ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
50lk

50 Χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι!!


Από προχτές που το κανάλι έφτασε τους 50 Χιλιάδες συνδρομητές, κάθομαι και κοιτάζω το νούμερο και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Ξέρω οτί υπάρχουν πολλοί youtubers για τους οποίους τα 50k δεν είναι κανένας σπουδαίος αριθμός, όμως για μένα σημαίνει πολλά.

Γιατί αρχικά δεν περίμενα ποτέ οτί θα φτάσω ως εδώ, πάντα με την δική σας συμβολή. Δεν λέω, το να ασχολείσαι συνεχώς με το Youtube ενώ παράλληλα δουλεύεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και απαιτεί ώρες και αφοσίωση, όμως όσο χρόνο και αν σπαταλήσεις, τίποτα δεν θα έχει σημασία αν ο κόσμος δεν αγκαλιάσει την προσπάθειά σου. Και για αυτό εσείς είστε η ψυχή του κάθε καναλιού. Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την στήριξη, και υπόσχομαι ακόμη καλύτερα πράγματα από εδώ και στο εξής καί στο weirdo, αλλά και στις σελίδες που διαχειρίζομαι. Είστε οι καλύτεροι.

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<ins class="adsbygoogle"
   style="display:block; text-align:center;"
   data-ad-layout="in-article"
   data-ad-format="fluid"
   data-ad-client="ca-pub-5477722548667058"
   data-ad-slot="9288795333"></ins>
<script>
   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Συνέντευξη στην Τηλεόραση

svg%3E

Ένα άλλο νέο που προέκυψε, για όσους δεν ενημερωθήκατε από το χαλαρό βιντεάκι που ανέβασα πριν μερικές ημέρες είναι μία συνέντευξη που έδωσα για κανάλι της τηλεόρασης σχετικά με ένα dark θέμα που θα προβληθεί σύντομα. Δεν λέω άλλες πληροφορίες σχετικά, ώσπου να βγει η επίσημη ημερομηνία προβολής της εκπομπής. Εκεί θα σας αποκαλύψω το πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο στο οποίο συμμετέχω και ανυπομονώ και εγώ να το παρακολουθήσω.. για περισσότερα νέα μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο βίντεο που υπάρχει και σε αυτό το άρθρο, και εμείς θα τα ξαναπούμε στα επόμενα.. Peace

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετανθρωπισμός
O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;