφορίες, παρά μόνο το γεγονός πως είναι αρκετά τρομακτικό. Αν γνωρίζετε κάτι για αυτό, μην διστάσετε να το μοιραστέιτε μαζί μας με σχόλιο στο βίντεο του καναλιού, είτε κάτω από το άρθρο!

τα πιο τρομακτικά βίντεο στο Youtube: Clip095

Ακόμα ένα βίντεο χωρίς πολλές πληροφορίες. Ίσως πρόκειται απλά για μία σύντομη συλλογή από τρομακτικές λήψεις! Ίσως απλά για μία τρομακτική φάρσα χωρίς προηγούμενο..

Η Καταραμένη Ιαπωνική διαφήμιση

Το συγκεκριμένο βίντεο ήταν μέσα στην συλλογή του πρώτου επεισοδίου που είχε γίνει στο κανάλι! Όμως αξίζει να το ξαναδούμε γνωρίζοντας περισσότερες πληροφορίες για αυτό: Εμφανίστηκε αρχικά το 1986 στην ιαπωνική Τηλεόραση ως διαφήμιση της Κλινέξ, όμως σύντομα έγινε αστικός θρύλος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για μία από τις τρομακτικότερες διαφημίσεις, κάτι που εξηγεί το γεγονός πως σύντομα κόπηκε! Οι Ιάπωνες τηλεθεατές έκαναν τρομερά παράπονα στους σταθμους. Γιατί; Μάλλον έφταιγε το οτι εμφανιζόταν ένα μωρό ως σατανάς.. Η κοπέλα φερόταν περίεργα και η μουσική ταίριαζε περισσότερο σε ταινία τρόμου.

Την απαγορευμένη διαφήμιση συνοδεύουν μερικές πληροφορίες που ίσως την κάνουν ακόμα πιο τρομακτική: Λέγεται πως όποιος εργάστηκε για το διαφημιστικό πέθανε με φρικτό τρόπο. Άλλοι λένε πως ενώ η φωνή στην ηχογράφηση ήταν διαφορετική, μόλις έπαιξε άλλαξε στην φωνή μίας γριάς γυναίκας.. Οι περισσότερες ιστορίες φαίνεται να είναι ψεύτικες, όμως κάνουν την διαφήμιση αρκετά creepy

Η Δαιμονισμένη κοπέλα στο μετρό

Στο βίντεο αυτό δύο νεαροί βρίσκουν μία κοπέλα γεμάτη αίματα να βρίσκεται σε παραλήρημα. Από την συμπεριφορά της πίστεψαν πως είναι δαιμονισμένη και ξεκίνησαν να καταγράφουν. Όμως ίσως εκείνη να είχει κάποιο πρόβλημα υγείας που θα δικαιολογούσε αυτή την παράξενη και αλλόκοτη συμπεριφορά. Ίσως χρειαζόταν βοήθεια, και όχι καταγραφή σε κάμερα. Δείτε το τρομακτικό, αλλά και λυπηρό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

01101101 01110101 01100101

Αυτό το βίντεο με τον παράξενο τίτλο λέγεται πως στάλθηκε σε ένα cd σε ένα αρθρογράφο. Το Cd περιείχε ένα παράξενο κώδικα, όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος. Ο Αρθρογράφος έσπασε τον δυαδικό κώδικα που μεταφράζεται στο ισπανικό Muerte, που σημαίνει θάνατος.. Φάρσα ή πραγματικά τρομακτικό βίντεο; Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Val Val Val

Control

Υπάρχουν αρκετά τρομακτικά βίντεο με αλλόκοτους ήχους εκει έξω. Για όλα αυτά λέγεται πως οι ήχοι είναι καταραμένοι και περιέχουν υποσυνείδητα μηνύματα που τρελαίνουν τον θεατή. Ένα από αυτά είναι και το βίντεο με τίτλο Control. Αν και σύντομο, είναι πραγματικά τρομακτικό και αξίζει να αφιερώσετε μερικά δευτερόλεπτα για να το παρακολουθήσετε

Shaye St. John: Wire Therapy

Για το τέλος, ένα mini movie γεμάτο αλλόκοτες εικόνες που μόνο τρόμο μπορούν να προκαλέσουν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
κόσμος στο μέλλον
Ο κόσμος στο μέλλον: Πως θα είναι η ανθρωπότητα το 2030;