ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Έλσα 2.0

Έλσα 2.0 : Μία ελληνική σειρά φαντασίας που θέλει να κάνει την διαφορά!

Το Έλσα 2.0 αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας και είναι ήδη πολλά υποσχόμενο… Με πρωταγωνιστές τους Τάσο Νούσια (Έτερος Εγώ) και Μυριέλλα Κουρεντή (Ο θάνατος που ονειρεύτηκα), η σειρά αναμένεται να φέρει έναν νέο αέρα στις ελληνικές παραγωγές που έχουμε συνηθίσει έως τώρα.

Μια δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας όπου ενασχολείται με την απώλεια, αγάπη, μετάνοια και φιλοδοξία με πρωταγωνιστές δύο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς (Τάσος Νούσιας – Μυριέλλα Κουρεντή) και δημιουργημένη από βραβευμένους συντελεστές του Ηνωμένου Βασιλείου. Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια μοναδική ιστορία που θα σας συναρπάσει! Το πρώτο επεισόδιο έρχεται στο YouTube στις 10 Οκτωβρίου.

svg%3E

Η περιγραφή του Έλσα 2.0 αναφέρει:

Συντετριμμένος από τον πρόσφατο ξαφνικό χαμό της γυναίκας του αδυνατεί να ξεχάσει τις τελευταίες στιγμές μαζί της πριν τον τραγικό της θάνατο. Ως ειδικός ρομποτικής, μηχανικός, επιστήμονας δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, απομονώνεται στο προσωπικό του εργαστήρι αποφασισμένος να την φέρει πίσω στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
χρονοπύλη
Άνοιξε..χρονοπυλη στην Νέα Ζηλανδία; παράξενο φαινόμενο του γαλάζιου σπιράλ