ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Mind Control

Mind Control: Δημοσιογραφος αποκαλυπτει 1 νεα τεχνικη για τον έλεγχο του μυαλού

Η πραγματικότητα που ζούμε φαίνεται πως κατασκευάζεται από Πανίσχυρες Εταιρικές, Πολιτικές προσωπικότητες αλλά και προσωπικότητες “ειδικού ενδιαφέροντος” με σκοπό να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη μέσα από τεχνικές  Mind Control.  Κραυγαλέα ψεύδη αναπαράγονται στην τηλεόραση που αφορούν ζητήματα όπως αυτά του Φαγητού, των πολέμων, της υγείας αλλά και της Τρομοκρατίας. Επηρεάζουν έτσι την κοινή γνώμη και το σύνολο σχεδόν των τηλεθεατών πείθοντάς τους να αποδεχθούν τις κατασκευασμένες κοινωνικές νόρμες.

Mind Control

Η πρακτική της χειραγώγησης και του ελέγχου της κοινής γνώμης μέσα από διαστρεβλωμένα μηνύματα των Μέσων Ενημέρωσης έχει μετατραπεί πια σε μία κοινότυπη διαδικασία, και ως αποτέλεσμα έχει δημιουργηθεί μία ολόκληρη “βιομηχανία” που σχηματίστηκε για να εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ο ακριβής ρόλος της βιομηχανίας mind control είναι να κατανοήσουν με ποιό τρόπο να διοχετεύσουν την πληροφορία στους δημοσιογράφους, κάτι δηλαδή σαν το lobbying της Πολιτικής (Πολιτική Διαμεσολάβηση). Δεν είναι ακριβές το μέγεθος της πραγματικής πληροφορίας που λαμβάνουν οι δημοσιογράφοι γιατί η Βιομηχανία των Νέων έχει  εφησυχαστεί. Τα μηνύματα που αναπαράγει “σχηματίζονται” από Εταιρικές Υπερδυνάμεις που συχνά σπαταλούν εκατομμύρια στην διαφήμιση.

“Όπως έχουν δείξει και οι έρευνες, είναι σημαντικό τα θύματα του mind control να μην γνωρίζουν πως το περιβάλλον τους χειραγωγείται. Θα πρέπει έτσι να παρέχεται ένας αχανής αριθμός από πηγές για την ίδια πληροφορία, και τα μηνύματα θα πρέπει να διαφοροποιούνται ελαφρά για να καμουφλάρουν την πραγματικότητα του εξωτερικού ελέγχου που εξασκείται.” L. Wolfe Ειδικός σε τακτικές Μαζικού Mind  Control

 Νέα Τεχνικη Mind Control   με όνομα “Αστρόσκονη”

Με την άνοδο των νέων μέσων πληροφόρησης , οι μηχανισμοί της προπαγάνδας συνεχίζουν να εξαπλώνονται. Παρακάτω βρίσκεται το βίντεο της Sharyl Attkisson που είναι ερευνήτρια – Δημοσιογράφος του CBS, στο οποίο περιγράφει και εξηγεί πως η “Αστρόσκονη” χρησιμοποιείται για να παραλλάξει τις πληροφορίες όχι μόνο για να επηρεάσει τους δημοσιογράφους αλλά και για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.Πως καταφέρνει κανείς να ξεχωρίσει το γεγονός από την φαντασία; Η Sharyl Attkisson ολοκληρώνει την ομιλία της με μερικά tips για να μπορεί κάποιος να αναγνωρίζει τα σημάδια της προπαγάνδας και της “Αστρόσκονης”.

Παρακάτω βρίσκεται μία σύντομη λίστα των τακτικών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την νέα τακτική χειραγώγησης:

  • Η Δημιουργία σελίδων  Wikipedia που ελέγχονται από τις Εταιρίες.
  • Η Δημιουργία της παρουσίας στα Κοινωνικά δίκτυα, με λογαριασμούς Facebook & Twitter accounts που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες.
  • Η κρυφή χρηματοδότηση ΜΚΟ για την δημιουργία εξωγενών υποστηρικτών και παρουσίας στο διαδίκτυο.

Αυτές οι μέθοδοι και άλλες που περιγράφονται στο βίντεο χρησιμοποιούνται για να δώσουν στον κόσμο την ψευδή εντύπωση πως υπάρχει μαζική υποστήριξη σε μία ατζέντα θεμάτων, όταν στην πραγματικότητα ίσως και κάτι τέτοιο να μην ισχύει καν. Οι τακτικές της “Αστρόσκονης” χρησιμοποιούνται επίσης για να κατακεραυνώσουν εκείνους που διαφωνούν με την ατζέντα αυτή χρησιμοποιώντας στερεότυπες ονομασίες όπως “θεωρία Συνωμοσίας” ή “φάρσα”.

Πηγή Άρθρου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
χαραγμα
Έρχεται το χαραγμα ; Όσα πρέπει να γνωρίζεις