ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Morbid Curiosity: Ένα παιχνίδι καρτών με θέμα τον Θάνατο

Ένα παιχνίδι Καρτών στο Kickstarter μαθαίνει τους παίκτες τα πάντα για τον θάνατο. Το Morbid Curiosity, προσφέρει απλόχερα γνώσεις για τον κόσμο των νεκρών και απόκοσμο γέλιο..Το Morbid Curiosity, επιθυμεί μέσα από τον τρόπο παιχνιδιού και τις όμορφα εικονογραφημένες κάρτες του να περάσει το μήνυμα πως μέσα από τους γρίφους που σχετίζονται με τον θάνατο, αλλά και τις ανοιχτές σε ερμηνεία ερωτήσεις, μικρές παρέες ή οικογένειες, θα ξεπεράσουν την φοβία για το αναπόφευκτο του θανάτου, διατηρώντας φυσικά το απόκοσμο χιούμορ που παρέχει αποδαιμονοποίηση του χαμού ενός ανθρώπου.

Φυσικά μέσα από μία πλατφόρμα όπως το Kickstarter, το project θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί για να περάσει στο αγοραστικό κοινό, και κάτι τέτοιο πραγματοποιήθηκε σχετικά εύκολα με το Morbid Curiosity, αφού η περιέργεια για τον θάνατο κρύβεται μάλλον σε κάθε άνθρωπο.

Όσοι αγοράσουν το εν λόγω παιχνίδι καρτών και ενδιαφέρονται για το μακάβριο, μάλλον δεν θα απογοητευτούν: Η Εμπειρία ξεκινά με την παρουσίαση – ένα μίνιμαλ μαύρο κουτί που έχει στο εξωτερικό το λογότυπο με το κρανίο, είναι γεμάτο με 162 κάρτες, που χωρίζονται σε 2 τύπους. Οι Μαύρες κάρτες είναι ερωτήσεις σωστού ή λάθους, ενώ οι άσπρες κάρτες οδηγούν αδιαμφισβήτητα σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις αφού περιέχουν ερωτήσεις όπως “αν τα γεγονότα της ζωής μας περνούν μπροστά στα μάτια μας πριν τον θάνατο, μοιράσου ένα γεγονός που ελπίζεις να δεις την στιγμή του θανάτου σου”.

Το Morbid Curiosity δεν παρέχει μία σκληρή ματιά στην θνησιμότητα του ανθρώπου, όυτε δίνει την δυνατότητα για άβολες συζητήσεις για το τέλος της ανθρώπινης ζωής. Όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα “Είναι μάλλον ένα μοναδικό, καλοφτιαγμένο παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να αντικρύσουν τον θάνατο, περνώντας μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.”

Το Morbid Curiosity διατίθεται μόνο στα αγγλικά, για όσους από εσάς επιθυμούν να το αγοράσουν και να ρίξουν μία ματιά στο μακάβριο του θανάτου μέσα από το παιχνίδι καρτών.

Πηγή άρθρου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
σύμπαν
“Το σύμπαν ίσως φτιάχτηκε σε εργαστήριο” αναφέρει επιστήμονας του Harvard