ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
100 4336

κρυπτοζωολογία: Μουσείο με κρυπτίδια ανοίγει σύντομα κοντά στο σπίτι του Στίβεν Κινγκ

Το διεθνές μουσείο που αφορά την κρυπτοζωολογία στο Portland των Ηνωμένων πολιτειών προσεγγίζει για πάνω από 20 χρόνια επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θέλουν να ανακαλύψουν αν υπήρξε το Γιέτι, ο Bigfoot, τα τρομερά θαλάσσια πλάσματα, καθώς και άλλα που ίσως δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη.


Ακολουθήστε το weirdo στο  Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το παράξενο, το ανεξήγητο, την αναζήτηση και την έρευνα. Ακολουθήστε το weirdo σε YouTube και Facebook.


Αυτό το φθινόπωρο ο διευθυντής του μουσείου και Κρυπτοζωολόγος Loren Coleman θα ανοίξει ένα παράρτημα του μουσείου στην πόλη Bangor, κοντά στο σπίτι του Στίβεν Κινγκ.

Μουσείο με κρυπτίδια κοντά στο σπίτι του Στίβεν Κινγκ

Το κατάστημα που θα είναι αρχείο, βιβλιοπωλείο και εκθεσιακό χώρο θα διαθέτει επίσης την τεράστια συλλογή σχετικών αντικειμένων του ιδιοκτήτη του. Έστω και αν δεν θα είναι μουσείο με την αμιγή σημασία του, ο Coleman αναφέρει πως θα παρέχει στον επισκέπτη μία καλή ματιά στον μυστηριώδη κόσμο που αποτελεί την κρυπτοζωολογία.

κρυπτιδια

O Coleman έχει μελετήσει τα κρυπτιδια, ένας όρος που αφορά ζώα που δεν έχουν κατηγοριοποιηθεί για πάνω από πενήντα χρόνια. Ο ίδιος έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία σχετικά με την κρυπτοζωολογία και έχει υπάρξει σύμβουλος σε ταινίες, τηλεοπτικά σόου και ντοκιμαντέρ.

Το μουσείο για την κρυπτοζωολογία στο Portland έχει στην κατοχή του δείγματα, αντικείμενα και έργα τέχνης από τέτοια πλάσματα σε όλο τον κόσμο – όπως την Νέσι του Λοχ Νες – ή λιγότερο γνωστά πλάσματα σαν το Mokele – Mbembe, ένα πλάσμα που μοιάζει με δεινόσαυρο και υποτίθεται πως εθεάθη στο Κονγκό.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ολογράμματα
Επιστήμονες δημιούργησαν ολογράμματα που μπορείς να αγγίξεις