ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
FireShot Capture 007 Η παράξενη πλευρά του YouTube αλλά και του Weirdo Η Πόλη Ζει ipolizei.gr

Η Πόλη Ζει φιλοξενεί μία Weirdo Συνέντευξη στο

Η παράξενη πλευρά του YouTube, αλλά και του Weirdo σε μία συνέντεξη στο Η Πόλη Ζει

Contents
Η παράξενη πλευρά του YouTube, αλλά και του Weirdo σε μία συνέντεξη στο Η Πόλη Ζει«Ποιος είναι αυτός, ο τρελός, ο κακός, ο ζαλισμένος, ο φτωχός, ασυνείδητος, οκνός, φρικτός, καμπουριασμένος και μόνος;*» Τον λένε Αποστόλη, κατά κόσμον Weirdo, εδώ και 3.5 χρόνια διατηρεί κανάλι στο YouTube με κάτι λιγότερο από 70 χιλιάδες συνδρομητές, μέχρι τώρα βέβαια. Καταπιάνεται, αλλά και μελετάει για παράξενα φαινόμενα, για άλυτα μυστήρια, για ανεξιχνίαστα μυστικά, για το σκοτάδι της ζωής, αλλά και για το σκοτάδι των ανθρώπων. Στις ερωτήσεις που ακολουθούν προσπαθήσαμε να εξιχνιάσουμε το δικό του μυστήριο.*Ο παραπάνω στίχος είναι από το τραγούδι των Yianneis – Μέδουσα (Από κείμενο του Βασίλη Κυριακόπουλου, επιμέλεια: Voukefalas)Η Πόλη Ζει: Πες μου λίγα λόγια για εσένα. Και πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;Η Πόλη Ζει: Υπάρχει ένας στίχος που λέει: «Πες μου ποια είναι η λογική  και ποιά η παραφροσύνη στου κόσμου το καμίνι» (στίχοι: Άλκης Αλκαίος). Τι θα απαντούσες εδώ;O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;Έχεις γνωρίσει ανθρώπους που φαινομενικά ήταν ήρεμοι και δεν είχαν δώσει κάποιο δικαίωμα και μετά από κάποια χρόνια να άλλαξε ο χαρακτήρας τους άρδην;Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

«Ποιος είναι αυτός, ο τρελός, ο κακός, ο ζαλισμένος, ο φτωχός, ασυνείδητος, οκνός, φρικτός, καμπουριασμένος και μόνος;*» Τον λένε Αποστόλη, κατά κόσμον Weirdo, εδώ και 3.5 χρόνια διατηρεί κανάλι στο YouTube με κάτι λιγότερο από 70 χιλιάδες συνδρομητές, μέχρι τώρα βέβαια. Καταπιάνεται, αλλά και μελετάει για παράξενα φαινόμενα, για άλυτα μυστήρια, για ανεξιχνίαστα μυστικά, για το σκοτάδι της ζωής, αλλά και για το σκοτάδι των ανθρώπων. Στις ερωτήσεις που ακολουθούν προσπαθήσαμε να εξιχνιάσουμε το δικό του μυστήριο.

*Ο παραπάνω στίχος είναι από το τραγούδι των Yianneis – Μέδουσα (Από κείμενο του Βασίλη Κυριακόπουλου, επιμέλεια: Voukefalas)

Η Πόλη Ζει: Πες μου λίγα λόγια για εσένα. Και πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

Weirdo: Αν και προτιμώ να μην μιλάω για τον εαυτό μου, είμαι ένας καθημερινός άνθρωπος, εργάζομαι καθημερινά όπως όλοι και προσπαθώ με τον τρόπο μου να σπάω αυτή τη ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως με την ενασχόληση μου με το Youtube. Θα έλεγα πως είμαι αρκετά κοινωνικός, και μου αρέσουν πολύ οι στιγμές που περνάω με τους δικούς μου ανθρώπους και τις παρέες μου.

Η Πόλη Ζει: Υπάρχει ένας στίχος που λέει: «Πες μου ποια είναι η λογική  και ποιά η παραφροσύνη στου κόσμου το καμίνι» (στίχοι: Άλκης Αλκαίος). Τι θα απαντούσες εδώ;

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του λογική σύμφωνα με την οποία πράττει. Ας μην ξεχνάμε όμως πως υπήρξαν άνθρωποι που θεωρήθηκαν παράφρονες και μετέπειτα στην εξέλιξη της ανθρωπότητας αποδείχθηκε πως ήταν διάνοιες.

Η Πόλη Ζει

Έχεις γνωρίσει ανθρώπους που φαινομενικά ήταν ήρεμοι και δεν είχαν δώσει κάποιο δικαίωμα και μετά από κάποια χρόνια να άλλαξε ο χαρακτήρας τους άρδην;

Φυσικά έχω γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους, που στην πορεία των χρόνων διαμόρφωσαν ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Όχι μόνο από την αρνητική πλευρά. Υπάρχουν και άνθρωποι που διόρθωσαν σφάλματα και αρνητικές συμπεριφορές και άλλαξαν θεαματικά προς το καλύτερο!”

Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετανθρωπισμός
O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;