ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
wsd

Συνέντευξη για το κανάλι στο Weird Side Daily

Πάντα χαίρομαι όταν μου κάνουν την τιμή να αφιερώσουν λίγο χρόνο για την ενασχόλησή μου με το κανάλι αλλά και με το weirdo.gr (πρώην mindhack.gr)! Ειδικά όταν πρόκειται για αξιόλογες ιστοσελίδες του ευρύτερου χώρου του φανταστικού.

Μία τέτοια είναι το Weird Side Daily, όπου μέσω της Μάγδας Ασημακοπούλου παρουσίασα το πως ξεκίνησα, αλλά και το τι στόχους έχω για το μέλλον.

Weird Side Daily
urdi

Απόσπασμα από την συνέντευξη στο Weird Side Daily

Πώς κάνεις τα βίντεο; Από που αντλείς έμπνευση;

Η έμπνευση για τα βίντεο προέρχεται μέσα από την τεράστια θεματολογία του ανεξήγητου και του παράξενου. Έρευνες και ζητήματα που έχουν αναλυθεί εδώ και αρκετά χρόνια από άλλους ερευνητές της Ελλάδας και του Εξωτερικού, καθώς και ορισμένες φορές ζητήματα της επικαιρότητας που μπορεί να σχετίζονται με τον χώρο. Έχω την τύχη μετά από αρκετά χρόνια αρθρογραφίας να διαθέτω μία μεγάλη βάση δικών μου άρθρων, που δημοσιεύτηκαν στο Mindhack.gr και έτσι δημιουργήθηκαν αρκετά βίντεο αρχικά. Όμως πέρα από τα άρθρα που υπήρχαν ήδη, πάντα αναζητώ νέα ενδιαφέροντα θέματα, και επίσης λαμβάνω αρκετά υπόψιν το τι θέλει να δει το κοινό που με παρακολουθεί, αφού αρκετά συχνά προτείνει θέματα.

Υπάρχουν θέματα για το παράξενο που δεν τολμάς να πιάσεις;

Λίγο πολύ θα αφιέρωνα βίντεο για κάθε θέμα της εναλλακτικής αναζήτησης, όμως επιλέγω να μην παρουσιάζω τα πολύ ακραία, και αυτό γιατί δεν έχω ως σκοπό να τρομοκρατήσω τον κόσμο μέσα από το κανάλι, αλλά περισσότερο να παρουσιάσω την αθέατη πλευρά της πραγματικότητας και ίσως, να κάνω τον θεατή να σκεφτεί τι μπορεί να υπάρχει εκεί έξω που μπορεί να μην είμαστε σε θέση να δούμε με τα μάτια μας.

Αγαπημένη θεματολογία; Υπάρχουν κάποια θέματα που ξεχωρίζεις και θέλεις να δώσεις περισσότερο έμφαση σε αυτά;

Ναι , υπάρχουν θέματα με τα οποία έχω ασχοληθεί περισσότερο και εξιτάρουν την φαντασία μου, αν και πρόκειται για ακραίες ίσως θεωρίες. Αυτές είναι οι παράλληλες πραγματικότητες, το αν υπάρχει δηλαδή το πολυσύμπαν και παράλληλοι κόσμοι κάπου πέρα από τον δικό μας. Αγαπημένος επίσης είναι ο Lovecraft και η Μυθολογία Κθούλου με την οποία έχω ασχοληθεί αρκετά και σε άρθρα αλλά και σε βίντεο του Weirdo. Μου είναι δύσκολο παρ’ολα αυτά να ξεχωρίσω τα θέματα, γιατί ολόκληρος ο τομέας της εναλλακτικής αναζήτησης με ενδιέφερε πάντα.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετανθρωπισμός
O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;