ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
στοιχειωμένη κούκλα

Κλέφτες επέστρεψαν στοιχειωμένη κούκλα “Hello Kitty” στην Ταυλάνδη

Κλέφτες που έκλεψαν μία κούκλα Hello Kitty σε κάποια περιοχή της Ταιλάνδης επέστρεψαν το παιχνίδι αφού θεώρησαν πως είναι στοιχειωμένη κούκλα

Η παράξενη υπόθεση των κλεφτών που βίωσαν παραφυσικές δραστηριότητες συνέβη στην κοινότητα Mueang. Η στοιχειωμένη κούκλα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός κατεστραμμένου οχήματος για αρκετούς μήνες και μετακινήθηκε με παράδοξο τρόπο στο έδαφος έξω από το όχημα. Ο φύλακας βλέποντας λοιπόν τις κάμερες διαπίστωσε πως η κούκλα είχε κλαπεί και είχε επιστραφεί μέσα σε μία μέρα, ξεκινώντας τα παράξενα φαινόμενα.

Η κούκλα φαίνεται να είχε δοθεί ως δώρο στον οδηγό του οχήματος λίγο πριν εμπλακεί σε δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή. Έτσι μαθαίνοντας την ιστορία της κούκλας οι κλέφτες την πέρασαν για στοιχειωμένη. Όταν μάλιστα οι αρχές τους ρώτησαν για ποιό λόγο την επέστρεψαν εκείνοι εξήγησαν πως τους εμφανίστηκε η σκιώδης φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού και πως επιχείρησε να τους πνίξει. Η εμπειρία ήταν τόσο τρομερή που ανάγκασε τους κλέφτες να την επιστρέψουν..

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ατζεντα 2030
ατζέντα 2030 : Σκοτεινά σχέδια για το μέλλον των ανθρώπων;