ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Υπήρχε χρονοκάψουλα στις πλακες της τζωρτζια ;

Τελικά υπάρχει θαμμένη χρονοκάψουλα κάτω από το μνημείο που έγινε σύμβολο της νέας τάξης πραγμάτων, που δεν είναι άλλο από τις πλακες της τζωρτζια;

πλακες της τζωρτζια

Οι πασίγνωστες πλακες της τζωρτζια που είναι και γνωστές ώς οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας δεν υπάρχουν πια. Όπως ήδη γνωρίζετε αφού οι περισσότεροι έχουν κάνει άρθρο ή βίντεο για το θέμα, μία έκρηξη κατέστρεψε μέρος του μνημείου και στην συνέχεια, για λόγους ασφαλείας κατεδαφίστηκαν και οι υπόλοιπες πλάκες. Εδώ και μερικές ημέρες λοιπόν έχει γίνει ο χαμός. Άλλοι λένε πως η επίθεση στο μνημείο ήταν μια πράξη αντίστασης στην νέα τάξη πραγμάτων, άλλοι λένε πως ήταν μία δολιοφθορά της ίδιας της Ελίτ ώστε να παραπλανήσει τον κόσμο.

Το συμπέρασμα θα το βγάλετε όσοι ασχολείστε με το θέμα πιο ζεστά αφού επικρατεί διχογνωμία σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη. Για τις ταφόπλακες της ανθρωπότητας και τι συμβόλιζαν έχουμε μιλήσει αναλυτικά στην ομώνυμη εκπομπή που μπορείτε να παρακολουθήσετε από κάτω.

Μετά την κατεδάφιση όμως πολλοί μίλησαν για ένα δεύτερο μυστήριο που αφορά τις πλακες της τζωρτζια ΄και αυτό δεν είναι άλλο από την πιθανότητα να υπάρχει θαμμένη κάποια χρονοκάψουλα στην βάση του μνημείου, η οποία περιέχει και τις τελικές οδηγίες του σχεδίου της ελίτ ενάντια στην ανθρωπότητα. Οι πλακες της τζωρτζια κατεδαφίστηκαν ήδη. Υπήρξε όμως η θαμμένη χρονοκάψουλα;

Πάμε να δούμε τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα σχετικά με το αν βρέθηκε χρονοκάψουλα ή όχι.

Βρέθηκε χρονοκάψουλα στις πλακες της τζωρτζια;

Η παράξενη επίθεση και μετέπειτα ολοκληρωτική κατεδάφιση στις πλακες της τζωρτζια έδωσε τελικά την απάντηση σε ένα μυστήριο που διαρκεί χρόνια: Το μυστηριώδες ερώτημα ήταν το εξής: υπήρχε κάποια χρονοκάψουλα θαμμένη στην βάση του μνημείου; Φαίνεται πως κατά την διάρκεια της κατεδάφισης οι εργάτες κατάφεραν να σκάψουν στο βάθος της βάσης του μνημείου κάτω από την μυστήρια πλάκα που υπήρχε εκεί μέχρι πρότινος.

svg%3E

Οι εργάτες λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενά τους αφαίρεσαν ακόμα μία πλάκα που είχε όμως τοποθετηθεί εκεί λίγο καιρό μετά την κατασκευή του μνημείου. Αυτή η πλάκα έγραφε πάνω πως μία χρονοκάψουλα είναι θαμμένη από κάτω σε βάθος μερικών μέτρων. Έτσι από καθαρή περιέργεια έσκαψαν το σημείο και ανέφεραν πως δεν ανακάλυψαν τίποτα απολύτως. Παρατήρησαν επίσης πως το χώμα στο σημείο έδειχνε πως δεν είχε πειραχτεί για αρκετά χρόνια αφού ήταν κατασταλαγμένο. Με αυτή την δήλωση θέλησαν να επιβεβαιώσουν πως δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να είχε αφαιρέσει την χρονοκάψουλα στο πρόσφατο παρελθόν.

Υπήρξαν όμως και φήμες την περασμένες εβδομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η χρονοκάψουλα βρέθηκε θαμμένη στις πλακες της τζωρτζια και περιείχε διάφορα χαζά και ασήμαντα αντικείμενα από την εποχή που χτίστηκαν οι πλάκες. Οι αξιωματούχοι της περιοχής όμως αντέκρουσαν κάθε τέτοια θεωρία και ανέφεραν πως δεν υπήρξε καμία χρονοκάψουλα θαμμένη κάτω από τις πλακες της τζωρτζια.

svg%3E

Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί πως ακόμα και αν την έβρισκαν δεν θα το παραδέχονταν δημόσια, ειδικότερα αν μέσα στην χρονοκάψουλα υπήρχαν οι τελικές οδηγίες για το σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων ενάντια στην ανθρωπότητα, όπως τουλάχιστον αναφέρει η θεωρία που έχει πολλούς υποστηρικτές. Έτσι φαίνεται πως οι πλάκες της τζωρτζια θα απασχολούν για καιρό με δύο αναπάντητα ερωτήματα: Ποιος και γιατί διέλυσε το μνημείο και δεύτερον, είπαν την αλήθεια σχετικα με την υποτιθέμενη χρονοκάψουλα; Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
αρχαία ελληνικά μυστήρια
Ποιά ήταν τα μεγαλύτερα αρχαία ελληνικά μυστήρια;