ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
91w QeXRQ4L

Ο Μυθος του Ong’s Hat

Μέσα από την παρακάτω δική τους εισαγωγή εισχωρούμε στο μυστήριο της θεωρίας του Ong’s Hat  και των Incunabula Papers.

“Δεν θα δίαβαζες αυτό το άρθρο αν δεν είχες εισέλθει κατά το ήμισι στο ICS. Μας αναζητούσες χωρίς να το γνωρίζεις, ακολουθώντας παραπομπές και πλάγιες μεθόδους μέσα από ωμές οριακές εκδόσεις, μυστικιστικά φυλλάδια, ονλάιν σεμινάρια Χαοτικής μαγείας και μία σειρά από κωδικοποιημένες φήμες που εξαπλώθηκαν στους δρόμους μέσα από κύκλους που εμπλέκονται στην παράνομη διανομή συγκεκριμένων ελεγχόμενων ουσιών και την διάδοση συγκεκριμένων πράξεων εξέγερσης ενάντια της Πλανητικής Μηχανής (Planetary Work Machine) και της Συνεδριακής Πραγματικότητας (Consensus Reality) – Ή ίσως μέσω από διάφορα σκοτεινά φυλλάδια που κινούνται στα όρια της Χαοτικής Επιστήμης – μέσα από πειρατικά υπολογιστικά δίκτυα – ή ακόμα μέσω της αυθεντικής Συγχρονικότητας και το κυνήγι των Ονείρων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση γνωρίζουμε και εμείς για σένα, τα ενδιαφέροντά σου, τις επιθυμίες και τις εργασίες σου. Αλλιώς Δεν θα διάβαζες αυτό το κείμενο..

Αν κάποιος αναζητήσει την αλήθεια πέρα από το μύθο ανάμεσα στα πολλαπλά εγκαταλελλειμένα χωριά του New Jersey Pine Barrens θα ανακαλύψει ένα μέρος που είναι γνωστό ως Ong’s Hat, και ένα ίχνος από το μονοπάτι που αρκετοί λένε πως οδηγεί σε μία μυστηριώδη «πύλη» σε μία άλλη διάσταση.

Η ευρύτερη περιοχή βρίθει από τα εγκαταλελλειμένα χωριά της που έχουν παρατηθεί δεκαετίες πριν, μερικά ακόμη και εκατονταετίες πριν. Το Ong’s Hat βρίσκεται στην Κομητεία Burlington. Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο κάποιος θα ονόμαζε μία μικρή πόλη με το όνομα «Το καπέλο του Όνγκ» ίσως παραμείνει ένα μυστήριο για πάντα. Τα γεγονότα δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά ο μύθος που περιβάλλει το μέρος είναι αρκετά γνωστός.

Ο Θρύλος αναφέρει πως κάποτε ένας κάτοικος της περιοχής ήταν ένας εκλεπτυσμένος Νεαρός Τζέντλεμαν με το όνομα Ong ( το Πρώτο του όνομα είναι άγνωστο,και το επίθετο μπορούσες να το συναντήσεις σε αρκετούς από τους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής, μιας και ένας από τους Πρώιμους κάτοικους ήταν ο Jacob Ong). O Κύριος Ονγκ παρεβρισκόταν σε όλους τους Χορούς όπου ήταν διάσημος για την ικανότητά του να ερωτοτροπεί με τις κοπέλες μέσα από τις επιδέξιες χορευτικές του κινήσεις και το μεταξωτό Καπέλο του.

Φαίνεται πως ο Κύριος Ονγκ ήταν «παίκτης» φλερτάροντας με όσες κοπέλες μπορούσε. Έτσι, μία από τις κοπέλες που ενδιαφέρονταν για εκείνον τον «τσάκωσε» να ερωτοτροπεί με μία άλλη, γράπωσε το καπέλο του και το τσαλαπάτησε. Ο Ονγκ που ήταν πολύ μεθυσμένος και νευριασμένος με την καταστροφή του καπέλου του έτρεξε προς τα έξω και το πέταξε στον αέρα. Αυτο πιάστηκε στα κλαριά ενός πεύκου και έμεινε εκεί για χρόνια. Έτσι έγινε η ατραξιόν για τους επισκέπτες της περιοχής εξ ού και το όνομα.

Σήμερα το Ong’s Hat δεν έχει κατοίκους. Αντίθετα υπάρχουν ερείπεια και αναπτυσσόμενη βλάστηση και θεμέλια παλιών κτιρίων που είναι αναμνήσεις αυτής της όμορφης φολκλόρ εποχής. Η περιοχή αυτή δεν θα ήταν τίποτε περισσότερο από μία υποσημείωση στα τοπικά ιστορικά βιβλία αν δεν σημειωνόταν μία παράξενη εξέλιξη στα τέλη του 20ου αιώνα – το άνοιγμα της πύλης προς μία Νέα διάσταση.

Η πρόσφατη ιστορία του Ong’s Hat που ακολουθεί και η μυστηριώδης πολυδιαστατική πύλη αναλύονται στο βιβλίο με τον Τίτλο “Ong’s Hat: The Beginning.” Ο Συγγραφέας του Βιβλίου, Joseph Matheny, δεν διευκρίνησε ποτέ αν το δημιούργημά του ήταν Φανταστικό ή εξιστόρηση πραγματικών γεγονότων. Αναφέρει πως «Υπάρχει ίσος καταμερισμός ανάμεσα σε εκείνους που πιστεύουν πως το βιβλίο είναι αποκύημα φαντασίας και εξιστόρηση της Πραγματικότητας». Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πάντως πως το βιβλίο είναι φανταστικό και έκανε μία τεράστια Φάρσα σε πολλούς που το αποδέχονται ως αληθινό.

Σύμφωνα με την ιστορία του Matheny, η Μαυριτανική Ορθόδοξη Εκλησσία της Αμερικής ανακαλύφθηκε από μία ομάδα μουσικών της Τζαζ και Ποιητών που ήταν μέχρι πρότινος Μέλη του Μαυριτανικού Επιστημονικού Ναού του Νιούαρκ. Τα μέλη αυτής της μικρής Σέκτας ταξίδεψαν ανά τον κόσμο,διδάχθηκαν διαφορετικές φιλοσοφίες και εσωτερικές πρακτικές από Μύστες όλων των ειδών του Ανατολικού Κόσμου. Ένας από αυτούς του ταξιδευτές της Σέκτας ονομαζόταν Wali Fard.

Όταν ο Fard επέστρεψε από την περιπλάνησή του το 1978 ξόδεψε όλες του τις οικονομίες για 200 στρέμματα στην περιοχή New Jersey Pine Barrens. Μετακόμισε εκεί μαζί με μία ομάδα αποστατών απο το Paramus του N.J και δύο Αναρχικές Λεσβίες και σχημάτισε  μία νέα πιό αποκλειστική σέκτα, το Μαυριτανικό Επιστημονικό Ασραμ. Ο Fard δημοσίευσε μία σειρά απο φωτοτυπημένα Ενημερωτικά Δελτία και προκήρυσσε τις πεποιθήσεις του. Έτσι, λάτρεις του Παράξενου που διάβασαν τα γραφόμενά του ξεκίνησαν  να συρρέουν στην έκτασή του. Ανάμεσα σε εκείνους που ακολούθησαν την σέκτα του Fard ήταν δύο Επιστήμονες που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση για τις ριζοσπαστικές «Κοσμοθεωρίες» τους, ο Frank και η Althea Dobbs.

Οι δίδυμοι Dobbs μεγάλωσαν στο Τέξας μέσα σε μία Σέκτα που λάτρευε τα UFO, Ιδρυτής της οποίας ήταν ο πατέρας τους. Όταν έφτασαν στην έκταση του Fard έστησαν ένα εργαστήριο μέσα σε  ένα ετοιμόρροπο τρέιλερ και ξεκίνησαν να ανακαλύπτουν κάποια πράγματα που τάραξαν ως τα θεμέλια την μικρή τους Κοινότητα.

Τα αδέλφια εργάζονταν  πριν στο Πρίνστον όπου παρέδωσαν ως Διδακτορικό μία σειρά από εξισώσεις που οδηγούσαν σε αυτό που εκείνοι αποκαλούσαν «cognitive Chaos» Το πανεπιστήμιο τους Απέβαλλε και έτσι βρέθηκαν στην κοινότητα του Fard. Σε αυτή την απομακρυσμένη περιοχή ήταν ελεύθεροι να επεξεργαστούν περισσότερο τις ιδέες τους που είχαν απορριφθεί από την επιστημονική κοινότητα. Οι θεωρίες των Dobbs προβίβαζαν την ιδέα πως οι άνθρωποι μπορούσαν να συνδεθούν με εκείνο το αχρησιμοποίητο μέρος του Νου τους και να κάνουν πράγματα όπως την παύση της Γήρανσης και την αποβολή των ασθενειών από το σώμα τους. Το Άσραμ χρησιμοποίησε την έρευνά τους για να ιδρύσει το Ινστιτούτο των Χαοτικών Επιστημών.

Η πρόοδος ερχόταν πολύ γρηγορότερα απ’ότι είχαν προβλέψει και οι ίδιοι οι επιστήμονες. Μέσα σε τρία χρόνια είχαν ανακαλύψει μία ασυνήθιστη και παράξενη συσκευή που έγινε γνωστή ως «Η Πύλη» που ήταν η πρώτη από μία σειρά συσκευών που οι Επιστήμονες ονόμαζαν «Το Αυγό». Συνέδεαν ανθρώπους σε Υπολογιστές και καταμετρούσαν τα Εγκεφαλικά κύματα. Μέσα από πειραματισμούς με Σεξ, Ναρκωτικά και άλλες παραποιητικές μεθόδους για την εναλλαγή των εγκεφαλικών κυμάτων έμαθαν πως να ελέγχουν το χάος που επικρατούσε στον ανθρώπινο Νου.

Η Τέταρτη εκδοχή του «Αυγού» δοκιμάστηκε πάνω σε έναν αποστάτη του Paramus. Όταν η συσκευή ενεργοποιήθηκε, εκείνος και η ίδια η συσκευή εξαφανίστηκαν. Μερικές στιγμές αργότερα επαναυλοποιήθηκαν και ο άνδρας υποστήριξε πως ταξίδεψε σε μία διάσταση που βρίσκεται ακριβώς δίπλα με την δική μας. Αυτό ήταν το άνοιγμα της Πύλης.

Τα μέλη του Ics αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή λόγω μίας Χημικής Διαρροής που προερχόταν από το Fox Dix που διέρρεε Πυρηνικό υλικό στην περιοχή. Όμως αντί να διαφύγουν προς τα έξω και μακρυά απο εκεί, διέφυγαν εσω-διαστατικά.Χρησιμοποιώντας την Πύλη μετέφεραν τους εαυτούς τους και οτιδήποτε είχαν στην κατοχή τους σε άλλες παράλληλες διαστάσεις. Σε εκείνες τις διαστάσεις εκείνοι ζούσαν ακόμη στο Ong’s Hat, μα η ανθρωπότητα είχε εξαλειφθεί.

Σύμφωνα με κάποιους άλλους τα πειράματα που λάμβαναν χώρα στο Ong’s Hat οδήγησαν σε μία βίαιη και αιματηρή αντιπαράθεση. Υποστηρίζουν πως η Κυβέρνηση ανακάλυψε την ύπαρξη των πειραμάτων και επιτέθηκε στην μικρή κοινότητα σκοτώνοντας επτά μέλη της ομάδας.Διαφωνία επικρατεί στον καταλογισμό των ευθυνών της επίθεσης, καθώς άλλοι υποστηρίζουν πως έγινε από την Ομάδα Δέλτα, ενώ άλλοι κατηγορούν τον Ρωσικό και τον Δανέζικο Στρατό.

Οι σκεπτικιστές αυτής της θεωρίας πιστεύουν πως το βιβλίο του Joseph Matheny δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα τρελό αποκύημα της φαντασίας του, υποστηριζόμενο από μία κατασκευασμένη Ιντερνετική Φάρσα. Άλλοι υποστηρίζουν πως ο Matheny αναγκάστηκε να συνδέσει το βιβλίο ως φάρσα για να διατηρήσει ανέπαφη την προσπάθειά του για την ανακάλυψη της αλήθειας και για την προστασία της ίδιας του της ζωής.

Ο Matheny ενεπλάκη με τον μύθο του Ong’s Hat όταν δημοσίευσε έναν κατάλογο βιβλίων που είχε ανακαλύψει, γνωστό ως «Κατάλογος Incunabula» σε συστήματα BBS και FTP στο ίντερνετ στην αρχή της δεκαετίας του 90’. Έπειτα δημοσίευσε μία μελέτη που υπήρχε στον κατάλογο και στην οποία υπάρχει μία συνέντευξη ενός από τους Φυσικούς που αναφέρονται στα κείμενα αυτά, καθώς και στον αυθεντικό Συγγραφέα του Κατάλογου Ινκουνάμπουλα. Αυτά τα τέσσερα Κείμενα είναι γνώστα ως «Incunabula Papers».Είναι αβέβαιο αν αυτά τα Κείμενα και ο κατάλογος προυπήρχαν του Matheny που υποστήριξε πως τα βρήκε ή αν ήταν δικά του Δημιουργήματα.

Σε τι αφορά τελικά ο Μύθος του Οng’s Hat; ήταν το σπίτι μίας μυστηριώδους Σέκτας Επιστημόνων; Έγινε τελικά η ανακάλυψη της «Πύλης» που οδηγούσε σε άλλες διαστάσεις ή πρόκειται για μία απο τις μεγαλύτερες Ιντερνετικές Φάρσες; Ότι και αν συμβαίνει,  η ιστορία του Ong’s Hat είναι πραγματικά παράξενη για να την προσεγγίσουμε..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
σήμα από εξωγήινο πολιτισμό
Κινέζοι εντόπισαν σήμα από εξωγήινο πολιτισμό