ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
17fm717yq8b1hjpg 1

Τι είναι η αύρα; Η ενέργεια που αποκαλύπτει την υγεία μας!

Τι είναι η αύρα; Πως μπορούμε να δούμε την ανθρώπινη ενέργεια που περιβάλλει το σώμα μας και αποκαλύπτει τα επίπεδα της υγείας μας;

svg%3E
Η Ανθρώπινη ενέργεια

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια κυκλοφορούν απεικονίσεις και φωτογραφίες πνευματικών ηγετών σε δίαφορα φιλοσοφικά συστήματα που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αυτή τη φωτεινή λάμψη που περικυκλώνει το κεφάλι τους. Αυτό που γνωρίζουμε όλοι ως αύρα! Το άγνωστο ενεργειακό πεδίο που διαθέτουμε όλοι οι άνθρωποι. Τι είναι όμως αυτή η παράξενη ενέργεια που γνωρίζουμε όλοι ως αύρα;

Τι είναι η αύρα;

Οι επιστημονικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έδειξαν πως η ανθρώπινη αύρα είναι ένα ενεργειακό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εξαπλώνεται αρκετά εκατοστά σε ολόκληρο το σώμα μας (αν είναι υγιές) και εμφανίζεται αρκετά μικρότερη αν ο άνθρωπος πάσχει από κάποια νοητική ή σωματική ασθένεια! Έτσι για πολλούς η αύρα συνδέεται άμεσα με τα επίπεδα υγείας.

svg%3E
Τα στάδια της αύρας (από αριστερά η ανθυγιεινή αύρα ως δεξιά που είναι πλήρως αναπτυγμένη σε ένα υγιές άτομο)

Η αύρα δεν βρίσκεται μόνο γύρω από το κεφάλι αλλά εξαπλώνεται γύρω απο το σώμα μας. Αντιπροσωπεύει την φυσική, νοητική, συναισθηματική και πνευματική ενέργεια. Η αύρα συχνά εμφανίζεται ως ένας συνδυασμός από χρωματιστές συχνότητες. Κάθε χρώμα διαθέτει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Κάντε εγγραφή ? στο κανάλι Weirdo στο youtube πατώντας τον σύνδεσμο ► εδώ ! Έτσι δεν θα χάνετε κανένα νέο βίντεο της Εναλλακτικής Αναζήτησης

Η Αύρα μας δονείται. Αυτή η δόνηση είναι σχεδόν ανεπαίσθητη και ίσως ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί τα κατάλληλα εργαλεία για να την αποτυπώσουμε σωστά. Για αυτό πολλοί στρέφονται σε πνευματικές πρακτικές ώστε να μπορέσουν να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους για να τη βλέπουν. Έτσι θα είναι σε θέση να ερμηνεύουν τα διαφορετικά χρώματα που παίρνει η αύρα. Χρώματα που αποκαλύπτουν πολλά για την σωματική και την πνευματική υγεία ενός ανθρώπου παρέχοντας σημαντικές αθέατες πληροφορίες.

Παρακολουθήστε ένα χαρακτηριστικό βίντεο με τίτλο: Τι χρώμα έχει η αύρα σου;

Ένας άνθρωπος θεωρείται υγιής όταν είναι φυσικά, ψυχικά και συναισθηματικά καλά. Σε αυτή την πλήρως υγιή κατάσταση παράγει υψηλές θετικές ενεργειακές συχνότητες. Οπότε όταν είναι καλά σε τέτοια επίπεδα, διαθέτει μεγαλύτερη και πιο φωτεινή αύρα και το αντίθετο όταν δεν είναι υγιής.

αύρα και ενέργεια στην ζωή μας

Επιστήμονες και ερευνητές σήμερα παντού στον κόσμο έχουν επιβεβαιώσει πως όλα όσα βλέπουμε δεν είναι κατά κάποιο τρόπο πραγματικά. Η ύλη αποτελείται από καθαρή ενέργεια που δονείται σε συγκεκριμένες συχνότητες.

Αυτές οι συχνότητες δίνουν κάποιες ιδιότητες στα πάντα. Σχήμα, μέγεθος, υφή, χρώμα κ.ο.κ! Έτσι οτιδήποτε παρατηρούμε στη ζωή μας αποτελούνται από ενεργειακά στοιχεία όπως ηλεκτρόνια, προτόνια και ακόμη μικρότερα σωματίδια.

Όταν αυτά δονούνται, δημιουργείται μία μικρή ηλεκτρική “σπίθα” στο κορμί μας και έτσι σύμφωνα με την φυσική αυτόματα αναπτύσσεται μαγνητικό πεδίο. Αυτό το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το κορμί μας έχει γίνει γνωστό ως η αύρα. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματός μας που αλληλεπιδρά με κάθε τι τριγύρω. Έτσι αν μάθουμε πως να αναπτύξουμε την αύρα μας τότε θα αλληλεπιδράμε καλύτερα με τα πάντα, αφού όλα διαθέτουν την δική τους αύρα, το δικό τους ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

svg%3E
Όλοι συνδεόμαστε άρρηκτα μέσα από το Ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο

Η αύρα αποτελεί το ενεργειακό πεδίο που μας συνδέει όλους, αλλά και λειτουργεί ως ασπίδα προστατεύοντας τα λεπτά “σώματά” μας. Το νοητικό, το συναισθηματικό, το πνευματικό και το αστρικό σώμα μας. Έτσι όπως το οξυγόνο και η σωματική άσκηση διατηρούν το σώμα μας υγιές, υπάρχουν αντίστοιχες πνευματικές ασκήσεις (όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα) που εξασφαλίζουν ευεξία στο ενεργειακό μας σώμα.

Οι επιστημονικές μελέτες για την ανθρώπινη αύρα (Ανθρώπινο βιοενεργειακό πεδίο)

Σήμερα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των κατάλληλων εργαλείων που είναι σε θέση να καταγράψουν τις λεπτές δονήσεις τριγύρω, έχουμε την δυνατότητα να ρίξουμε μία ματιά στην ανθρώπινη αύρα.

Η επιστημονική μελέτη για την καταγραφή της αύρας μέσα από μηχανήματα ξεκίνησε από τον Semyon Kirlian. Ο Kirlian ανακάλυψε κατά τύχη πως αν ένα αντικείμενο συνδεθεί με μία πηγή υψηλής τάσης πριν φωτογραφηθεί, τότε δημιουργούνται κάποιες ενδιαφέρουσες απεικονίσεις στην φωτογραφία. Λίγο μετά την ανάπτυξη της αποκαλούμενης φωτογραφίας κίρλιαν, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να φωτογραφίσουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από τα δάχτυλά μας.

svg%3E
Η ανθρώπινη ενέργεια στα δάχτυλά μας – Αποτύπωση με την μέθοδο Kirlian

Διαπιστώθηκε λοιπόν πως όταν τα αντικείμενα δεν είναι ζωντανά, η αύρα τους αλλάζει το πολύ σε ένα ποσοστό 2%. Όταν όμως διαθέτουν ζωή τότε αλλάζει δραστικά και γρήγορα. Αυτή η διαπίστωση έδωσε την δυνατότητα στους επιστήμονες να μελετήσουν την “Φυσική της ζωής” και της συνειδητότητας μέσα από την Βιοηλεκτρογραφία.

Για παράδειγμα ο καθηγητής Bunzen στην Ρωσία ανακάλυψε πως η ανταπόκριση στην φωτογραφία κίρλιαν προκαλεί ηλεκτρικές διεργασίες στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Στην έρευνά του που παρουσιάστηκε το 2001 στο συνέδριο “Science Information, Spirit” της Αγίας Πετρούπολης, παρουσίασε το γεγονός πως η σκέψη εμφανίζεται στην αύρα γρηγορότερα από οποιαδήποτε ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου.

Η ζωντανή ανθρώπινη αύρα

Η αύρα αλλάζει διαρκώς σε όλα τα ζωντανά αντικείμενα. Μία σειρά από πειράματα ομάδας επιστημόνων με επικεφαλής τον Καθ. Korotkov στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας έδειξαν πως η ανθρώπινη αύρα αλλάζει διαρκώς για 72 ώρες μετά τον κλινικό θάνατο ενός ανθρώπου. Φαίνεται επίσης πως ρόλο στις αλλαγές στην αύρα παίζει όχι μόνο ο χρόνος θανάτου αλλά και τα αίτια!

Είναι εξάλλου ενδιαφέρον το γεγονός πως σχεδόν σε κάθε πολιτισμό υπάρχει μία περίοδος 3 ημερών που μεσολαβούν από τον θάνατο του ανθρώπου μέχρι την ταφή του. Ο Χριστός αναστήθηκε την 3η ημέρα μετά τον θάνατό του. Ίσως αυτές οι πολιτισμικές πληροφορίες να αποτελούν ενδείξεις για τό ότι οι πρόγονοί μας γνώριζαν αρκετά περισσότερα για την ζωή και τον θάνατο από ότι θέλουμε να πιστεύουμε σήμερα.

svg%3E

Η αύρα μας φαίνεται να αλληλεπιδρά επίσης με διάφορα πράγματα, όπως χρώματα, κρυστάλλους, απαγορευμένες ουσίες κ.λ.π! Η μέθοδος κίρλιαν μπορεί να αποτυπώσε αυτές τις εναλλαγές και τον τρόπο που αλλάζει η αύρα και η δόνησή της σε κάθε περίπτωση.

Σταδιακά άρχισαν να αναπτύσσονται και διαφορετικές μέθοδοι για να φωτογραφίζουμε την αύρα ή το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου. Σήμερα έχουμε διαφορετικά συστήμα τα όπως το PIP (Poly contrast Interference Photography), το DAS (Digital Aura Scanning system), το RFI ( Resonant Field imaging) κ.α! Αυτές οι μέθοδοι καταγραφής υποστηρίζουν πως μπορούν να φωτογραφήσουν την ανθρώπινη αύρα και να βοηθήσουν ώστε να βρούμε τις ανισορροπίες στο σώμα μας.

Ανθρώπινη αύρα: Τα διαφορετικά επίπεδα που έχει η αύρα στο ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα

Όπως περιγράψαμε και πιο πάνω, η αύρα μας διαθέτει διαφορετικά επίπεδα που αντιστοιχούν στα λεπτοφυή σώματα ενός ανθρώπου. Αυτά είναι το φυσικό μας σώμα, το συναισθηματικό, το νοητικό, το πνευματικό και τέλος το αστρικό σώμα! Άρα η ανθρώπινη αύρα αποτελείται από πέντε βασικά επίπεδα που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι, πέρα από το σώμα μας.

Για να μπορέσουμε να δούμε τα υπόλοιπα τέσσερα σώματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους όπως η κίρλιαν. Μπορούμε επίσης να εκπαιδευτούμε σε πνευματικές ασκήσεις ώστε να είμαστε σε θέση αρχικά να τα αισθανόμαστε και έπειτα να τα “βλέπουμε”.

svg%3E
Τα διαφορετικά επίπεδα της αύρας ( Αθέατα σώματα)

Ας δούμε λοιπόν μερικές πληροφορίες για το κάθε σώμα ξεχωριστά:

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ: Το δεύτερο επίπεδο στην αύρα (πέρα από το φυσικό σώμα) είναι το συναισθηματικό σώμα. Σε αυτό αποθηκεύουμε όλα τα συναισθήματα. Αγάπη, μίσος, μοναξιά, στεναχώρια κ.λ.π! Όταν αντιμετωπίζουμε κάτι στη φυσική μας ζωή τότε ο συνειδητός νους αναλύει την κατάσταση στο δεύτερο επίπεδο.

Έτσι βασίζει την ανάλυση στις αναμνήσεις, τα πιστεύω μας και τις εμπειρίες μας. Ενεργοποιεί την αντίδραση που οδηγεί σε ένα συναίσθημα.

ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ: Σε αυτό το τρίτο επίπεδο η αύρα διαθέτει το νοητικό σώμα. Σε αυτό αποθηκεύουμε όλες τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και τα πιστεύω μας. Το συνειδητό μυαλό μας συνήθως λειτουργεί σε αυτό το επίπεδο, αναλύοντας τις καταστάσεις βασισμένο σε όσα πιστεύουμε και στο τι έχουμε ζήσει.

Το επίπεδο αυτό δεν αλλάζει εύκολα και οι διαφορετικές αναμνήσεις και εμπειρίες αποθηκεύονται σε μικρές ενεργειακές ροές που όταν ενεργοποιούνται δημιουργούν φυσικές αντιδράσεις στην πραγματικότητα και αλλαγές στην αύρα μας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ: Αυτό είναι το τέταρτο επίπεδο. Είναι μία γιγαντιαία αποθήκη πληροφοριών για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Σε αυτό το επίπεδο η αύρα αποθηκεύει την αποκαλούμενη μοίρα μας. Πράξεις που έχουν γίνει σε περασμένες ζωές, γεγονότα που συνέβησαν ή θα συμβούν στην τωρινή ζωή.

Σε αυτό το επίπεδο αποθηκεύεται κάθε αρνητική ή θετική σκέψη και πράξη, προκαλώντας ραγδαίες αλλαγές στη δόνηση και το χρώμα της αυρας! Εδώ ότι γράφει δεν ξεγράφει…

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ: Αυτό είναι το πέμπτο επίπεδο στην αύρα που είναι γνωστό και ως αιθερικό σώμα ή αιθερικό διπλό. Αυτό γιατί συχνά εμφανίζεται ως το ακριβές αντίγραφο του φυσικού σώματός μας. Το αστρικό σώμα διαθέτει αστρικά όργανα σε μία λεπτή ενεργειακή μορφή.

Ακόμα και αν ένα όργανο έχει αφαιρεθεί από το σώμα μας, το αστρικό του αποτύπωμα παραμένει στο αστρικό σώμα. Αυτό είναι και το όχημα που εξασκούν όσοι επιχειρούν να πραγματοποιήσουν αστρική προβολή. Είναι το μέσο για να μπορέσει ο άνθρωπος να περιπλανηθεί σε διαφορετικούς αθέατους κόσμους, που πολλές φορές προβάλλονται και μέσα από την αύρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
αρχαία Ολυμπία
Η αρχαία Ολυμπία ζωντανεύει μέσα από λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft