ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
h ptwsh

Η πτώση των θεών: Ένας μουσικός δίσκος για θεούς… και Δαίμονες

Κυκλοφορεί σύντομα ο 2ος προσωπικός μουσικός δίσκος  με τίτλο “Η πτώση των Θεών”: Ένα εξαιρετικό θεματικό project του Μουσικού Jamoan (Άκης Θεοτοκάτος) που άντλησε έμπνευση από την σειρά σύντομων video – Ντοκιμαντέρ με τον ομώνυμο τίτλο που θα εμφανιστούν σύντομα από το κανάλι του weirdo στο Youtube. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι ένας δίσκος με 8 κομμάτια που απλά θα σε αφήσουν άφωνο, με τις εναλλαγές των μουσικών στυλ και το έντονο συναίσθημα που αποπνέει.

svg%3E

Η πτώση των θεών: Ένας μουσικός δίσκος για θεούς… και Δαίμονες

Το Tracklist του επερχόμενου δίσκου σε ταξιδεύει απευθείας στις μαγικές διαδρομές των θεών και των Δαιμόνων της μυθολογίας Κθούλου του H.P. Lovecraft, ενώ η μπάντα που συνδημιουργεί με τον Jamoan μαεστρικά, μεταφέρει τα συναισθήματα του μυστηρίου, της αναζήτησης και της βαθιάς ενδοσκόπησης σε μυστικά που καλό θα ήταν να έμεναν για πάντα κρυμμένα. Εμείς είμαστε διπλά χαρούμενοι για την κυκλοφορία της Πτώσης των Θεών, αφού ο Jamoan ευγενικά δημιούργησε το πρώτο, ομώνυμο κομμάτι του δίσκου, για την μουσική επένδυση της σειράς Video- Ντοκιμαντέρ με τον ίδιο τίτλο, που θα εμφανιστούν σύντομα στο κανάλι του Mindhack στο Youtube, και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ο Δίσκος φυσικά, μοιράζεται τον ίδιο τίτλο με την Ανθολογία Διηγημάτων που ήταν αφιερωμένη στον Lovecraft και έχει τον τίτλο “Η πτώση των θεών”, από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Πρόσφατα είχαμε την δυνατότητα να γευτούμε τον επερχόμενο δίσκο του Jamoan, που κυκλοφορεί σύντομα από το Label Ιμάντας, ενώ παρακολουθήσαμε ένα μικρό teaser ( του Σταύρου Χρυσουλάκη ), αναμένοντας καρτερικά για το Clip.To Artwork του Δίσκου δημιούργησε ο Αλέξης Χειρδάρης. Ρίξτε μία ματιά στο Teaser αλλά και τα Social Media του Jamoan:

Βιογραφικό Jamoan

“Ο Άκης Θεοτοκάτος (aka Jamoan) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πέραμα. Το 1994 ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην κιθάρα και το 1996 εμφανίστηκε στην δισκογραφία με την συμμετοχή του στον δίσκο “Από τον τόπο της  Φυγής” του συγκροτήματος Active Member. Από το 1996 μέχρι και το 2013 διετέλεσε κιθαρίστας του Group και μέλος του Project “La Bruja Muerta”. Παράλληλα συμμετείχε με την κιθάρα του και όχι μόνο στις περισσότερες παραγωγές της Octagon και της Freestyle Productions, μουσικές για Θεατρικές παραστάσεις και Ντοκιμαντέρ, καθώς και αμέτρητα Live στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό.

Από το 2015 ξεκινάει η Solo καριέρα του με τον πρώτο Δίσκο “Απείθεια” και με συμμετοχές ανθρώπων από διάφορες μουσικές φόρμες ολοκληρώνεται το Project “Απείθεια” που απαρτίζεται από επταμελή μπάντα, που έχει ως σκοπό  ένα και μοναδικό πράγμα, την Μουσική”

Jamoan Official Website  | Ο Jamoan στο Facebook | Ιμάντας Label  | 133 Studio

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετανθρωπισμός
O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;