ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

μπαμπα βανγκα: Οι «προβλέψεις» για το 2022

Ποιές είναι οι προβλέψεις της μπαμπα βανγκα για το 2022 που έρχεται σύντομα;


Ακολουθήστε το weirdo στο  Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το παράξενο, το ανεξήγητο, την αναζήτηση και την έρευνα. Ακολουθήστε το weirdo σε YouTube και Facebook.


Είναι αλήθεια πως κάθε χρόνο υπάρχουν αρκετά κείμενα ή βίντεο που μιλάνε για τις προβλέψεις με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη η ανθρωπότητα. Ενώ μερικές προβλέψεις βγήκαν πραγματικές, οι περισσότερες ανεξάρτητα από ποιον προήλθαν, αποδείχθηκαν ψεύτικες. Όπως για παράδειγμα οι υποτιθέμενοι χρονοταξιδιώτες που έβγαιναν στα μέσα και ανέφεραν πως το 2021 θα είναι η πιο τρομακτική χρονιά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Κάτι που προφανώς δεν συνέβη παρά τα διάφορα ευτράπελα που όντως συμβαίνουν εδώ και δύο χρόνια και τρομάζουν πολύ κόσμο. Φυσικά οι προβλέψεις αυτές πάντα αφορούν δυσάρεστες και απειλητικές καταστάσεις για την ανθρωπότητα.Άρα τώρα  που το 2021 τελειώνει, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε τις προβλέψεις της μπαμπα βανγκα για το 2022. 

Ποιά ήταν η μπαμπα βανγκα

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η μπαμπα βανγκα γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1911 από βούλγαρους γονείς που καταδιώχθηκαν από τους Οθωμανούς και λέγεται ότι έμεινε τυφλή έπειτα από μια καταιγίδα και από το σημείο αυτό ξεκίνησαν οι προφητείες. Εξασκούσε το χάρισμά της και το ανέπτυσσε σε όλη της τη ζωή. Εκτός από τις κοσμογονικές προβλέψεις της βοηθούσε και τους απλούς ανθρώπους σε καθημερινά προβλήματα. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί της εποχής που την επισκέπτονταν για να τη συμβουλευτούν. 

svg%3E

Η μπαμπα βανγκα θεωρείται η θηλυκή εκδοχή του νοστράδαμου, όμως οι προβλέψεις της για το 2021 δεν πήγαν τόσο καλά, αφού δεν γιατρεύτηκε ο καρκίνος όπως είχε προβλέψει, ούτε κουφάθηκε ο τραμπ. Πολλές ακόμα προφητείες της ήταν αρκετά μπερδεμένες ή γενικές και έτσι δεν μπορούν να συσχετιστούν με κάποιο συγκεκριμένο χρόνο. Έστω και έτσι όμως έχει πέσει μέσα σε αρκετά ακόμη πράγματα,   οπότε αξίζει να δούμε τι είχε προβλέψει για την χρονιά που έρχεται.

Οι εξωγήινοι θα επιτεθούν στη γη

 Η μπαμπα βανγκα είχε προβλέψει πως η ανθρωπότητα θα δεχθεί εισβολή από τους εξωγήινους, οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με εκείνη θα βομβαρδίσουν πόλεις και θα αιχμαλωτίσουν ανθρώπους. Είναι γεγονός όπως έχουμε δει και σε άλλα άρθρα, πως η συζήτηση και τα νέα σχετικά με τους εξωγήινους πληθαίνουν συνεχώς. Άλλοι θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα γίνει στην πραγματικότητα, άλλοι πιστεύουν πως ακόμα και αν πραγματοποιηθεί μία εξωγήινη εισβολή, αυτή θα είναι κατασκευασμένη ( δηλαδή θα τεθεί σε εφαρμογή το λεγόμενο σχέδιο μπλε ακτίνα ή blue beam), από την νέα τάξη πραγμάτων ώστε να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

svg%3E

Φυσικά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα, οπότε μένει να διαπιστώσουμε αν η πρόβλεψη της μπάμπα βάνγκα θα βγει αληθινή.

Ένας παγωμένος θανατηφόρος ιός

Σύμφωνα με την μπαμπα βανγκα, μία ομάδα ερευνητών θα ανακαλύψει ένα θανατηφόρο ιό στη Σιβηρία που μέχρι τώρα παρέμενε παγωμένος. Οι καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής θα απελευθερώσουν αυτό τον ιό που θα ξεφύγει από τον έλεγχο.

svg%3E

Αυτή η πιθανότητα αναφέρεται συχνά από επιστήμονες αλλά και ερευνητές, που ανησυχούν για τον ραγδαίο ρυθμό με τον οποίο λιώνουν οι πάγοι στην Σιβηρία αλλά και σε άλλα μέρη. Ισχυρίζονται μάλιστα πως πέρα από τις καταστροφικές περιβαλλοντικές συνέπειες, ίσως το λιώσιμο όντως να φέρει στην επιφάνεια ιούς που συντηρούνται εκεί για χιλιάδες χρόνια.

Οι κλιματικές καταστροφές 

Η μπαμπα βανγκα αναφέρθηκε αρκετά στις κλιματικές καταστροφές και οι επόμενες δύο προβλέψεις της αφορούν την κλιματική αλλαγή και τον κίνδυνο που θα φέρει στην ανθρωπότητα. Η μία πρόβλεψη λέει πως οι θερμοκρασίες στην Ινδία θα ξεπεράσουν τους 50 βαθμούς κελσίου και αυτό θα προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες προκαλώντας την πείνα παντού.

svg%3E

Η δεύτερη αναφέρει πως αρκετές ασιατικές χώρες και η Αυστραλία θα βιώσουν έντονες πλημμύρες, την ίδια στιγμή που αρκετές άλλες πόλεις θα αντιμετωπίσουν λειψυδρία λόγω της ρύπανσης αλλά και της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Αρκετές περιοχές μάλιστα θα αναγκαστούν να αναζητήσουν άλλες πηγές ύδρευσης.

Το μετασύμπαν; 

Ίσως η μπαμπα βανγκα να αναφέρθηκε στο μελλοντικό μετασύμπαν, ή στον σίγουρο εθισμό των ανθρώπων στο διαδίκτυο, αφού ανέφερε πως το 2022 οι άνθρωποι θα περνούν σχεδόν όλο το χρόνο τους μπροστά στις οθόνες. Ο εθισμός της ανθρωπότητας μεγαλώνει συνεχώς και σύντομα ίσως να μην μπορούμε να διαχωρίσουμε την αληθινή πραγματικότητα από την κατασκευασμένη από κάποια τεχνητή νοημοσύνη.

svg%3E

Αν κρίνουμε από τα γεγονότα, αυτή η πρόβλεψη ίσως είναι μία από τις πιο ρεαλιστικές, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως η τεχνολογία και ειδικότερα η χρήση του ίντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει διαμορφώσει εντελώς την καθημερινότητά μας. Σύντομα μάλιστα θα δούμε την εξέλιξη του ίντερνετ που είναι το μετασύμπαν και στοχεύει στην ουσιαστική διαμόρφωση της πραγματικότητας με ολογράμματα, κάτι που ίσως εθίσει περισσότερους ανθρώπους και άρα ίσως επιβεβαιώσει την πρόβλεψη της μπαμπα βανγκα, όμως αρκετά χρόνια αργότερα και όχι το 2022.

Θα βγουν αληθινές οι προβλέψεις της μπαμπα βανγκα;

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου (επεισοδίου) οι περισσότερες προβλέψεις που γίνονται γνωστές αφορούν δυσάρεστα νέα σχετικά με το μέλλον, και γίνονται διάσημες γιατί αγγίζουν τον φόβο του ανθρώπου για τον θάνατο. Έτσι και οι προβλέψεις της μπαμπα βανγκα μιλούν για ένα δυσοίωνο μέλλον που θα αναγκαστούμε ίσως να αντιμετωπίσουμε. Πάντα όμως τέτοιες προφητείες ή προβλέψεις φέρνουν μπροστά αντίθετες απόψεις, αφού πολλοί είναι δύσπιστοι, ενώ άλλοι πιστεύουν πως θα βγούν αληθινές, αναφέροντας μάλιστα πως η μπαμπα βανγκα προέβλεψε σωστά το τσουνάμι του 2004, την εκλογή του ομπάμα, το μπρέξιτ και πολλά ακόμη γεγονότα. Εσείς όμως τι πιστεύετε; θα μπορούσαν αυτές οι προβλέψεις να βγουν αληθινές;

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Νίκολα Τεσλα
Ελεύθερα τα έγγραφα που έκλεψε το FBI με τις χαμένες εφευρεύσεις του Νίκολα Τέσλα