ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
wallpaper 2506809

στόουνχεντζ: Δρυίδες θα θυσιαστούν για τα έργα στο μνημείο;

Μία ομάδα από Δρυίδες του στόουνχεντζ στην Αγγλία ετοιμάζονται να πέσουν κάτω από τις μπουλντόζες. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την ολοκλήρωση του τούνελ που προσπερνάει το μνημείο, οδηγώντας τους επισκέπτες αλλού.

Όταν οι Ρωμαίοι εισέβαλαν στην Βρετανία στις αρχές του πρώτου Αιώνα, το νησί Ανγκλσέι που τότε ήταν γνωστό ως Mona ήταν ένα σημαντικό θρησκευτικό κέντρο για τους Κέλτες Δρυίδες. Τουλάχιστον μέχρι το χρονικό σημείο που καταστράφηκε το 77 μ.χ! Ένα άλλο εξίσου σημαντικό μνημείο είναι και το στόουνχεντζ!

Κάντε εγγραφή ? στο κανάλι Weirdo στο youtube πατώντας τον σύνδεσμο ► εδώ .Έτσι δεν θα χάνετε κανένα νέο βίντεο της Εναλλακτικής Αναζήτησης

Δρυίδες του στόουνχετζ και άλλοι διαδηλωτές προσπαθούν να σταματήσουν το έργο για το τούνελ A303

Σύμφωνα με μία αναφορά του  The Guardian φημολογείται πως τα σχέδια για το τούνελ αξίας δυόμισι Δις. Λιρών κοντά στο στόουνχεντζ θα εγκριθεί πολύ σύντομα. Ο νέος αυτός δρόμος στοχεύει να απελευθερώσει το μποτιλιάρισμα του κλασικού δρόμου που περνάει από το μνημείο. Όμως το εγχείρημα βρίσκει αντίσταση σε διαδηλωτές αλλά και Δρυίδες που αγαπούν το στόουνχεντζ!

svg%3E

Οι διαδηλωτές αρχικά είχαν ενταχθεί στον σκοπό των Αρχαιολόγων στην κόντρα εναντίον επενδυτών, σε μία προσπάθεια να προστατεύσουν τα σημαντικότερα αρχαία μνημεία του κόσμου. Σε αυτό το σκοπό τώρα έχουν ενταχθεί και οι Δρυίδες.

Οι Δρυίδες του στόουνχετζ είναι έτοιμοι για μάχη!

Η Υπηρεσία διατήρησης αρχαίας κληρονομιάς της Ουνέσκο ανέφερε πως τα σχέδια για το τούνελ θα επηρεάσουν ακόμα και την δομή του στόουνχετζ γιατι το τούνελ είναι πολύ μικρό. Όμως τα έργα για την δημιουργία του είναι ήδη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τους Δρυίδες όμως, υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Αφού αναφέρουν πως θα υπάρχει ρύπανση φωτός από τα διερχόμενα οχήματα. Έτσι θα επηρεαστεί στημαντικά και θα διαστρεβλωθεί η θέα της Δύσης του Ηλίου στα Ηλιοστάσια. Τονίζουν μάλιστα πως δεν θα μπορούν να προσκηνούν στο ιστορικό μνημείο αν δημιουργηθεί το τούνελ. Αυτό γιατί θα καταστραφεί η θέα του σημαντικού αστρονομικού γεγονότος! Και μάλιστα απειλούν πως θα κάνουν ότι χρειαστεί. Ακόμη και να πέσουν στις μπουλντόζες προκειμένουν να μην ολοκληρωθεί το τούνελ A303!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Νίκολα Τεσλα
Ελεύθερα τα έγγραφα που έκλεψε το FBI με τις χαμένες εφευρεύσεις του Νίκολα Τέσλα