ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Anthem.gr

Anthem.gr: Μία Horror Ραδιοφωνική Συνέντευξη

Με τον Τζανέτο Καβαλιώτη, που είναι ένας εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής Anthem έχουμε μοιραστεί αρκετές βραδιές μυστηρίου. Αυτές οι βραδιές φυσικά πραγματοποιήθηκαν στα Reflections που διοργανώνει το Death Disco. Έτσι όταν μου πρότεινε να συμμετάσχω σε ένα ραδιοφωνικό Horror Night μαζί με τον Γιώργο svg%3EΣαφελά στο Anthem.gr, δεν θα μπορούσα με τίποτα να αρνηθώ. Και φυσικά, όπως θα διαπιστώσετε όσοι ακούσετε την συνέντευξη, το καταχάρηκα.

Για όσους δεν γνωρίζετε, Το anthem.gr είναι ένα Ανεξάρτητο κι Αυτόνομο μουσικό webzine με μοναδικό σκοπό την προώθηση της underground μουσικής σκηνής αλλά και του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου. Στο webzine του Anthem.gr θα βρείτε συνεντεύξεις ποιοτικών μουσικών και καλλιτεχνών, μουσικά άρθρα και σατυρικές στήλες. To Anthem επίσης συμμετέχει ενεργά στα μουσικά δρώμενα με το Anthem Festival, το οποίο διοργανώνεται μια φορά το χρόνο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τομέα του Horror  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φυσικά δεν παραλείψαμε να αναφερθούμε σε σειρές, παιχνίδια αλλά και τρομακτικες ιστοριες που μας στιγμάτισαν. Ακούστε την συνέντεξη εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετανθρωπισμός
O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;