ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Ελεύθερος πια

Ελεύθερος πια: Το Τραγούδι του Weirdo

Το Ελεύθερος πια είναι ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία του Weirdo με τον Jamoan με αγάπη για τους Fans του καναλιού. Και πλέον θα συνοδεύει όλα τα επεισόδια Weirdo. Ήταν μία ιδέα που αγαπήσαμε και εμείς και απολαύσαμε κάθε στιγμή της δημιουργίας της. Ελπίζω να το χαρείτε όσο το χαρήκαμε και εμείς όταν το ετοιμάσαμε.

svg%3E

Την σύνθεση του τραγουδιού ανέλαβε ο γνωστός Jamoan ή κατά κόσμον Άκης Θεοτοκάτος, που τυχαίνει να είναι και προσωπικός μου φίλος. για όσους δεν ξέρουν ο Jamoan εμφανίστηκε αρχικά σαν κιθαρίστας στους Active Member όπου και παρέμεινε για αρκετά χρόνια, καθώς επίσης και μέλος του πρότζεκτ «La Bruja Muerta». Η πρώτη του δισκογραφική απόπειρα έχει τίτλο «Απείθεια» και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και συνέχισε με την δεύτερη με τίτλο “Η Πτώση των Θεών”. Πλέον βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί την τρίτη προσωπική του δουλειά η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον: Μπορείς να βρεις τον Jamoan εδώ για να ενημερώνεσαι για όλα τα μουσικά ταξίδια που ετοιμάζει.

Τους στίχους ανέλαβα να γράψω εγώ προσωπικά και ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα και δεν σας κρύβω πως έχω σκοπό να το ξανακάνω σε κάποιο μελλοντικό τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετανθρωπισμός
O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;