ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
thrive

Thrive : Το Ντοκιμαντέρ που κάνει τις σωστές ερωτήσεις

Αν αναζητάς ένα καλό Ντοκιμαντέρ για να παρακολουθήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, τότε το Thrive είναι μία εξαιρετική επιλογή, και ίσως ένα από τα καλύτερα Ντοκιμαντέρ που αφορούν το τι συμβαίνει στον Κόσμο μας και κάνει τις ερωτήσεις που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τελευταία.

Thrive

To Thrive δεν είναι ένα συμβατικό Ντοκιμαντέρ, αφού εξερευνά ζητήματα τα οποία πολλοί άνθρωποι αρνούνται να δεχτούν και να αντιμετωπίσουν, μιας και απαιτεί την προσωπική τους “Αφύπνιση”. Το Thrive έχει ήδη εκατομμύρια views, και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία αφυπνίζεται και αναζητά απαντήσεις για την ίδια της την φύση, σημειώνοντας τα γεγονότα που συμβαίνουν στον Πλανήτη μας με πάμπολλους τρόπους.

Δειτε ολοκληρο το Ντοκιμαντερ Thrive

Το Thrive αναζητά την ροή του Χρήματος, ξεσκεπάζοντας την παγκόσμια εδραίωση της Δύναμης, σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Παρουσιάζοντας τις ανακαλύψεις της Επιστήμης, της Συνειδητότητας αλλά και του Ακτιβισμού το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να αποκαλύψει λύσεις που επιτρέπουν στον άνθρωπο να ενδυναμώσει και να ανακτήσει την ζωή και το μέλλον του.

Πρόκειται για ένα Ντοκιμαντέρ που θα αντικρούσει σίγουρα κάποια συστήματα πεποίθησης των ανθρώπων, όμως αντιπροσωπεύει την ανάγκη μας να μπορούμε να παρατηρήσουμε μία ιδέα χωρίς να την αποδεχόμαστε εντελώς. Παρακάτω είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του Ντοκιμαντέρ.

Στο Ντοκιμαντέρ εμφανίζονται άνθρωποι όπως ο 6ος άνθρωπος που περπάτησε στην Σελήνη, ο Dr Edgar Mitchell, Ο Καθηγητής Φυσικής στο Princeton και Αστροναύτης της NASA Dr. Brian O’Leary, οι Ακτιβιστές/Επιστήμονες  Dr. Vandana Shiva, Dr. Deepak Chopra, Amy Goodman και αρκετοί ακόμη. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ πάνω στο θέμα, σε προκαλεί να σκεφτείς και προτρέπει να πραγματοποιήσεις την δική σου έρευνα αντί να βασιστείς στις πληροφορίες και τις ειδήσεις που παρέχονται από την ελεγχόμενη τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο Project του εξαιρετικού Ντοκιμαντέρ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα thrivemovement.com για να μάθετε για τα καινούρια σχέδια που ετοιμάζονται..

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
end of the world Recovered
6 τρομακτικές προφητείες για το τέλος του κόσμου