ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

David Icke: Πως σε ελεγχει το Συστημα

Ο David Icke εξερευνά εναλλακτικές θεωρίες σχετικά με την ζωή και τον κόσμο που ζούμε τα τελευταία 26 χρόνια.

Έχει αντιμετωπίσει αρκετές επιθέσεις από το κοινό αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το αντικείμενο των ομιλιών του αλλά και το περιεχόμενο των ιδεών  του, αλλά μέσα από όλα αυτά συνεχίζει να παρουσιάζει την αλήθεια του αδιάκοπα.

David Icke: Πως το Συστημα σε ελεγχει

Η δουλειά του επιχειρεί να σπάσει τις ψευδαισθήσεις που μας εγκλωβίζουν, τοποθετημένες από ένα σύστημα που επιθυμεί να μας ελέγχει σε κάθε τι. Αναλύει τι είναι αυτό που ζητά το Σύστημα Του Ελέγχου όπως το αναφέρει και σύμφωνα με τον ίδιο, ζητά να κρατήσει τον κόσμο δέσμιο κάτω από μία αίσθηση διαχωρισμού και απομόνωσης, διαιωνίζοντας την ιδεολογία του Διαχωρισμού, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της κουκκίδας πάνω σε μία σελίδα. Κάθε κουκκίδα αναπαριστά μία διαφορετική πτυχή της ζωής, τα μέσα ενημέρωσης, την εκπαίδευση, τις κυβερνήσεις, την Επιστήμη κλπ.

Δεν μπορούμε να δούμε την μεγάλη εικόνα που αντιπροσωπεύουν αυτές οι κουκκίδες αφού είμαστε επικεντρωμένοι στις κουκκίδες που βρίσκονται κοντά μας. O David Icke αντιμετωπίζει την δουλειά του αλλά και αυτή των εναλλακτικών μέσων ως την βοήθεια που απαιτείται για να ενωθούν αυτές οι κουκκίδες φέρνοντας στην επιφάνεια την διάννοια πίσω από την αλληλεπίδραση του κόσμου. Σύμφωνα με τον David Icke η ψευδαίσθηση του Διαχωρισμού σκιάζει την αλήθεια. Κρύβει την αέναη αρμονία του συνόλου του κόσμου,αποδεικνύοντας πόσο δυνατά έχει εντυπωθεί αυτή η ψευδαίσθηση στο Μυαλό μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
φιλική εταιρεία
φιλική εταιρεία: Οι τέκτονες που επαναστάτησαν