100.000 Συνδρομητές
in

Το Weirdo ξεπέρασε τους 100.000 Συνδρομητές

Πριν από 4 χρόνια κοίταζα απέναντί μου ένα παλιό κινητό στο δωμάτιο του σπιτιού μου, και κατέγραφα το πρώτο βίντεο για το κανάλι που ονόμασα weirdo. Δεν ήξερα ούτε edit, ήμουν χάλια μπροστά στην κάμερα. η ποιότητα ήταν χάλια, και αναρωτιόμουν αν θα δούν αυτό το βίντεο έστω και δέκα φίλοι μου! Πόσο μάλλον να φτάσω το κανάλι στους 100.000 Συνδρομητές!

100.000 Συνδρομητές

Πριν από μερικές ημέρες, αρκετά χρόνια αργότερα και μετά από πολλά βίντεο η παρέα έφτασε τους 100 χιλιάδες Συνδρομητές. Ανθρώπους που παρακολουθούν τα βιντεάκια μου. Που με στηρίζουν σε όλη αυτή τον πορεία, όσο και αν δεν πίστευα πως θα συμβεί τη στιγμή που ξεκινούσα. Σας οφείλω 100.000 ευχαριστώ και ακόμη παραπάνω, γιατί χωρίς τον κόσμο του ούτε το weirdo, αλλά ούτε και κανένα κανάλι στο youtube δεν θα είχε καμία αξία! Και υπόσχομαι η συνέχεια να είναι ακόμη πιο δυναμική. Όσο αξίζει στο Weirdo Crew που συνεχώς μεγαλώνει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Άρθρο από Αποστόλης Χειρδάρης

Το ταξίδι μου σε αυτό τον κόσμο ξεκίνησε από τον πειραιά, και συνεχίστηκε στην Κέρκυρα μέχρι το γυμνάσιο. Στα τέλη του 90 η επιστροφή στον Πειραιά και το Πέραμα με βρήκε να αναζητώ ολοένα και περισσότερο το παράξενο στην καθημερινότητα αλλά και πέρα από αυτή. Η πορεία συνεχίστηκε με ένα πτυχίο γραφιστικής, αρκετά άρθρα σε περιοδικά της Εναλλακτικής αναζήτησης και την δημιουργία ιστοσελίδων του χώρου από το 2005 και μετά.

Φυσική εξέλιξη της ενασχόλησής μου ήταν η μετατροπή των κειμένων μου σε βίντεο στο κανάλι weirdo στο youtube, το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος, αφού ήδη μετράει 100.000 συνδρομητές!

Σχολια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πως σας φανηκε;

Προφητείες 2021: Τι θα γίνει την χρονιά που έρχεται;(ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστήμονας ισχυρίζεται πως έλυσε τον «γρίφο» με το τέρας του Λοχ Νες