ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Stars Constellations Space Wallpaper

Άγνωστοι αστερισμοί αποκαλύφθηκαν σε αρχαίες επιγραφές ναού!

Επιγραφές που ανακαλύφθηκαν σε ένα αρχαίο Αιγυπτιακό ναό κατέγραψαν πως ίσως υπήρχαν αστερισμοί που ήταν άγνωστοι μέχρι πρότινος! Σε αυτές τις επιγραφές τα χρώματα που είχαν αποτυπωθεί στον αιγυπτιακό ναό που είναι 2000 ετών δεν είχαν ξεθωριάσει!

svg%3E

Οι άγνωστοι αστερισμοί

Οι ερευνητές αφαίρεσαν με μεγάλη προσοχή την σκόνη και τη λάσπη από το εσωτερικό του ναού, και τότε αποκαλύφθηκαν χαραγμένες επιγραφές και ιερογλυφικά που ήταν σαν καινούρια.

Κάντε εγγραφή ? στο κανάλι Weirdo στο youtube πατώντας τον σύνδεσμο ► εδώ .Έτσι δεν θα χάνετε κανένα νέο βίντεο της Εναλλακτικής Αναζήτησης

Ποιοί είναι αυτοί οι αστερισμοί που υπάρχουν στις επιγραφές; Οι ερευνητές ανακάλυψαν ήδη γνωστές επιγραφές με αστερισμούς όπως η μεγάλη άρκτος ή ο Ωρίων. Μέσα στους γνωστούς αστερισμούς όμως βρήκαν και επιγραφές που περιείχαν ενδείξεις πως υπήρχαν άγνωστοι αστερισμοί. Όπως ο Apedu n Ra (που σημαίνει η χήνα του Ρα). Δυστυχώς δεν υπήρχαν απεικονίσεις που να συνοδεύουν τις επιγραφές σχετικά με τους αστερισνούς.

Ο Αρχαίος Ναός

Ο Ναός βρίσκεται στην Έσνα και ήταν ένα Καταφύγιο που αργότερα μετατράπηκε σε αποθήκη βαμβακιού στις αρχές του 19ου Αιώνα. Σχεδόν το σύνολο του ναού ήταν διακοσμημένο με απεικονίσεις φυγών. Οι ερευνητές μάλιστα αναφέρουν πως ίσως η κατασκευή του διήρκησε πάνω από 200 χρόνια ώστε οι Αιγύπτιοι να καταφέρουν να διακοσμήσουν το σύνολό του.

Το πρόγραμμα αναστήλωσής του ξεκίνησε το 2019 και οι επιγραφές που ανέφεραν πως υπήρχαν άγνωστοι αστερισμοί ανακαλύφθηκαν πολύ πρόσφατα. Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες για το ναό και τις απεικονίσεις στην πηγή του άρθρου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ψεκασμένος
Μήπως είσαι ψεκασμένος; Ο διχασμός και οι ταμπέλες σε μία μπερδεμένη κοινωνία