ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
χαλάσματα ufo

χαλάσματα ufo μελετά εργαστήριο στο πανεπιστήμιο του Stanford

χαλάσματα ufo που χρονολογούνται ως και από το 1947 μελετά ο Δρ. Gary Nolan του Nolan Lab, που είναι καθηγητής Μικροβιολογίας και Παθολογίας στο πανεπιστήμιο του Stanford.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να μελετήσει τα χαλάσματα ufo , αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τον προσέγγισαν κάποιοι που εκπροσωπούσαν την κυβέρνηση και μία Αεροδιαστημική πολυεθνική. Τότε του ζήτησαν να μελετήσει τις ιατρικές επιπτώσεις που έχουν άνθρωποι που ήρθαν αντιμέτωποι με ασυνήθιστα σκάφη!

χαλάσματα ufo από διάφορες υποθέσεις Α.Τ.Ι.Α

Αυτή την χρονική περίοδο ο Nolan μελετά υποτιθέμενα αντικείμενα από ufo, με μερικά να έχουν προέλθει από τον περίφημο ερευνητή ufo  Jacques Vallee.

Σύμφωνα με τον ίδιο “τα αντικείμενα αυτά θεωρούνται στοιχεία που δεν έχουν μελετηθεί επαρκώς, και κάποιοι θεωρούν πως όντως κάτι συνέβη! Έτσι χρησιμοποιύμε ψυχολογικά ή επιστημονικά μέσα για να ερευνήσουμε και να καταγράψουμε τα περιστατικά”.

χαλάσματα ufo

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Trinity , όπου δύο παιδιά εισχώρησαν σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σε ένα τέτοιο σκάφος και πήραν ένα κομμάτι του που κράτησαν από το 1945. Ο Nolan μελετά επίσης υποθέσεις και χαλάσματα ufo από την Κολομβία ως την Αργεντινή, ενώ ερευνά και την πτώση ufo στο Νέο Μεξικό το 1945.

Ο επιστήμονας ανέφερε επίσης πως δεν είναι μόνος, αφού υπάρχουν ήδη δεκάδες επιστήμονες που εργάζονται σε διάφορες υποθέσεις που περιέχουν χαλάσματα ufo. Απλά εκείνοι δεν το δημοσιοποιούν όπως κάνει ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετασύμπαν
Ψυχομηχανές: εταιρεία δημιουργεί ψηφιακούς ανθρώπους υπηρέτες για το μετασύμπαν