ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Φαντάσματα στην κάμερα
Φαντάσματα στην κάμερα

Φαντάσματα στην κάμερα;

Σχεδόν όλοι μας, ανεξάρτητα από το αν πιστεύουμε στο υπερφυσικό ή όχι, έχουμε αναρωτηθεί κάποιες στιγμές αν θα μπορούσαν να υπάρχουν πνέυματα. Μία ακόμη εύλογη απορία είναι αν θα μπορούσαν τα φαντάσματα να ζουν ανάμεσά μας. Η έστω αν θα είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν τον δικό μας κόσμο. Οι παραπάνω είναι απορίες που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εκφράσει. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που είτε έχουν προσπαθήσει να καταγράψουν φαντάσματα στην κάμερα, είτε ισχυρίζονται πως τα κατέγραψαν κατά λάθος.

Πόσο πιθανό είναι τελικά να καταγραφούν Φαντάσματα στην κάμερα; Ας παρακολουθήσουμε μερικά από τα δημοφιλέστερα αποσπάσματα και βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Μέσα από τα παρακάτω βίντεο ίσως ο κάθε ένας από εσάς να μπορέσει να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα για το αν είναι αληθινά ή όχι. Η αν τελικά υπάρχουν φαντάσματα ανάμεσά μας!

Φαντάσματα στην κάμερα; Το Φάντασμα που πάγωσε το Instagram

H ιστορία του Video της Teresa Fidalgo είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Στο ανατριχιαστικό βίντεο κάποιοι φίλοι σταματούν με το αμάξι για να πάρουν μαζί τους μια κοπέλα με το όνομα Teresa Fidalgo. Η σιωπηλή επιβάτης κάποια στιγμή δείχνει με το χέρι της ένα κομμάτι του δρόμου και λέει πως εκεί είχε ένα ατύχημα και πέθανε. Σε αυτό το σημείο η κάμερα πέφτει στο πρόσωπο της που είναι ματωμένο προτού το αυτοκίνητο των φίλων τρακάρει.

Παρότι έχουν υπάρξει αρκετές ιστορίες με τέτοιου είδους φαντάσματα, η Teresa Fidalgo έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δημοσιότητα χάρη στην λεπτομέρεια που περιέχει η ιστορία της αλλά. Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι ιστορίες που έλεγαν πως το βίντεο είναι πραγματικό.Όπως και αν έχει, όσο ενδιαφέρον και αν είναι το βίντεο, ο ίδιος ο Rebordão έχει παραδεχτεί πως είναι ψεύτικο.

Οι συλλογές φαντασμάτων

Όπως είναι λογικό από το Youtube δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα video-compilations με συλλογές από αποσπάσματα με φαντάσματα στην κάμερα. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα δημοφιλέστερα τέτοια videos που κυκλοφορούν online. Είναι πραγματικά ή όχι; Αυτό θα το κρίνετε εσείς αφού τα παρακολουθήσετε!

https://www.youtube.com/watch?v=zopsH3Orb6k

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
αντικείμενα στο σύμπαν
700 εκατομμύρια άγνωστα αντικείμενα στο σύμπαν ανακαλύφθηκαν από επιστήμονες!