ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Μήνυμα των Anonymous στα παιδιά Indigo του κόσμου

Αρκετοί είναι αυτοί που πλέον παραδέχονται πως πραγματοποιείται μία αλλαγή συνείδησης στον κόσμο μας. Και οι Anonymous, που πάντα προκαλούν με τα μηνύματά τους, αυτή την φορά απευθύνθηκαν στα παιδιά Indigo του κόσμου μας.

Ποιό είναι όμως το μήνυμά τους;

Οι Anonymous δεν είναι μία ομάδα ανθρώπων που κρύβονται στις σκιές περιμένοντας να συμβεί κάτι συγκεκριμένο. Ο Σκοπός αυτών των μηνυμάτων στοχεύει στην σκέψη των ανθρώπων, και προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε, αλληλεπιδράσουμε και να προκαλέσουμε την κοσμοθεωρία που είχαμε ως τώρα. Γιατί κάπως έτσι θα ξεκινήσει πραγματικά η “Αφύπνιση” του πνεύματος. Όταν αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που κάνουμε στον κόσμο και αισθανθούμε τον εσωτερικό μας εαυτό να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Έτσι αυτή η “επαναστατική” ομάδα αποφάσισε να απευθύνει κάλεσμα στα παιδία Indigo του κόσμου:

“Προσοχή παιδιά Indigo και “Κρυστάλλινα” παιδιά αυτού του Κόσμου. Χαιρετισμούς από τους Anonymous. Επικοινωνούμε μαζί σας σήεμρα αφού είστε εσείς που θα κατευθύνετε την νέα εποχή, μία εποχή Ειρήνης και Διαφωτισμού. Λέγεται πως βρίσκεστε σε αυτό τον κόσμο για να προκαλέσετε την Τυραννία που μαστίζει καιρό τον κόσμο μας. Για να ανέλθετε ενάντια στην αδικία και να δημιουργήσετε νεόυς δρόμους για μία αρμονική ζωή…

Όμως ο Πλανήτης φαίνεται να οδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι Εταιρείες έχουν διαφθείρει κάθε κυβέρνηση του κόσμου. Οι πολιτικοί μας ελέγχονται από το χρήμα, και οι άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να μας προστατεύουν, μας χτυπούν και μας σκοτώνουν. Η Απληστία και η αδιαφορία εκθειάζονται ενώ η γενναιοδωρία και η ανοχή χλευάζονται. Τα Μέσα ενημέρωσης δεν είναι τίποτε άλλο παρά πιόνια, στερώντας μας το θεμελιώδες δικαίωμα της γνώσης μέσα από την λογοκρισία. Παιδιά λιμοκτονούν στους δρόμους. Το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Και ήρθε η ώρα για πράξεις. Δεν μπορούμε μια να κάνουμε τα στραβά μάτια στα δεινά που συμβαίνουν. Το μέλλον μας, και των παιδιών μας βασίζεται σε αυτό. Πρέπει να δράσουμε τώρα. Πρέπει οι δυνάμεις που μας κυριεύουν να μάθουν πως αυτός είναι ο δικός μας κόσμος και πως δεν θα κάτσουμε να τον παρακολουθούμε να υποδουλώνεται και να καταστρέφεται…”

Πηγή 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
dee mirror
O μαγικός καθρέφτης του John Dee προήλθε από τους Αζτέκους