ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
wer

Καλώς ήρθες στο Weirdo!

Hello Guys, είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να γράψω κάποιο κείμενο σε αυτή εδώ την ιστοσελίδα, και πρέπει να πω πως και χαρούμενος είμαι αλλά και γεμάτος με άγχος για το ξεκίνημά της. Βλέπετε όταν ξεκίνησα το mindhack.gr, μία σελίδα που καταπιάνεται με την εναλλακτική αναζήτηση δεν περίμενα ποτέ πως θα έρθει η στιγμή να αποκτήσω το προσωπικό μου σάιτ.

Φυσικά όμως τα πράγματα εξελίσσονται, και όταν άρχισα να ασχολούμαι με το Youtube και το κανάλι του Weirdo, δεν είχα καν στο μυαλό μου το πόσο θα μεγάλωνε. 2 χρόνια και 164 βίντεο μετά, γράφω αυτές τις αράδες στο weirdo.gr!! θα μου πεις γιατί είχες την ανάγκη να δημιουργήσεις και άλλη μία σελίδα, αφού έχεις και το κανάλι αλλά και το Mindhack; Η Αλήθεια είναι πως χρειαζόμουν μία σελίδα στην οποία θα μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα, χωρίς τον περιορισμό των άρθρων που υπάρχουν στο Mindhack, ένα μέρος όπου όλοι εσείς που στηρίζετε την προσπάθειά μου στο Youtube θα μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δραστηριότητές μου. Και φυσικά να έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαζεμένα όλα τα βιντεάκια που αγαπήσατε και αγκαλίασατε στο Weirdo.

Εδώ λοιπόν θα γράφω όλα όσα με απασχολούν στο ταξίδι μου στο εναλλακτικό, αλλά και θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας χωρίς περιορισμό. Είτε αυτές αφορούν την καθημερινότητα, είτε την επικαιρότητα είτε οτιδήποτε με απασχολεί. Μέσα από τις σελίδες του Weirdo.gr θα μαθαίνετε όλες τις δραστηριότητές μου, τις παρουσιάσεις βιβλίων και τα events στα οποία συμμετείχα ή συμμετέχω, και φυσικά θα μπορούμε να συζητάμε μέσα στα σχόλια οτιδήποτε θελήσετε. Στόχος μου είναι αυτή η σελίδα να μην είναι μόνο δική μου αλλά και δικιά σας, να βοηθήσετε να εξελιχθεί λίγο λίγο με τις ιδέες σας όσο προχωράμε μαζί στην εξέλιξη του Weirdo. Ιδανικά θα ήθελα επίσης να μπορώ μέσα από αυτές τις σελίδες να σας προτείνω τα βιβλία που διαβάζω, τα παιχνίδια που παίζω, τις ιστορίες που μου έκαναν εντύπωση, τα θέματα που αγαπάω να ασχολούμαι..

Γράφω αυτές τις γραμμές την στιγμή που το κανάλι αγγίζει τους 50.000 Συνδρομητές. Θα είναι χαρά μου, αν αγκαλιάσετε και αυτή την προσπάθεια, γιατί όλα όσα θα αποτυπώνω στο weirdo.gr θα είναι πάντα προσεγμένα, χωρίς υπερβολές, πάντα με αγάπη προς το εναλλακτικό όπως κάνω εδώ και τόσα χρόνια από όπου και αν έχω αρθρογραφήσει. Εξάλλου έχω ξαναπει, πως μέσα από εσάς γίνομαι καλύτερος, μαθαίνω περισσότερα σε αυτή την Εναλλακτική αναζήτηση. Αυτό θα γίνει και εδώ. Μαζί θα δημιουργούμε το υλικό του Weirdo.gr, μαζί θα προχωράμε σε αυτό το μαγικό ταξίδι. Καλωσήρθατε στο Weirdo. Με εκτίμηση, Αποστόλης! Peace…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
newton
ο Ισαάκ Νεύτων προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2060.