ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ανακάλυψη “πέρα από το Ηλιακό μας Σύστημα” ανακοινωνει η NASA

Οι εξωπλανήτες είναι η μεγαλύτερη ελπίδα αυτή τη στιγμή για την εύρεση ζωής, μακριά από τον πλανήτη μας. Η NASA θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της μια μεγάλη συνέντευξη τύπου για μια «ανακάλυψη πέρα από το ηλιακό μας σύστημα», όπως χαρακτηριστικά είπαν! 

Η εκδήλωση θα αποκαλύψει σημαντικές πληροφοίες σχετικά με εξωπλανήτες, ή πλανήτες που βρίσκονται σε τροχιά εκτός του ήλιου! Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία πέρα από αυτή την ανακοίνωση, δεν έκανε καμία περαιτέρω αναφορά σχετικά με τις λεπτομέρειες του τι θα αποκαλυφθεί.

Οι εξωπλανήτες είναι η κύρια ελπίδα για ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν! Οι Εξωπλανήτες είναι ουράνια σώματα με παρόμοιες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούν στη Γη. Οι επιστήμονες θεωρούν πιθανόν αρκετοί από αυτούς να φιλοξενούν κάποιο είδος ζωής.  Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στις 13:00 ώρα Αμερικής, περίπου 9 το βράδυ δική μας.  Μάλιστα, θα μεταδοθεί ζωντανά και από την ιστοσελίδα της NASA! Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θα είναι οι αστρονόμοι και επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Η NASA δήλωσε ότι όποιος θέλει μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #AskNasa κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
εξωπλανήτης
Ανακαλύφθηκε ο πρώτος εξωπλανήτης έξω από τον γαλαξία μας