ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
αντιβαρύτητα

αντιβαρύτητα: Επιστήμονες του MIT και της NASA εξερευνούν την νέα τεχνολογία!

Από τον περασμένο Νοέμβριο, Μηχανικοί και Επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο συναντιούνται κάθε δύο εβδομάδες σε online συνεδριάσεις όπου συζητούν ιδέες σχετικά με την αντιβαρύτητα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας της.

αντιβαρύτητα : Υπα΄ρχει κάπου ή μπορεί να αναπτυχθεί από τον άνθρωπο;

Πολλοί έχουν ακούσει ιστορίες σχετικά με μυστική τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τις Η.Π.Α ή την Ρωσία, ή ακόμα και διάφορες ισχυρές υπηρεσίες του κόσμου. Η αντιβαρύτητα και η τεχνολογία της έχει αναφερθεί πάρα πολύ, και συνδυάζεται αρκετά με την έρευνα για τα ufo.

Θα μπορούσε να υπάρχει αντιβαρύτητα στον πλανήτη; Και αν όχι, θα μπορούσε κάποια στιγμή να αναπτυχθεί αυτή η τεχνολογία από τον άνθρωπο;

αντιβαρύτητα
Ο Τέσλα φαίνεται πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επιχείρεσε να αναπτύξει αντιβαρύτητα

Κάποτε άνθρωποι όπως ο Νίκολα Τέσλα ή άλλοι επιστήμονες επιχείρησαν να αναπτύξουν αντιβαρύτητα, όμως σήμερα το ζήτημα έχει γίνει ταμπού, για όποιον επιστήμονα θέλει να έχει υπόληψη στην επιστημονική κοινότητα και άρα παραμένει ξεχασμένο. Τουλάχιστον παρέμενε ξεχασμένο ως τον Νοέμβριο του 2020.

Αυτή ήταν η ημερομηνία του πρώτου συνεδρίου με τίτλο Alternative Propulsion Energy Conference (APEC), που ένωσε πρωτοπόρους επιστήμονες από το Harvard, τις NASA & DARPA, καθώς και άλλους, σε μία ανοιχτή συζήτηση για την αντιβαρύτητα και την τεχνολογία της.

αντιβαρύτητα : όσα πρέπει να ξέρεις για την ανάπτυξη της τεχνολογίας

  • Οι επιστήμονες αποφεύγουν το ζήτημα

Δυστυχώς η πλειοψηφία της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας αποφεύγει να συζητήσει την αντιβαρύτητα και τα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν ώστε να ανακαλυφθεί η τεχνολογία της. Αυτό συμβαίνει γιατί θεωρούν πως αν το ψάξουν θα ρισκάρουν την φήμη της επαγγελματικής τους ακεραιότητας. Πολλοί είναι αυτοί εξάλλου που πιστεύουν πως η αντιβαρύτητα θα μπορούσε να υπάρχει μόνο στην επιστημονική φαντασία και πουθενά αλλού!

αντιβαρύτητα
  • Κρυμμένη από την δημοσιότητα

Φυσικά, όπως υπα΄ρχει κοινότητα που μελετά τα μυστήρια των ufo – επιστημονικά και χωρίς να εκτεθούν – υπάρχουν επίσης επιστημονικές προσπάθειες για την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα καταστήσει εφικτή την αντιβαρύτητα (τουλάχιστον κάποια στιγμή). Σύμφωνα με έναν από τους ιδρυτές του Συνεδρίου APEC, η πρωτοβουλία είναι κάτι σαν ένα “αόρατο κολλέγιο” που προωθεί την συνεργασία μέσω chat rooms και ανταλλαγή e-mails, τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 όπου και πραγματοποιήθηκε επίσημα η πρώτη συνεδρίαση.

  • Η πρόσκληση

Όταν οι ιδρυτές του APEC αποφάσισαν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να δράσουν, έστειλαν μία απλή ιδιωτική πρόσκληση σε επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν συμμετάσχει στην ιδιωτική συνομιλία μέσω chat \ e-mail. Η λίστα συμπεριελάμβανε και ανθρώπους με πάθος για την αντιβαρύτητα χωρίς κανένα ιδιαίτερο επιστημονικό υπόβαθρο.

  • Επιστήμονες και Μηχανικοί από την NASA

Στο επιστημονικό άρθρο που περιγράφει τα δρώμενα του συνεδρίου APEC και των δημιουργών του υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που συμμετέχουν ή αναγνωρίστηκαν μέσω των mail τους. Από τους 71 επιβεβαιωμένους συμμετέχονυες, οι 16 ήταν πρώην ή νυν εργαζόμενοι της NASA.

  • Πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την αντιβαρύτητα;

14 ακόμα συμμετέχοντες σχετίζονται με μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του πλανήτη: μεταξύ αυτών το Harvard, το MIT, το Ινστιτούτο τεχνολογίας της Καλιφόρνια και αρκετά ακόμη.

  • Συνέδρια κάθε δύο εβδομάδες

Από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση αντιβαρύτητας τον Νοέμβριο του 2020, η ομάδα του APEC έχει ολοκληρώσει 22 συνέδρια και σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και άλλα με τον ίδιο ρυθμό. Τα συνέδρια αυτά γίνονται κάθε δύο εβδομάδες με πληθώρα συμμετεχόντων και ειδικών από διάφορα επιστημονικά πεδία.

  • Μία ελεύθερη επιστημονική κοινότητα χωρίς προστριβές

Κάθε φορά που ξεκινάει μία ομάδα που αποτελείται από επιστήμονες σε διάφορα πεδία, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Οι δημιουργοί του συνεδρίου αντιβαρύτητας APEC όμως αναφέρουν πως παρά τις διαφορές, δεν έχει υπάρξει κάποια διαφωνία σε αυτές τις 22 συναντήσεις. Αυτός ήταν ένας ακόμα στόχος της δημιουργίας του συνεδρίου – η συνύπαρξη μίας ομάδας που θα λειτουργεί ελεύθερα και με θετική διάθεση, ώστε να συζητήσει και να αναπτύξει καινοτόμες ιδέες όπως η αντιβαρύτητα.

  • Τα πειράματα

Άλλος ένας στόχος αυτής της κοινότητας είναι η πειραματική επιβεβαιώση σε παλιές ή νέες ιδέες σχετικά με την αντιβαρύτητα και την τεχνολογία της. Κθε συνάντηση έχει διαφορετικό θέμα που σχετίζεται με αυτές τις τεχνολογίες, τις ιδέες, τις καινοτομίες που προτείνουν οι ειδικοί και είναι βασισμένες στην ανάλυση και τις δοκιμές.

  • Επηρέασε την κοινότητα η τρέλα για τα UFO;

Ο διοργανωτής του συνεδρίου APEC Tim Ventura μίλησε για την επιρροή των UFO στην αντιβαρύτητα και την κοινότητά της. Είναι ήδη γνωστό πως τα UFO έγιναν μόδα αφού οι κυβερνήσεις άρχισαν να δημοσιεύουν οπτικό υλικό και βίντεο. Έτσι τα UFO, η πιθανή ύπαρξή τους και η τεχνολογία τους έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε αρκετές από τις συναντήσεις της ομάδας.

svg%3E
  • Πως μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τις συναντήσεις του APEC

Δυστυχώς η οργανωτική ομάδα του APEC αποφασίζει ποιόν να προσκαλέσει στις επίσημες συναντήσεις της. Όμως μπορεί κάποιος να εγγραφεί στο newsletter και να λαμβάνει τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις της ομάδας μέσα από την σελίδα τους. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα περασμένα συνέδρια είτε στο youtube, είτε στην επίσημη ιστοσελίδα του APEC.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μαζική υστερία
μαζική υστερία: Σκοτεινές και παράξενες περιπτώσεις υστερίας στην ιστορία