ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
1374225 1392838244282561 1006904152 n

“Εφυγε” ο Παυλος Βουδουρης

Από την Παρασκευή, ο χώρος της εναλλακτικής αναζήτησης μέτρησε μια σημαντική απώλεια, καθώς ο Παυλος Βουδουρης, ο ένας εκ των εκδοτών του Έσοπτρον, του Τρίτου Ματιού και του Hellenic Nexus, πέρασε στην αιωνιότητα.

Ο Παύλος Βουδούρης μέσα από το περιοδικό Τρίτο Μάτι, έδωσε στους αναγνώστες ένα νέο στίγμα αντίληψης στηριγμένο στην ελληνική παράδοση, μέσα σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει και η παγκοσμιοποιημένη κοινωνία μας ζητά να καταπιεί κάθε ιδιαιτερότητα και κάθε πολιτισμική σφραγίδα των λαών που απαρτίζουν τον παγκόσμιο χάρτη.

Επίσης έδωσε την ευκαιρία στο κοινό, πριν ακόμα αναπτυχθεί τόσο το διαδίκτυο, να έλθει σε επαφή με κάθε μορφή εναλλακτικής και μη πνευματικότητας, πετυχαίνοντας για πολύ καιρό να είναι ένας από τους έλληνες πρωτοπόρους της  εναλλακτικής ενημέρωσης και αναζήτησης. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι στη θάλασσα της αιωνιότητας και προσθέτω το εξής αν η μνήμη σημαίνει ύπαρξη, ο Παύλος Βουδούρης δεν χάθηκε, αλλά υπάρχει μέσα από το έργο του, το οποίο κάνει στη συνείδηση μας τη μνήμη του αιώνια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
muskςεβ
Τα σκοτεινά σχέδια του Έλον Μασκ: Πρωτοπόρος ή Αντίχριστος;