ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
prediwei

Προφητείες 2021: Τι θα γίνει την χρονιά που έρχεται;(ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιές είναι οι προφητείες 2021; Τι θα συμβεί την χρονιά που έρχεται και ποιές προβλέψεις θα είναι αληθινές;

Το 2020 φτάνει επιτέλους στο τέλος του, και όπως γνωρίζετε όλοι ήταν μία από τις χειρότερες και σίγουρα τις πιο παράξενες χρονιές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το περιοδικό Time μάλιστα την ανακήρυξε ως την χειρότερη χρονιά όλων των εποχών, τίτλος που μάλλον όμως είναι αρκετά υπερβολικός.

Βέβαια η ανθρωπότητα μέσα στο 2020 έζησε πράγματα που δεν περίμενε πως θα ζήσει, κάτι που ίσως είχε προβλεφθεί σε διάφορες προφητείες και προβλέψεις. Πλέον, όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το 2021, ελπίζοντας πως θα αφήσουμε όλα όσα ζούμε πίσω μας. Τι θα συμβεί όμως την χρονιά που έρχεται; Ποιες είναι οι προβλέψεις και οι προφητείες 2021 και πόσες μπορεί να βγουν αληθινές;

Αν θέλουμε να δούμε προφητείες και προβλέψεις που έχουν μία πιθανότητα να βγουν πραγματικές, τότε κάθε χρόνο ανατρέχουμε στον Νοστράδαμο. Ο Νοστράδαμος έχει καταγράψει πολλές προφητείες, μερικές από τις οποίες βγήκαν αληθινές. όπως ο 2ος Παγκόσμιος πόλεμος. Άλλες όμως δεν επαληθεύτηκαν ποτέ αφού τα αλληγορικά προφητικά στιχάκια του παρερμηνεύτηκαν. Τι έχει αναφέρει ο Νοστράδαμος για το 2021;

Προφητείες 2021: Zombie Apocalypse

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο ένας Επιστήμονας από την Ρωσία θα δημιουργήσει κάποιο βιολογικό όπλο που θα ήταν καταστροφικό για την ανθρωπότητα. Αυτό το Βιολογικό όπλο θα παράγει έναν ιό που στην ουσία θα μας μετατρέψει σε ζόμπι και στο τέλος θα μας αφανίσει.

svg%3E

Είχε γράψει χαρακτηριστικά πως : «Λίγοι νέοι: Θα ξεκινήσουν μισοί νεκροί. Θα είναι πεθαμένοι παρά το γεγονός ότι θα κάνουν τους άλλους να λάμπουν, Και σε ένα υπερυψωμένο μέρος θα εμφανιστούν μερικά μεγάλα κακά»

Ο Μεγάλος Λιμός

Σαν να μην ήταν αρκετά τα ζόμπι ο Νοστράδαμος πίστευε ότι θα κτυπήσει τη Γη ένας λιμός βιβλικών διαστάσεων. Ο λιμός αυτός θα ξεκινήσει με μεγάλους σεισμούς, και ιούς και μετά θα ακολουθήσει η μεγάλη πείνα. «Μετά από τα μεγάλες δυσκολίες για την ανθρωπότητα μια μεγαλύτερη θα έρθει» μιλώντας για βροχή, αίμα, και πείνα.

Ηλιακή καταιγίδα

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Νοστράδαμος αναφέρει πως θα συμβούν πολλά κακά από μια ηλιακή καταιγίδα. Είναι άγνωστο πως βγήκαν στο συμπέρασμα αυτό αλλά σύμφωνα με το Yearly horoscope ισχυρίζεται πως έχει γράψει : «Θα δούμε το νερό να ανεβαίνει και τη γη να πέφτει κάτω από αυτό».

svg%3E

Βέβαια αυτό έχει πολλαπλές ερμηνείες για τα αίτια (λιώσιμο πάγων, τσουνάμι κτλ) αλλά όχι ηλιακές καταιγίδες οι οποίες το μέγιστο που μπορεί να δημιουργήσουν είναι παγκόσμια απώλεια ηλεκτρικής ενεργείας, η οποία βέβαια είναι εξίσου εφιαλτική.

Μετεωρίτης

ο Νοστράδαμος λέει κάτι που όλες οι διαστημικές υπηρεσίες φοβούνται: την πτώση ενός κομήτη στη Γη. Λέει στο βιβλίο του: «Στον ουρανό οι άνθρωποι θα δουν φωτιά και μια μεγάλη ουρά από σπινθήρες», τέλεια παρομοίωση ενός μετεώρου που πέφτει. Αν θα προκαλέσει καταστροφικό γεγονός επιπέδου ELE ή όχι είναι άγνωστο.

svg%3E

Καταστροφικός σεισμός

Εδώ ο Νοστράδαμος πάλι αναφέρει που πολλοί αναμένουν: ένα καταστροφικό σεισμό στις δυτικές ΗΠΑ. Και πιο συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια όπου και το τεράστιο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα. Σύμφωνα με αυτούς που αναλύσουν τα γραπτά του ο Νοστράδαμος αναφέρει για σεισμό που θα κτυπήσει τις ΗΠΑ και μάλιστα λένε έχουν προβλέψει και την ημερομηνία: 25 Νοεμβρίου του 2021.

Λέει ο Νοστράδαμος: «Μεγάλη αναστάτωση. Μέσα από τα εδάφη στη Δύση και στη Λομβαρδία (σ.σ. βέβαια η Λομβαρδία είναι πολύ πιο κοντά μας) μια φωτιά σε πλοίο, λοιμός και αιχμαλωσία».

Μικροτσίπ

Όσοι τέλος πάντων γλιτώσουν από τα ζόμπι τους μετεωρίτες, τους σεισμούς και τους ιούς θα δουν στρατιώτες με μικροτσίπ εμφυτευμένα στο μυαλό τους, όπως αναφέρουν οι μελετητές του.

Τι προβλέπει η γιαγιά βάνγκα, που θεωρείται η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» για το 2021;

Προφητείες 2021: Η Μπάμπα Βάνγκα είναι η πιο αγαπημένη καλτ φιγούρα όσων που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας και τους προφήτες. Μπορεί να έχει πεθάνει από το 1996 όμως οι προφητείες της καλύπτουν όλο το μέλλον μέχρι το μακρινό 5079 οπότε και -σύμφωνα με την ίδια – θα καταστραφεί ο κόσμος.

svg%3E

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι «έθιμο» να δημοσιεύονται προφητείες της για το νέο έτος. Ετσι, η Βουλγάρα «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» όπως την αποκαλούν, έχει «προβλέψει» ότι φέτος ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτντ Τραμπ θα κουφαθεί και θα διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Προφητείες 2021 της Μπάμπα Βάνγκα

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, το 2021 η ανθρωπότητα θα καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο, ενώ για τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει προβλέψει ότι θα γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του κι ότι ένας «δράκος» θα καταλάβει την ανθρωπότητα» .

Η Μπάμπα Βάνγκα πέθανε πριν από 24 χρόνια, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι έχει ικανότητες της Πυθίας προβλέποντας το μέλλον. Μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στη σημερινή πΓΔΜ. Τυφλώθηκε σε μικρή ηλικία ύστερα από μία καταιγίδα σκόνης που έπληξε την περιοχής της. Εκτοτε η τυφλή Μπάμπα, σύμφωνα με τους ένθερμους υποστηρικτές της, απέκτησε το «χάρισμα» να βλέπει το μέλλον.

Πριν από το θάνατό της το 1996, σε ηλικία 75 ετών, η Βουλγάρα γιαγιά φέρεται να είχε προβλέψει ότι, στις αρχές του 21ου αιώνα, η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί από τον καρκίνο.

Επιπλέον ότι:

-Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας

-Ισλαμιστές τρομοκράτες θα επιτεθούν εναντίον της Ευρώπης. Θα χρησιμοποιήσουν μάλιστα ένα οπλοστάσιο χημικών όπλων σε βάρος των Ευρωπαίων.

-Η ανθρωπότητα θα υποφέρει από πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές.

-Η συνείδηση των ανθρώπων θα αλλάξει.

-Θα έρθουν δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από την πίστη τους.

-Το σύμπαν θα καταστραφεί το 5079.

-Το 2021 θα είναι η χρονιά που θα βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο.

-Ένας «δυνατός» δράκος θα κατακτήσει την ανθρωπότητα το επόμενο έτος.

-Μερικοί άνθρωποι θα έχουν κόκκινα χρήματα.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές της επισημαίνουν ότι έχει πέσει «μέσα» στις προβλέψεις της κατά 85%, σύμφωνα με έρευνα του πρώην διευθυντή του Βουλγαρικού Ινστιτούτου Προβλέψεων, καθηγητή Τζόρτζο Λαζάνοφ.

Ωστόσο, μια έρευνα της Washington Post το 2012 αποκάλυψε ότι πολλές από τις προβλέψεις που αποδίδονται στην τυφλή γιαγιά, είναι στην πραγματικότητα πληροφορίες που έχουν γίνει viral σε ρωσικά ΜΜΕ.

Πηγή Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ufo
Σμήνος από ufo εμφανίστηκε στον Καναδά;