ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

“Στοιχειωμένο Ξενοδοχείο” έφτιαξε το μεγαλύτερο Πίνακα Ουιτζα

Το Στοιχειωμένο Ξενοδοχείο Grand Midway Hotel κατέκτησε το Ρεκόρ Guinnes δημιουργώντας το μεγαλύτερο Πίνακα Ουίτζα του κόσμου

Ένα αποκαλούμενο Στοιχειωμένα Ξενοδοχείο στο Windber της Pensylvania  έχει μεγάλη ιστορία στις θεάσεις πνευμάτων μέσα από το “σκοτεινό” παρελθόν του, και συμπεριλαμβάνει φαντάσματα εργατών ορυχείου και το πνεύμα ενός κοριτσιού που ίσως θάφτηκε στο υπόγειο του κτιρίου. Έτσι ο Ιδιοκτήτης Blair Murphy αναζητούσε κάτι ώστε να γεμίσει το τεράστιο κενό της οροφής, και βρήκε την ιδανική λύση δημιουργώντας ένα τεράστιο Πίνακα Ουίτζα.

Ο Murphy επικοινώνησε με τα βραβεία Γκίνες για να διαπιστώσει ποιες ήταν οι διαστάσεις του προηγούμενου μεγαλύτερου πίνακα πνευμάτων, όμως ανακάλυψε πως δεν υπήρχε καν τέτοια κατηγορία στα Βραβεία. Του εξήγησαν τι χρειάζεται να κάνει, και έτσι στρώθηκε στη δουλειά μαζί με την κοπέλα του Camille Zamboni και τους φίλους τους. Ο Πίνακας στο Στοιχειωμένο Ξενοδοχείο ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2016, και είναι περίπου 50 χ 35 μέτρα, μαζί με ενα δείκτη 15 μέτρων που κινείται με ροδάκια. Ο Πίνακας αυτός ανακηρύχθηκε ο μεγαλύτερος Πίνακας Ουίτζα από τα Ρεκόρ Γκίνες στις 28 Οκτωβρίου.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
τι γινεται οταν πεθαινεις
τι γινεται οταν πεθαινεις ; Μελέτη αποκαλύπτει πως γνωρίζεις τα πάντα όταν φεύγεις απο τη ζωή!