ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ufo

Σμήνος από ufo εμφανίστηκε στον Καναδά;

Ένα παράξενο βίντεο από τον Καναδά δείχνει μία ομάδα από αλλόκοσμα orbs που μοιάζουν με ufo να αιωρούνται πάνω από ένα δάσος.

Σύμφωνα με τα τοπικά με΄σα ενημέρωσης, το οπτικό υλικό ανέβηκε στο Reddit από κάποιον χρήστη που εξήγησε πως ο γαμπρός του κατέγραψε σε βίντεο τις παράξενες εμφανίσεις τον περασμένο μήνα. Στο βίντεο βλέπουμε δύο παράξενα αντικείμενα που λάμπουν να κινούνται στον ουρανό πριν εμφανιστεί και ένα τρίτο. Τα αντικείμενα που οι μάρτυρες περιέγραψαν ως ufo εξαφανίστηκαν πίσω από σύννεφα, αφήνοντας άφωνους όσους τα παρατηρούσαν πάνω από τα κεφάλια τους. Φυσικά η συζήτηση στο Reddit πήρε φωτιά και υπήρξαν διάφορες εξηγήσεις για το φαινόμενο.

Πέρα από εκείνους που ισχυρίστηκαν πως ήταν ufo, αρκετοί παρατηρητές ανέφεραν πως δεν ήταν τίποτα άλλο παρά πουλιά που έμοιαζαν περίεργα λόγω της γωνίας που έπεφτε το φως πάνω τους εκείνη τη στιγμή. Άλλοι διαφώνησαν υποστηρίζωντας πως τα αντικείμενα ήταν πολυ΄ μεγάλα για να είναι πτηνά και έμοιαζαν μεταλλικά. Έτσι κάποιοι θεώρησαν πως ήταν είτε μετεωρολογικά μπαλόνια είτε drones. Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις κανείς δεν θα μάθει τι πραγματικά εμφανίστηκε στον ουρανό του Καναδά.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
astynomia
Η αστυνομία της Αυστραλίας θα μπορεί να κατασχέτει λογαριασμούς σε Social media!