ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
illuminati

Οι θεωρίες συνωμοσίας των Illuminati

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε για τους περίφημους Πεφωτισμένους και τους μύθους γύρω από το όνομά τους. Όμως ποιές είναι οι μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με τους Illuminati;

Οι Illuminati είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο, ακόμα και αν δεν ασχολείται κάποιος με το ανεξήγητο και τις θεωρίες συνωμοσίας. Ο Θρύλος πίσω απο το όνομά τους αναφέρει πως είναι η υπέρτατη μυστική οργάνωση που ελέγχει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως με ποιό τρόπο το καταφέρνει; Ας δούμε λοιπόν 6 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας των Illuminati!!

6: Δρακονιανοί Illuminati

Θα μπορούσε ο κόσμος να είναι υποδουλωμένος από εξωγήινες ερπετοειδείς οντότητες; Σύμφωνα με τον David Icke, η πλειοψηφια των Illuminati δεν είναι τίποτα άλλο παρά ερπετοειδείς εξωγήινοι που είναι γνωστοί και ως “Δρακονιανοί”, οι οποίοι καμουφλάρονται μέσα σε ανθρώπινα σώματα και ελέγχουν την ανθρωπότητα ίσως από κάποιο μακρινό πλανήτη!!. Τέτοια ειδεχθή πλάσματα είναι, όπως αναφέρει η τρελή θεωρία συνωμοσίας, η Βασίλλισα Ελισάβετ, οι Ροθτσαιλντ, αρκετοί πρόεδροι των ΗΠΑ και άλλων χωρών, καθώς και πολλές μεγάλες οικογένειες με πλούτο και παγκόσμια δύναμη! Μία παραλλαγή της θεωρίας αναφέρει πως μπορεί να έχουν ανθρώπινο περίβλημα όμως είναι κατά το ήμισυ ερπετά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, όμως δεν μπορούν να κρύψουν τις συνήθειές τους αφού τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα και αίμα..

5: Οι Illuminati ελέγχουν την μουσική Βιομηχανία;

Ένας αρκετά ευρηματικός τρόπος ώστε να μπορούν οι Illuminati να ελέγξουν την ανθρωπότητα φαίνεται πως είναι η μουσική σύμφωνα με τους Συνωμοσιολόγους. Αρκετοί καλλιτέχνες μάλιστα έχουν συνδεθεί με τους πεφωτισμένους όπως η Beyonse για παράδειγμα, η οποία κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο SuperBowl έδειχνε σύμβολα των Illuminati. Μάλιστα κυκλοφόρησαν σενάρια που θέλουν την Μπιγιονσέ να ανήκει στη μυστική ομάδα Illuminati, εξαιτίας μιας χειρονομίας που έκανε δείχνοντας τον παντεπόπτη οφθαλμό! Κάτι ανάλογο εξαιτίας των πολλών παράξενων συμβόλων σε άλμπουμ, φωτογραφίες και βίντεο, έχει συμβεί με τον μαικλ τζακσον, τον jay z, τον eminem, τον lill wayne και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες, ενώ στην Ελλάδα ύποπτη για σχέσεις με τους πεφωτισμένους ήταν η Ε.παπαρίζου, σύμφωνα πάντα με τους ακράιους συνωμοσιολόγους, επειδή σε κάποιο clip εμφανίζεται να κάνει το σύμβολο του Σατανά!!

4: Eξωγήινη τεχνολογία;

Αρκετοί υποστηρικτές των ufo και της εξωγήινης ζωής πιστεύουν πως ανεπτυγμένα όντα από μακρινούς γαλαξίες έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές τον πλανήτη μας και έχουν προσπαθήσει να βοηθήσουν τον πολιτισμό μας παρέχοντας την απαιτούμενη εξελιγμένη και εξωγήινη τεχνολογία ώστε να κάνουμε τις ζωές μας ακόμη καλύτερες και να σταματήσουμε τα δεινά της ανθρωπότητας, όπως για παράδειγμα την κλιματική αλλαγή που ίσως μία μέρα μας καταστρέψει. Κανείς όμως δεν έχει αντικρύσει ακόμη αυτή την τεχνολογία, και αυτό όπως αναφέρει η θεωρία συνωμοσίας συμβαίνει γιατί η ελίτ μέσω των Illuminati κρατάει κρυφά αυτά τα υπεργαλαξιακά τεχνολογικά επιτεύγματα, με σκοπό να μειώσει κατά πολύ τον πληθυσμό της Γης.

3: Σατανιστές Illuminati;

Πολλές μυστικές ομάδες και οργανώσεις έχουν συνδεθεί με τις σκοτεινές τέχνες και τον σατανισμό, και φυσικά οι Illuminati δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση! Πολλοί συνωμοσιολόγοι μάλιστα πιστεύουν πως οι πεφωτισμένοι εξασκούν το ανώτερο και σκοτεινότερο είδος σατανικής λατρείας και θεωρούν πως η μυστική οργάνωση λειτουργεί στο παρασκήνιο για να εξαλείψει τον Χριστιανισμό και να εδραιώσει τον Σατανισμό ως την υπέρτατη θρησκεία. Κάποιες ακραίες αναφορές μάλιστα υποθέτουν πως οι Illuminati στήνουν μαζικές δολοφονίες, ώστε να αποδώσουν φόρο τιμής με ανθρώπινο αίμα πολλών ανθρώπων στον Σατανά, που σύμφωνα με αυτούς θα βοηθήσει να εκπληρωθούν οι σκοτεινές προθέσεις τους ενάντια στην ανθρωπότητα!

2: Νέα Τάξη Πραγμάτων και Πανθρησκεία;

Η μεγαλύτερη ίσως θεωρία συνωμοσίας που σχετίζεται με τους Illuminati είναι ο υπέρτατος στόχος τους. Να εξαλειφθούν όλες οι θρησκείες, και να επικρατήσει παγκοσμίως μία σκέψη, μία θρησκεία, ένα παγκόσμιο νόμισμα, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολος για εκείνους ο έλεγχος της ανθρωπότητας!με άλλα λόγια δηλαδη να εδραιωθεί παγκοσμίως η Νέα Τάξη πραγμάτων και η Πανθρησκεία! Στα πλαίσια αυτής της συνωμοσίας αναφέρεται πως οι Πεφωτισμένοι ελέγχουν απολύτως τα μεγάλα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, εχουν χειραγωγήσει κυβερνήσεις παντού στον πλανήτη και διαχωρίζουν την ανθρωπότητα με αιμοσταγείς πολέμους, έτσι ώστε σε κάποια στιγμή να επιβλήθούν μέσα από την Νέα Τάξη πραγμάτων, η οποία θα μετατρέψει ολοκληρωτικά τους ανθρώπους σε ανδρείκελα και πιόνια των Illuminati χωρίς σκέψη και πρωτοβουλία για ένα καλύτερο μέλλον! Όλα αυτά μέσα από την οικονομική κρίση, την φτώχια και την απελπισία..

1: Η εξαφάνιση των πραγματικών Illuminati

Πως θα σας φαινόταν αν οι Πεφωτισμένοι ξεκίνησαν αρχικά ως μια ομάδα που λειτουργούσε προς όφελος της ανθρωπότητας αλλά τελικά κάτι πήγε πολύ στραβα; Αυτή η συνωμοσία σχετικά με τους Illuminati αναφέρει πως όταν το τάγμα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του είχε ως πρώτο στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν ελευθερία στην σκέψη, το μυαλό αλλά και την ίδια τη ζωή και καθημερινότητά τους. Κεντρικός στόχος των πρώιμων Illuminati ήταν δηλαδή να εναντιωθούν στο εδραιωμένο σύστημα και να απελευθερώσουν τον κόσμο από τα δεσμά. Αυτές οι ιδέες όμως εκνεύρισαν τις παγκόσμιες οργανώσης της εποχής που έστειλαν πράκτορες να εισχωρήσουν στους πεφωτισμένους, ώστε να διαφθείρουν όλη αυτή την ιδεολογία και τελικά να την αντιστρέψουν. Σύντομα η κοινότητα των Illuminati ολοκλήρωνε την σύντομη πορεία της και μία νέα κοινότητα αναδύθηκε, με ίδιο όνομα αλλά τελείως αντίθετους και καταστροφικούς σκοπούς για το μέλλον της ανθρωπότητας…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετασύμπαν
μετασύμπαν και Facebook meta : Το δυστοπικό μέλλον των ανθρώπων