ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ο λαβύρινθος του αίματος

ο λαβύρινθος του αίματος: το νέο βιβλίο του Θανάση Βέμπου

Ο συγγραφέας και ερευνητής του αλλόκοσμου Θανάσης Βέμπος κυκλοφορεί σύντομα το νέο του βιβλίο με τίτλο: Ο λαβύρινθος του αίματος – Νήματα νοήματος της τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση – αποκάλυψη του βιβλίου από τον ίδιο τον συγγραφέα, το βιβλίο αποτελεί την αποκρυπτογράφηση της Μορφοδιάταξης της τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Το βιβλίο ξεδιπλώνει μία αλλόκοτη πορεία που περνάει από τα Σταυροδρόμια της Εκάτης και διασχίζει τις Σήραγγες του Σετ, εκεί που καραδοκούν οι σκιώδεις Φασματικές Ύαινες του Κρόνου.

svg%3E
ο λαβύρινθος του αίματος

Πέρα από την πολιτική και κοινωνιολογική ανάλυση περί τρομοκρατίας, υπάρχουν και άλλα επίπεδα έρευνας. Ο κόσμος της Δύναμης και της Εξουσίας (κοσμικής και αλλοκοσμικής) έχει πολλές εκφάνσεις και υποχώρους που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Η μοναδική αυτή έρευνα βασίζεται τόσο στην πολύχρονη έρευνα αυτών των ποικίλων χώρων και υποχώρων, όσο και στις προσωπικές εμπειρίες δικές του Θ. Βέμπου καθώς και των συνεργατών τμου. Η περιγραφή της ανακοίνωσης αναφέρει το παρακάτω απόσπασμα:

“Ακούσαμε τα Τραγούδια του Αίματος και της Φωτιάς, ακολουθήσαμε τις Μυστικές Διαδρομές της Πόλης και χαρτογραφήσαμε την Απόκρυφη Μορφοδιάταξη ενός αόρατου γεωμετρικού τοπίου…

…που γίνεται φυσικά ορατό, όταν χρησιμοποιείς τα περίφημα Άλλα Μάτια…”

Το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τις Εκδόσεις Άλλωστε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
μετανθρωπισμός
O μετανθρωπισμός και η μεγάλη επανεκκίνηση – Πλησιάζει η αλλαγή του ανθρώπου;