ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η μεγάλη επανεκκίνηση: Η Βίβλος ενός νέου δυστοπικού κόσμου;

Ένα βιβλίο με όνομα η μεγάλη επανεκκίνηση, από τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum ίσως αποκαλύπτει πως θα είναι ο κόσμος μας μετά την πανδημία. Η μεγάλη επανεκκίνηση αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο ιός δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Αναφέρει επίσης πως τα μέτρα των lockdown θα συνεχίσουν και αργότερα. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα προωθηθεί η αυτοματοποίηση και οι ψηφιακές τεχνολογίες προς όφελος των Πολυεθνικών.

Κάντε εγγραφή ? στο κανάλι Weirdo στο youtube πατώντας τον σύνδεσμο ► εδώ .Έτσι δεν θα χάνετε κανένα νέο βίντεο της Εναλλακτικής Αναζήτησης

η μεγάλη επανεκκίνηση: Η παρουσίαση της ατζέντας από το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ

Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

“Με μία ή άλλη μορφή, τα κοινωνικά και φυσικά μέτρα απόστασης μεταξύ των ανθρώπων θα επιμείνουν και μετά το τέλος της πανδημίας. Με αυτόν τον τρόπο θα δικαιολογηθεί η απόφαση των πουλεθνικών για την προώθηση της αυτοματοποίησης. Μετά από λίγο οι ανησυχίες για την τεχνολογική ανεργία που επιμένουν θα καταλαγιάσουν. Γιατί οι κοινωνίες θα καταλάβουν την ανάγκη να αναδιαμορφώσουμε το εργασιακό περιβάλλον χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ανθρώπινη επαφή!”

svg%3E

Πράγματι αυτό θα ήταν βολικό για τεχνολογίες αυτοματοποίησης που θα ταίριαζαν σε ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο. Που θα είναι πρόθυμοι να μειώσουν τις συναναστροφές τους.

Δείτε πως προωθείται η μεγάλη επανεκκίνηση από το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ

Μάλιστα το 2016 δύο Ακαδημαικοί από το Πανεπιστήμιο της Οξφόδρης κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα. 86% των εργασιών στα εστιατόρια, 75% στο Λιανεμπόριο και 59% στην διασκέδαση θα μπορούσαν να αυτοματοποιηθούν μέχρι το έτος 2035!

svg%3E

Οι συγκεκριμένοι κλάδοι είναι και αυτοί που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την Πανδημία, και για λόγους υγιεινής θα πρέπει να αυτοματοποιηθούν. Ενισχύοντας έτσι την μετάβαση στην τεχνολογία και την ψηφιοποίηση της ζωής μας.

Η διαδικασία της αυτοματοποίησης ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν, όμως από τις απαρχές των lockdown έγινε ξεκάθαρο πως οι ψηφιακές υπηρεσίες και η τεχνητή νοημοσύνη έγιναν η φυσική επιλογή, τη στιγμή που οι άνθρωποι δεν μπορούν να εργαστούν.

Ας δούμε τι αναφέρει η κατάληξη στην σελίδα 247.

“Κανείς δεν αρνείται πως η πανδημία του Covid-19 είναι καταστροφική για εκατομμύρια ανθρώπων που προσβλήθηκαν από αυτή. Όμως σε παγκόσμιο επίπεδο, αν το εξετάσουμε σε ποσοστό μόλυνσης παγκόσμιου πληθυσμού, είναι από τις λιγότερο θανατηφόρες πανδημίες που έχει βιώσει ο πλανήτης τα τελευταία 2000 χρόνια. Φαίνεται πως, εκτός και αν εξελιχθεί με απροσδόκητο τρόπο, οι συνέπειες για την υγεία δεν θα μοιάζουν καν στις προηγούμενες πανδημίες…”

Το μεγάλο Reset ίσως είναι το βιβλίο που θα πρέπει να μελετήσουν όλοι όσοι θέλουν να γνωρίζουν τι θα συμβεί προφανώς στις ζωές μας, όταν αυτή η πανδημία τελειώσει..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
τι γινεται οταν πεθαινεις
τι γινεται οταν πεθαινεις ; Μελέτη αποκαλύπτει πως γνωρίζεις τα πάντα όταν φεύγεις απο τη ζωή!