ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

μυστικές οργανώσεις : που συναντιούνται μασόνοι και αποκρυφιστές;

Που συναντιούνται οι πιο διάσημες μυστικές οργανώσεις του πλανήτη;

Όλοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε ακούσει ή διαβάσει για μυστικές οργανώσεις όπως για παράδειγμα οι τέκτονες ή οι ιλουμινάτι και τους θρύλους που συνοδεύουν τέτοιες ομάδες σχετικά με τα πλάνα τους να ελέγχουν την ανθρωπότητα. Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και αν υπάρχουν όντως σχέδια που είναι κακόβουλα για το σύνολο της ανθρωπότητας, όμως αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως τέτοιες μυστικές οργανώσεις υπάρχουν πραγματικά. 

Αυτές οι μυστικές οργανώσεις συναντιούνται σε διάφορα μέρη του πλανήτη και ακόμα και σήμερα ένα πέπλο μυστηρίου πέφτει πάνω από τις συναντήσεις τους. Που συναντιούνται όμως οι μεγαλύτερες και πιο σκοτεινές μυστικές οργανώσεις του κόσμου; Σε αυτό το Crypt θα δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα που βρίσκονται κρυμμένα σε κοινή θέα, χωρίς να αναφερθούμε στις προφανείς και πολύ γνωστές στοές που βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

μυστικές οργανώσεις: Τύμβος  Skull and Bones – New Haven, Connecticut

Το Πανεπιστήμιο του Yale θεωρείται ένα από τα πιο επιλεκτικά εκπαιδευτικά Ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών, αν όχι ολόκληρου του κόσμου. Το Λατινικό σλόγκαν του Lux et Veritas μεταφράζεται ως “Φως και Αλήθεια”. Στην ιστορική Πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο New Haven του Connecticut βρίσκεται ένα κτίριο όπου το “φως και η αλήθεια” αποκαλύπτονται μόνο σε μερικά επίλεκτα μέλη που αποτελούν μία από τις πλέον τρομερές μυστικές οργανώσεις του κόσμου.

μυστικές οργανώσεις
Skull and Bones

Οι πληροφορίες για την μυστική οργάνωση Skull and Bones δεν είναι πάρα πολλές. Η οργάνωση ξεκίνησε την δράση της το 1832 και τα μέλη της δεν ήταν γνωστά, αφού η πρώτη επίσημη λίστα με τα μέλη δημοσιεύθηκε το 1971. Αυτά τα μέλη αργότερα έγιναν επικεφαλείς σε πολυεθνικές, Κυβερνήσεις, έγιναν ανώτατοι Δικαστές ή ακόμη και πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι θεωρίες για την δράση των Skull and Bones ποικίλουν από την πιθανότητα να ελέγχουν την CΙΑ, αποτελώντας ένα παρακλάδι ενός παγκόσμιου δικτύου που στοχεύει να ελέγξει τον πλανήτη ώς την πιθανότητα να είναι παρακλάδι των περίφημων πιά Illuminati.

Κανείς δεν γνωρίζει επίσης τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο κτίριο που αποκαλείται τύμβος των Skull and Bones και είναι το κεντρικό σημείο συνάντησης της οργάνωσης.

svg%3E
Ο Τύμβος των Skull and Bones

Σίγουρα όμως έχουν ακουστεί πολλές παράξενες φήμες για αυτό το κτίσμα χωρίς παράθυρα. Το αιγυπτιακό στυλ, κάνει το κτίριο να μοιάζει με ένα απέραντο τάφο. Ο τύμβος λέγεται πως φυλάσσει μέσα του μυστικά έγγραφα που καταγράφουν όλα τα μέλη των Skull and Bones, λεπτομέρειες από τελετουργικά, καθώς και κλεμμένα κειμήλια.

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Hotel de Bilderberg – Oosterbeek, Ολλανδία

Τον Νοέμβριο του 1954, πενήντα εκπρόσωποι από έντεκα χώρες της δυτικής Ευρώπης μαζί με 11 Αμερικανούς, πέρασαν τρεις ημέρες στο Oosterbeek της Ολλανδίας, στο ξενοδοχείο de Bilderberg. Σκοπός εκείνης της συνάντησης ήταν (σύμφωνα με όσους συμμετείχαν) οι διαβουλεύσεις μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν ένας Πρίγκιπας, ένας Πρωθυπουργός και ο Διευθυντής της CIA.

Από εκείνη την συνάντηση και μετά, κάθε χρόνο μία ομάδα από διεθνείς ηγέτες στους τομείς της Πολιτικής, των Επιχειρήσεων αλλά και των μέσων Ενημέρωσης συναντιούνται για συζητήσεις.. χωρίς κανείς να γνωρίζει ακριβώς τι συζητάνε! Προφανώς ίσως να γνωρίζετε ήδη πως σε αρκετές τέτοιες συναντήσεις έχουν λάβει μέρος και πολλοί γνωστοί Έλληνες Πολιτικοί και όχι μόνο, όπως η οικογένεια Μητσοτάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Αλέξης Παπαχελάς και αρκετοί άλλοι. Η λίστα βρίσκεται διαθέσιμη online για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.

svg%3E

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται πλέον σε διαφορετική τοποθεσία και μόνο οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τι πραγματικά συζητάνε, άρα όπως είναι λογικό έχουν προκύψει πολλές θεωρίες συνωμοσίας για ένα κοινό σχέδιο ελέγχου της ανθρωπότητας. Η πλήρης λίστα των συμμετεχόντων δεν δημοσιεύεται σχεδόν ποτέ επίσημα, αλλά προφανώς υπάρχουν διαρροές. Αυτή η μυστικότητα ίσως λογικά προκαλεί το μεγάλο μυστήριο και ενδιαφέρον του κοινού για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Illuminati: Domus Sanctae Marthae, Πόλη του Βατικανό

Οι Illuminati ιδρύθηκαν το 1776 στην Βαυβαρία και αρχικά ήταν μία ομάδα από στοχαστές, ανθρωπιστές και Ακαδημαικούς που εξέφρασαν τις αντιθέσεις τους στην προκατάληψη, την θρησκεία και της επιρροής που είχε στο κοινό, καθώς και την αντίθεσή τους στην εκμετάλλευση των γυναικών. 

Με το πέρασμα των χρόνων η ομάδα άλλαξε τόσο που λέγεται πως μετατράπηκε σε μία σκιώδης μυστική οργάνωση, που ήταν ικανή να διαμορφώνει κινήματα και να χειραγωγεί τις κυβερνήσεις αλλά και τις τέχνες.

svg%3E

Η ομάδα διαλύθηκε μία δεκαετία μετά την ίδρυσή της. Τουλάχιστον έτσι λένε τα επίσημα αρχεία, αφού οι θεωρίες συνωμοσίας βάζουν τους Illuminati στην κορυφή όλων των μυστικών οργανώσεων και θεωρούν πως είναι εκείνοι κυριολεκτικά πίσω από τα πάντα. Πως είναι αυτοί που ελέγχουν τον κόσμο για εκατοντάδες χρόνια! Σίγουρα υπάρχουν πολλές σύγχρονες ομάδες που ισχυρίζονται πως είναι απόγονοι των αυθεντικών Βαυαρών Illuminati. Όμως δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως οι σύγχρονες αυτές οργανώσεις σχετίζονται πραγματικά με την αυθεντική.

Πέρα όμως από τις υποτιθέμενες δράσεις των Illuminati, μυστήριο επικρατεί και γύρω από την τοποθεσία των κεντρικών κτιρίων. Οι συνωμοσιολόγοι έχουν αναφέρει διάφορες περιοχές για το κεντρικό κτίριο, με τοποθεσίες όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας,ή η Disney world, αλλά και φυσικά το Βατικανό μεταξύ άλλων.

svg%3E

Η θεωρία πως κεντρικό σημείο συνάντησης των  Illuminati είναι το Βατικανό έχει ενδιαφέρον κυρίως λόγω της έχθρας τους για την Εκκλησία. Η θεωρία αυτή αναφέρει πως η μυστική οργάνωση εισχώρησε και διέβαλλε το εσωτερικό της εκκλησίας, μετατρέποντας τον Πάπα σε ένα από τα υψηλότερα μέλη της. Σήμερα ο Πάπας κατοικεί στο Domus Sanctae Marthae, ένα κτίριο δίπλα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Το πενταόροφο κτίριο έχει 106 σουίτες και 22 δωμάτια για τους κληρικούς ή τα μέλη της μυστικής οργάνωσης που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια κρυφή συνάντηση.

Ordo Templi Orientis: Θελημητικός Ναός – περιοχή του Κόλπου, Καλιφόρνια

Η απόκρυφη – εσωτερική οργάνωση Ordo Templi Orientis, ή Τάγμα του Ναού της Ανατολής, ιδρύθηκε μεταξύ του 1895 και του 1906, είτε στην Αυστρία είτε στην Γερμανία. Υπάρχουν αναφορές πως το κίνημα αυτό δημιουργήθηκε από έναν πλούσιο βιομήχανο ονόματι Carl Kellner, όμως το πρόσωπο που το γιγάντωσε και έδωσε ένα τεράστιο μυστήριο ήταν ο περίφημος αποκρυφιστής Άλιστερ κρόουλι που ήταν γνωστός και ως το μέγα θηρίο.

svg%3E
O Αλιστερ Κρόουλι

Το τάγμα δομήθηκε στο μοντέλο του Ελευθεροτεκτονισμού, όμως ο Κρόουλι δημιούργησε μέσα στην  οργάνωση ένα ολόκληρο μαγικό σύστημα που ονόμασε “Θέλημα”. Αυτό το μαγικό σύστημα ήταν ένα μίγμα Δυτικού και Ανατολικού μυστικισμού. Η διδασκαλία του συστήματος αυτού είναι αρκετά μυστική και τα μέλη ανεβαίνουν κλίμακες μέσα από μία σειρά τελετουργιών μύησης. Όσα στοιχεία έχουν αποκαλυφθεί αναφέρουν πως στα τελετουργικά αυτά περιλαμβάνονται επικλήσεις αγγέλων και δαιμόνων, τεχνικές αστρικής προβολής και πολλά ακόμα.

Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες ή ναοί στους οποίους εξασκείται η πρακτική του τάγματος. Οι περισσότερες όμως παραμένουν μυστικές. Μία αρκετά γνωστή όμως είναι ο ναός που βρίσκεται στο Oakland. Ένας ναός διακοσμημένος με αιγυπτιακό διάκοσμο και πολλά κεριά. Λίγοι γνωρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά στις τελετές μύησης και τι είδος γνώσης διαμοιράζεται. Σύμφωνα όμως με τον ίδιο τον Κρόουλι, το τάγμα και το μαγικό σύστημά του, αποτελούν ένα υπέρτατο μυστικό..

Κοινό της Σιόν – Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, Παρίσι

Το μεγάλο μυστικό σχετικά με το κοινό της σιόν, είναι πως πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως υπάρχει, αλλά τα διαθέσιμα στοιχεία αναφέρουν πως αυτή η μυστική οργάνωση είναι απλά ένας μεγάλος μύθος που κατασκευάστηκε στην φαντασία κάποιου παρανοικού ανθρώπου. 

svg%3E

Ο μύθος σχετικά με το κοινό της σιόν ξεκινάει αναφέροντας πως αποτελεί μία ομάδα που δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τους απογόνους του Ιησού και της Μαρίας Μαγδαληνής που μετοίκησαν στην Γαλλία. Κατά την δεκαετία του 1970 μάλιστα διέρρευσε πως η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας κατέχει ένα αρχείο που ονομάζεται Dossiers Secrets που αποκάλυπτε πως το κοινό της σιόν βρίσκεται στην περιοχή.

Το αρχείο αυτό περιείχε μία εισαγωγή, χάρτες της Γαλλιας, γενεαλογικά δέντρα, αποκόμματα εφημερίδων, αλληλογραφία, καθώς και μία λίστα από τους μεγάλους Μάγιστρους του κοινού της Σιόν. Χαρακτηριστικά ονόματα αυτής της λίστας αποτελούν οι Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Ισαάκ Νεύτων και Βίκτωρ Ουγκώ.

Φυσικά η αυθεντικότητα αυτών των εγγράφων έχει αμφισβητηθεί από την στιγμή που αφέθηκαν στην Βιβλιοθήκη, ώσπου να αποκαλυφθεί πως άνηκαν στον Pierre Plantard. Λέγεται πως ο Plantard “φύτεψε” το αρχείο στην Βιβλιοθήκη για να στήσει μία τεράστια φάρσα. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε πως ήταν απόγονος του Ιησού, και έτσι η ετυμηγορία κατέληξε στο γεγονός πως το κοινό της σιόν ήταν μία ανύπαρκτη μυστική οργάνωση που όμως έγινε θρύλος, έπειτα από αναφορές για την ύπαρξή της σε βιβλία και ταινίες.

svg%3E

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μπαμπα βανγκα
μπαμπα βανγκα: Οι «προβλέψεις» για το 2022